Nikola badvakten
Vi har köpt säsongskort flera år i rad och detta år har parken zoo verkligen blivit så mkt bättre än förut.
Så många badvakter som det finns nu runt om i badet som verkligen syns och pratar med badgäster håller sig nära alla pooler har aldrig varit så innan. Förut var det enbart 2 vid stora poolen men nu är det många. Personalen som städar toaletterna samt plockar skräp ser man mer utav nu med nya ägaren. Och måste bara få lyfta upp en speciell badvakt vid namnet Nikola han är så härlig och så behjälplig! Idag var vi i badet och hade barnen och mamma med. Jag har pajat knät så har ett knästöd från låret ner till smalbenet och kryckor och när jag och dottern lyfter stolarna som finns i badet och ska börja röra oss mot den platsen vi vill sitta på så kom han och erbjöd sig att bära han knappt svara och han tog stolarna och bar dem och placerade ut dem till oss medan mamma körde barnvagnen och syskonen sprang i förväg. Så fint gjort av Nikola och sen när vi skulle hemåt så frågade jag personalen i kiosken om dem ville släppa ut oss då vi hade vagn vilket dem gjorde och trodde ju grinden var öppen så vi gick men den var stängd och låst för dagen. Går tillbaka och hinner inte säga något mer än att grinden är låst och han säger jag kan släppa ut er samt öppnar grinden så vi fick ta oss ut utan att behöva gå hela vägen till huvudentrén för att ta oss till parkeringen. Måste bara få säga att Nikola verkligen underlättade och hans bemötande är så välkomnande! Han gör ett fantastiskt jobb och hel hjärtat. Ännu en gång tusen tack för att du är så behjälplig och trevlig mot badgästerna fler som dig behövs!🙏