Valet parking Dusseldorf Airport: Instructies waren super duidelijk (wie bellen wanneer en waar auto afgeven/ophalen) 10 min voor aankomst airport gebeld en eens aangekomen waren ze binnen de 5 a 1... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Alles goed verlopen , Toen we belden omdat we het niet direkt vonden werd er direkt opgenomen en alles duidelijk uitgelegd. Toen we arriveerden en belden datcwe er waren , was auto er ook in 10... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Parkos helpt reizigers om eenvoudig en zorgeloos een parkeerplaats bij de luchthaven te vinden en te boeken. We vergelijken zorgvuldig geselecteerde parkeeraanbieders en helpen je, op basis van je parkeerwensen en duizenden ervaringen van andere reizigers, de juiste keuze te maken. Parkos verzorgt de boeking; de parkeerdienst zelf wordt uitgevoerd door onze partners. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en vertrek je met een gerust gevoel.
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Hollanti
- parkos.be
Hulp nodig? Neem contact met ons op
Voor de zoveelste keer weer perfect
Voor de zoveelste keer weer perfect. Wij kiezen altijd voor parkos als we vliegen.
Parking volzet/lange wachttijd/onvriendelijk
Parking volzet, onze auto ergens achter een bedrijf moeten parkeren. Naast stapels paletten etc… Parkeerwachter alles behalve vriendelijk. Ter plaatse plots €10 bij te betalen. Bij terugkomen persoon gebeld om ons op te halen, op auto staat niks waardoor je deze niet herkend. Was blijkbaar paar keer voorbijgereden zonder ons aan te spreken. Resultaat, hebben 1u30min staan wachten in de kou tot hij er effectief was om ons op te halen.
Flypa Düsseldorf is een echte aanrader
Flypa Düsseldorf is een echte aanrader. Dichtbij vliegveld, vlotte afhandeling en snel transfer, zowel heen als terug. Volgende keer weer!
Alles goed verlopen
Alles goed verlopen ,
Toen we arriveerden en belden datcwe er waren ,
was auto er ook in 10 min bij ons teruggebracht.
Helemaal top 👍
Valet parking Dusseldorf Airport:
Valet parking Dusseldorf Airport:
10 min voor aankomst airport gebeld en eens aangekomen waren ze binnen de 5 a 10 min om onze auto op te halen. Bij de terugkomst net hetzelfde.
Zouden 100% opnieuw boeken!
Supervlot en een behulpzame chaufeur👌
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Vlotte bediening
Wij werden goed en vlot ontvangen. Zowel bij de heen- als bij de terugvlucht moesten we max 15 minuten wachten op de shuttle. Vriendelijke service.

Vastaus yritykseltä Parkos.be
Fast park dicht tegen luchthaven met…
Fast park dicht tegen luchthaven met vrij snelle overbrenging naar of van de de luchthaven .
Prima!
Timing was zoal afgesproken en de chauffeur was behulpzaam.
Omdat dit onze eerste maal was dat we…
Omdat dit onze eerste maal was dat we van de valetservice gebruik maakten was het eerst wat zoeken. De auto werd echter vlotjes opgehaald bij de vertrekterminal en ook bij de terugreis verliep alles goed. Ideale manier om je auto bij de luchthaven te parkeren zonder de stress. Deze dienst is zeker aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä Parkos.be
Bij aankomst veel onduidelijkheid over…
Bij aankomst veel onduidelijkheid over het vertrek in de shuttle. Er was namelijk niemand aanwezig van het bedrijf en op de parking was niemand op de hoogte. Na een kwartier dook er echter een medewerker op, die het transport vlot voorzag.
Bij terugkomst meer dan een halfuur moeten wachten alvorens opgepikt te worden en ook daar ietwat onduidelijke communicatie. Verder correct.

Alles ging heel vlot
Alles ging heel vlot, zowel het begeleiden naar een parkeerplaats en het brengen naar de luchthaven als het terugbrengen .Heerlijk dat dit zonder zorgen kan!
De parkeerplaats bevindt zich erg ver…
De parkeerplaats bevindt zich erg ver van de luchthaven en de instructies voor het openbaar vervoer zijn incorrect. We waren genoodzaakt een dure taxirit te nemen.
Service zoals beloofd
Bij aankomst meteen naar een plaats geleid, wel helemaal achteraan het terrein in een 'creepy' industriële omgeving, geeft niet direct een veilig gevoel, Vlotte shuttle, die je afzet op zo'n 13min lopen van de terminal - maar dat is zo voor elke parkingaanbieder in Charleroi. Bij terugkeer gebeld van in de terminal, nadien zo'n 5 min gewacht, er was veel volk, toch vlot naar parking gebracht.
Opmerkingen: volgens de uitbater kan je rechtstreeks met SPLICAR boeken. Als je meer dan 3 personen meehebt betaal je 6EUR per extra persoon (was ook zo meegedeeld).

Vastaus yritykseltä Parkos.be
Goede parking, slechte shuttle.
Goede en veilige parking, slechte shuttleservice. Lang wachten heenrit en terugrit een chauffeur die fullcontinu met zijn gsm aan het stuur zat te videobellen/telefoneren in eigen taal. Heel stressvol en een onveilig gevoel als medepassagier.
Zeer gemakkelijk
Zeer gemakkelijk. Staan er meteen klaar als je belt. Nog nooit zo gemakkelijk transfer gehad aan een luchthaven.
prima geregeld
Goede prijs en parking maar verwacht voor de rest niet te veel
Bij aankomst ging het vlotter dan de terugreis. Geen opmerkingen bij heenreis. Terugreis moesten we 25 minuten wachten op chauffeur, de reiskoffers moesten we zelf in de wagen zetten en de chauffeur had totaal geen aandacht voor reizigers. Sprak enkel Turks tegen een collega die naast hem zat. Mensen spreken slecht Engels wat jammer is als je met toeristen werkt. Parkin is wel in orde, duidelijk aangeduid en hier ging alles heel vlot.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.