Parfumcenter Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeker! Hier is een korte, social-media-vriendelijke review: ✨ Chloé Nomade Set ✨ Een heerlijke, elegante geur die fris en warm perfect combineert. De Eau de Parfum ruikt vrouwelijk en avontuurlijk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vooraf gecheckt of ze originele parfums leveren. Snelle reactie dat ze daar juist om bekend staan. Parfum ontvangen die nauwelijks geurt en waarvan de dispenser na korte tijd defect bleek . Drie e-mai... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de bestelde geuren! Bestelling was snel in huis, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Tot mijn grote verbazing was mijn favoriete eau de toilette weer beschikbaar. Ik had eigelijk de hoop opgegeven om hem ooit nog te kunnen kopen. Een echte klassieker voor mannen Salvador Dali edt... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

163 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tevreden

Goede prijs, pakket was snel geleverd en netjes verpakt met verpakkingsmateriaal tegen breken. Overal erg tevreden, zal hier graag nog een keer winkelen.

22. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De prijs en kwaliteit is in balans voor…

De prijs en kwaliteit is in balans voor wat je krijgt. Je betaalt niet meer dan nodig. Ik heb de prijs vergeleken met andere bekende parfum winkels en daar betaal echt veel meer, maar dan betaal dat juist omdat bij een bekende winkel koopt. En een snelle service maakt de ervaring meteen compleet.

20. syyskuuta 2025

Erg tevreden

Super tevreden over de snelle levering én de prijs! Ik betaal hier voor mijn favoriete CC cream van Clinique stukken minder dan bij de reguliere winkels. Blij dat ik deze winkel gevonden heb

19. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Flacon van 200ml besteld

Flacon van 200ml besteld, bleek niet op voorraad te zijn. Dan maar 2 x 100ml opsturen naar de klant zonder navraag te doen of dit ok is. 8x masker besteld, blijkt dat er slechts 3 konden geleverd worden. Presentje toegevoegd: voldoet niet aan verwachting, kortingscode zou beter van pas komen en dan zou ik klant kunnen blijven
Het presentje waarvan sprake ih antwoord is 2ml geurtje. Laat de klant tenminste kiezen uit een aantal presentjes zoals jullie het noemen!!!!

17. syyskuuta 2025
Parfumcenter-logo

Vastaus yritykseltä Parfumcenter

Beste Isabelle Catelin,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelde flacon niet leverbaar blijkt en wij zoeken in zulke gevallen altijd naar de snelste oplossing, zodat u uw bestelling toch op tijd ontvangt. Hetzelfde geldt voor de maskers: wij leveren zoveel mogelijk direct uit voorraad en betreuren het dat dit niet volledig mogelijk was. Uiteraard is het teveel betaalde bedrag onmiddellijk aan u terugbetaald.

Wij hebben geprobeerd dit goed te maken met een extra attentie, een Lanvin Eclat Arpege 4,5ml eau de parfum miniatuur(geen 2ml/proefmonster waar u over spreekt) maar spijtig genoeg viel dit niet in de smaak. Uw suggestie over een kortingscode nemen wij mee en zullen wij intern bespreken, omdat wij ons graag blijven verbeteren en klanten een reden willen geven om terug te komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw eerlijke terugkoppeling.

Parfumcenter.nl

Saanut 1/5 tähteä

Koop niks in de sale! Er zitten slechte loten bij!

Trouwe klant
Besteld in de sale 4 parfums, 2 Montale en 2 Mancera. Ken deze zeer goed en heb er al meerdere....wat blijkt nu 2 parfums stinken gewoon nl de Montale Iris intens en de Mancera Amber &Roses
Ik verwittig de klantendienst en wordt als zot bejegend, het zijn originele authentique parfums enz. Ik moet ze betalen ook al zijn ze slecht.
Nooit meegemaakt en nooit gezien!

9. syyskuuta 2025
Parfumcenter-logo

Vastaus yritykseltä Parfumcenter

Geachte mevrouw Wauters,

Wij vinden het vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over twee van de door u bestelde parfums. Wel willen wij benadrukken dat uw bestelling bestond uit vier parfums – twee van Montale en twee van Mancera – die allemaal rechtstreeks afkomstig zijn van dezelfde officiële distributeur.

Van deze vier geuren heeft u er twee (Montale Dark Aoud en Mancera Cherry) wél met tevredenheid ontvangen en in gebruik genomen. Dit onderstreept dat alle geleverde producten 100% origineel zijn en via dezelfde betrouwbare leverancier bij ons binnenkomen. Dat u de andere twee geuren die in de sale waren als minder prettig ervaart, heeft dus niet te maken met de echtheid of kwaliteit van de parfums, ook waren het 2 geuren van recente productie, maar met persoonlijke smaakbeleving. U was immers over de overige 2 parfums afkomstig van dezelfde merken tevreden.
Uiteraard respecteren wij uw mening, maar wij kunnen in dit geval geen uitzondering maken op onze retourvoorwaarden aangezien alle geleverde parfums gegarandeerd 100% origineel zijn.

Klantenservice
www.parfumcenter.nl

Absolute aanrader!

Wauw, wat een aanbieding! Collistar foundation, is wat duurder, maar is het zo waard. Maar nu was het zelfs een koopje. Heel erg blij mee. Snel binnen en met verrassing, een sample van een heerlijke parfum, altijd welkom!

8. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin