Parfumcenter Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeker! Hier is een korte, social-media-vriendelijke review: ✨ Chloé Nomade Set ✨ Een heerlijke, elegante geur die fris en warm perfect combineert. De Eau de Parfum ruikt vrouwelijk en avontuurlijk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vooraf gecheckt of ze originele parfums leveren. Snelle reactie dat ze daar juist om bekend staan. Parfum ontvangen die nauwelijks geurt en waarvan de dispenser na korte tijd defect bleek . Drie e-mai... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de bestelde geuren! Bestelling was snel in huis, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Tot mijn grote verbazing was mijn favoriete eau de toilette weer beschikbaar. Ik had eigelijk de hoop opgegeven om hem ooit nog te kunnen kopen. Een echte klassieker voor mannen Salvador Dali edt... Näytä lisää

Hyvä

de bestelling tot nu toe niet ontvangen

de bestelling tot nu toe niet ontvangen

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Parfumcenter

Hartelijk bedankt voor uw bestelling.
Op onze website staat bij ieder product duidelijk vermeld of het direct uit voorraad leverbaar is of dat er een levertijd geldt. Bij het door u bestelde artikel staat een levertijd vermeld van maximaal 1 tot 6 werkdagen, waarbij weekenddagen en feestdagen niet worden meegerekend.
Uw bestelling betreft een artikel met deze 6-werkdagen levertijd en wordt binnen deze termijn opgestuurd. Zodra het pakket door de vervoerder is verwerkt, ontvangt u automatisch een verzendbevestiging met track-en-trace.

Super makkelijk en klantvriendelijk

In de drukke periode voor kerst 2 bestellingen gedaan
Eerste levering kwam door toedoen van DHL een dag te laat maar de 2e zending werd vlot en op tijd geleverd
De communicatie met Parfum.nl verliep op alle fronten vlot, prettig en correct

18. joulukuuta 2025

Vertraagde levering

20 december bestelling gedaan. Voor 18.00 uur besteld. Snap dat het met drukte rondom feestdagen soms lang er duurt. 27 december mail gestuurd om te vragen wanneer ik bestelling kon verwachten. Kreeg reactie dat er op site stond dat levertijd binnen maximaal 6 werkdagen. Inmiddels zijn die voorbij maar nog geen zicht op levering.

1. tammikuuta 2026

Beste Lian,

Dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat wachten vervelend is, zeker in deze periode.
Uw bestelling is geplaatst op 20 december met een vermelde levertijd van maximaal 6 werkdagen, waarbij weekenddagen en feestdagen niet worden meegerekend. Door Kerstmis (25 en 26 december), het weekend en Nieuwjaarsdag liep deze termijn door tot vrijdag 2 januari.
Door vertragingen bij de vervoerder die onze voorraden aanlevert rondom de feestdagen, kunnen wij uw bestelling aanstaande maandag verzenden. Daarmee zitten wij slechts één werkdag over de aangegeven levertijd.
Wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.

Saanut 5/5 tähteä

Vlug geleverd zelf met de feestdagen

Vlug geleverd zelf met de feestdagen. Goed in prijs en is het uitverkocht of niet voorradig direct je geld terug gestort
Een zeer goeie service en andere deze site aanbevolen door een lagere prijs, want ze zijn goedkoper

22. joulukuuta 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – absoluut geen aanrader
Op 16 december heb ik bij ParfumCenter een bestelling geplaatst en direct volledig betaald. Tot op heden heb ik helemaal niets ontvangen: geen producten, geen verzendbevestiging en geen track & trace.
Wat deze ervaring echt onacceptabel maakt, is dat ParfumCenter op geen enkele manier reageert. Meerdere pogingen om contact op te nemen zijn volledig genegeerd. Geen uitleg, geen update, geen oplossing.
De combinatie van vooruitbetaling, niet leveren en volledige radiostilte wekt helaas sterk de indruk van een onbetrouwbare webshop. Dit is ver onder het niveau dat je van een serieus bedrijf mag verwachten.
Ik raad andere consumenten aan om zeer voorzichtig te zijn en hier niet te bestellen, zolang dit bedrijf geen transparantie, communicatie en service toont.
Voor mij is dit een uiterst teleurstellende en frustrerende ervaring.

31. joulukuuta 2025

Beste Leon,

Dank voor uw bericht. Wij hebben dit intern zorgvuldig nagekeken, maar kunnen helaas geen bestelling terugvinden die op 16 december bij Parfumcenter.nl is geplaatst onder de naam Leon.

Ook hebben wij geen e-mail of ander contactverzoek van u ontvangen waarop niet is gereageerd.

Mogelijk is er sprake van een vergissing, bijvoorbeeld een bestelling via een andere webshop of onder een andere naam of e-mailadres. Wij zoeken dit graag samen met u uit.

Wilt u contact met ons opnemen via info@parfumcenter.nl
en daarbij uw ordernummer, e-mailadres of betaalbewijs vermelden? Dan helpen wij u direct verder.

Juiste levering

Juiste levering! Was een probleem met de bestelling, maar door fijne communicatie goed opgelost!

24. joulukuuta 2025

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering , alles zeer duidelijk verlopen , de parfum die ik zo lang zocht , hier op deze website gevonden ! En aan zeer voordelige prijzen. Thx parfumcenter ❤️

18. joulukuuta 2025

Geuren

Ik bestelde,ik kende jullie niet ,het is waar de geur is gewoon TOP,de prijs is ook gewoon TOP,dit smaakt naar meer

12. joulukuuta 2025

Top service

Koop al jaren mijn favoriete eau de toilette "Oscar" bij jullie en de verwerking van mijn bestelling is altijd prima

10. joulukuuta 2025

Elegant en fris

Zeker! Hier is een korte, social-media-vriendelijke review:

✨ Chloé Nomade Set ✨
Een heerlijke, elegante geur die fris en warm perfect combineert. De Eau de Parfum ruikt vrouwelijk en avontuurlijk, de bodylotion verzorgt én verlengt de geur, en de mini is ideaal voor onderweg. Luxe, stijlvol en perfect als cadeau — of gewoon om jezelf te verwennen. 🌸🤍

14. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin