Kommer aldri mer til og bruke dette selskap noen mer gang. Kjørte inn stod o lade og så kjørte jag ut og skulle betale 0kr 5 dager etter får jag en faktura på 80 kr. Bløff og bedrag selskap
Park & Fly AS
Svært godt fornøyd. Anbefaler at det utvikles løsning for tettere dialog mellom oss som reisende og Park&Fly både ved utreise og hjemkomst, eksempelvis gjennom en app. Reising medfører ofte avvik ti... Näytä lisää
Trivelig folk, men alt for dyrt for både dekk omlegging og parkering. Sjåføren som fraktet brukte ikke munnbind under transport. Hadde for så vidt også forventet at hjulene som ble tatt av ble vasket... Näytä lisää
Park & Fly tilbyr flyplassparkering på Forus, kun 6 km fra Sola Flyplass. Vi kjører deg kostnadsfri til og fra Sola Flyplass når bilen din står parkert hos oss. Vår parkeringsanlegg er 24/7 døgnbemannet, og vi tilbyr tilleggstjenester som Bilpleie, Dekkskift, Ruteskift, Service etc. #PARKhereFLYeverywhere
Røynebergsletta 5, 4033, Stavanger, Norja
- +47 40 88 99 77
- post@parknfly.no
- parknfly.no
Muut katsoivat myös näitä
Kommer aldri mer til og bruke dette…
Veldig fornøyd med service
Veldig fornøyd med service! Fikk tlf fra dem mens jeg var borte fordi de hadde funnet ut at jeg hadde bestilt feil dag hjem😊
Tar glatt en reprise med Park & Fly AS
Veldig bra opplegg. Både i forhold til parkering under tak og øvrig oppfølging. Et lite minus dog, ved at vi ikke ble kjørt helt frem til inngangen ved terminalen. Ingen stor sak, men surt og guffent var det likefullt. Vi er jo norske, og følgelig passe utskjemte.
Veldig bra at dere fulgte med på flyets ankomst i returen tilbake til Sola. Vi var tross alt fremme en times tid før det anslåtte (avtalte) tidspunktet for ankomsten. Godt jobbet.
Kjempeflott personlig service
Kjempeflott personlig service, og skikkelig ren bil ved hjemkomst
Veldig lettvint og god service
God og hyggelig service
God service. Rask transport rett til og fra rett dør på terminalen. Fulladet bil ved hjemkomst.
God service
God service , hentet og levert bilen som avtalt
Fantastisk service
Benyttet Park & fly for første gang. Enkelt å bestille og de stod på plass da vi ankom flyplass.
På hjemeisen ble fly innstillt og da vi endelig kom hjem stillte Park & Fly opp med utlevering av bil selv på helligdag og utenom åpningstid. Tipp topp!
Funket veldig bra 👍
Effektiv parkeringsløsning når du skal…
Effektiv parkeringsløsning når du skal ut å fly.
Alt for mye tekst og tilbud av…
Alt for mye tekst og tilbud av forskjellige slag under bestillingen. Blir jo helt forvirret av alle alterativene som kommer frem om service og vask av bil m.m. Også dårlig forklart om hvordan det virker når du omsider har klart å bestille noe som kanskje ikke var det du trodde det var. Nei neste gang vurderer jeg taxi i stedet, makan!
Så hvor var denne personen som skulle hente bilen min ved ankomsten? Og siden jeg hadde et fly å nå, hvor lenge skule jeg ventet? Og at denne ikke tok kontakt med meg og etterlyste nøklene til bilen før jeg satt ved gaten og snart skulle boarde? Og hvor skulle jeg lagt nøklene, på hjulet på bilen? Nei ikke mer enn tre * fra meg.
Selvfølgelig verken hørte jeg eller fulgte med på telefonen. Jeg ventet ikke noe telefon fra dere? Stod kanskje det også i all den informasjonen jeg fikk? Der er mye en skal gjøre når en ankommer en flyplas, både med innsjekking og sikkerhetskontroll. Og selvfølgelg beklaget jeg når jeg forstod at det var noe jeg hadde misforstått ved bestillingen, høflig som jeg er. Noe som igjen er årsaken pga all tekst og informasjon og hauger med tilbud som svømmer over skjermen når en er inne på siden deres. Herlighet, jeg skulle bare bestille parkering, ikke en time på et verksted eller servicestasjon. Nei gjør det enklere å bestille parkering, lag heller en egen link og ha alle «tilbudene» deres der, så kan de som ønsker det klikke på denne, og la oss som kun skal PARKERE gjøre alt i en enkel operasjon, uten forstyrrelser og misforståelser og tilbud på både det ene og det andre. Har advart de rundt meg om å ikke gå i samme fella, så moe godt håper jeg har kommet ut av dette.

Vastaus yritykseltä Park & Fly AS
Flott løsning.
Praktisk, billig, god service. Forsinket fly og god oppfølging. Anbefales.
Leverte helt perfekt
Leverte helt perfekt, selv om jeg hadde oppgitt feil tidspunkter for levering. Lett tilgjengelig på telefon, og strålende service.
Enkelt og greit
Enkelt og greit. Rimelig flyplassparkering. Parkerte bilen, ble kjørt til flyplassen, når vi returnerte sto de og ventet på oss.
Den beste erfaringen noen gang
Den beste erfaringen noen gang. En snill mann kom så snart jeg kom til flyplass, overtok min bil og han var der da jeg ble tilbake.
Fantastisk flinke folk
Fantastisk flinke folk, rask henting og levering. Trøbbelfritt kommunikasjon. Anbefales
Utrolig godt fornøyd
Utrolig godt fornøyd! Levering av bil på Forus og transport til og henting på Sola som lovet! Kommer tilbake.
Anbefales!
Svært godt fornøyd
Svært godt fornøyd.
Anbefaler at det utvikles løsning for tettere dialog mellom oss som reisende og Park&Fly både ved utreise og hjemkomst, eksempelvis gjennom en app. Reising medfører ofte avvik tidsmessig, og for begge parter vil løpende informasjon og oppdatert tidsangivelse være nyttig.