Kan förstå att det finns policy och regler man vill förhålla sig till men att inte kunna rucka på komma senare än 3 timmar efter bokad ankomsttid vid kommunikation tycker jag är bedrövligt. Bad om... Näytä lisää
Superbra och smidig upplevelse! Jag var lite nervös över den automatiska grindöppningen och var redo att använda QR-koden, men allting gick jättebra! Det var bara att köra in och köra ut. Vårt plan va... Näytä lisää
Allt fungerade smidigt och såg välordnat ut. Litet frågetecken kring säkerheten. Jag råkade inte ut för något men såg tecken på att någon blivit av med sina fälgar (muttrarna låg kvar på marken). Vet... Näytä lisää
Jag använder Part it Smart sedan länge, varje gång jag ska ut och resa. Funkar alltid utan problem. Smidigt och lätt. Har jag haft frågor så får jag hjälp snabbt. Trevlig och professionell service... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Parkering Landvetter Flygplats – Den smarta parkeringen på Landvetter Flygplats. P-huset är öppet dygnet runt, året runt. Telefontid för kundservice är normalt sett helgfria vardagar mellan kl 08.30 - 14.30. Andra tider kan dock förekomma, så för detaljerade kundservice-tider, vänligen se vår hemsida www.parkitsmart.se .
Flygvingevägen 1, 43892, Landvetter, Ruotsi
- info@parkitsmart.se
- parkitsmart.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Enkelt og nært 👍
Prist är bra och det är lätt att hita…
Prist är bra och det är lätt att hita adress och bokningar.
Lätt att boka och har alltid fungerat…
Lätt att boka och har alltid fungerat perfekt, känns tryggt
Nära till både terminalen o hotellet.
Nära till både terminalen o hotellet.
Lite trångt på några platser, men framförallt enkelt att boka och komma in på parkeringen. Allt fungerade perfekt.

Vastaus yritykseltä Park It Smart
Lättillgängligt
Lättillgängligt. Ganska bra pris och enkelt. Fungerar varje gång. Inget trassel. Väldigt nöjd
Smidigt
Fungerar bra att boka parkering,smidigt att det funkar m kamera, oftast plats i parkeringshuset. Nöjd
Jag använder Part it Smart sedan länge
Har jag haft frågor så får jag hjälp snabbt. Trevlig och professionell service.
Jag kan bara säga bra saker om Park it Smart.
It's the best price you can found and…
It's the best price you can found and very close to terminal highly recommended.
Easy to find and park.
Köpupplevelsen online kan förbättras
Köpupplevelsen online kan förbättras. Annars allt i topp.
Enkelt, smidigt och billigt.
Det är enkelt och smidigt att boka samt fungerar bra vid in och utfart mha registreringsskyltar.
Personligen har jag aldrig haft problem och numer är ParkItsmart alltid mitt förstahandsval.
Everything is perfect no need nothing
Everything is perfect no need nothing. Keep it up nice Sirves thank you so much.
Nöjd
Smidigt att det går att boka i förväg. Det fungerade väldigt bra att både lämna och hämta bilen med hjälp av nummerplåtsavläsningen. Parkeringen ligger på bekvämt promenadavstånd (3-4 min) till flyplatsbyggnaden.