Zeker! Hier is een korte, social-media-vriendelijke review: ✨ Chloé Nomade Set ✨ Een heerlijke, elegante geur die fris en warm perfect combineert. De Eau de Parfum ruikt vrouwelijk en avontuurlijk... Näytä lisää
Vooraf gecheckt of ze originele parfums leveren. Snelle reactie dat ze daar juist om bekend staan. Parfum ontvangen die nauwelijks geurt en waarvan de dispenser na korte tijd defect bleek . Drie e-mai... Näytä lisää
Super tevreden met de bestelde geuren! Bestelling was snel in huis, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!
Tot mijn grote verbazing was mijn favoriete eau de toilette weer beschikbaar. Ik had eigelijk de hoop opgegeven om hem ooit nog te kunnen kopen. Een echte klassieker voor mannen Salvador Dali edt... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 36 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik ben zeer tevreden goedkoper en 100%…
Ik ben zeer tevreden goedkoper en 100% kwaliteit
Makkelijk kiezen op de site
Makkelijk kiezen op de site.
Ruim aanbod tegen zeer schappelijke prijzen.
Keurige bezorging.
Het was bestellen en de volgende dag…
Het was bestellen en de volgende dag thuis top!
Goede producten aan een zeer…
Goede producten aan een zeer interessante prijs, uitgebreide uitleg over de geuren zodat je weet wat je koopt
Slechte communicatie
Bestelling geplaatst, maar direct daarna de klantenservice gemaild met de vraag of dit parfum wel hervulbaar was (stond nergens vermeld). Zo niet, verzocht dan de bestelling te annuleren. Inmiddels toch het product ontvangen, maar tot op heden nog geen antwoord gekregen op mijn mail. Erg jammer, want verder is het bestelproces prima en bevat een redelijk snelle levering. Maar voor communicatie is er nog ruimte voor verbetering.
Slechte levering
Heb gevraagd thuis af te leveren en is niet gebeurd. Moet naar een postNL center. Is niet de eerste keer dat PostNL dit doet. Heb de indruk dat ze voor de eenvoud alles naar het centerpunt brengen. Heb wel betaald voor thuislevering.
Geen product ontvangen en zelf 2 x moeten mailen voordat ik antwoord kreeg dat het niet op voorraad was
Ik deed een bestelling voor Montale parfum, maar ontving maar niets. Pas na meerdere mails kreeg ik het antwoord dat ze het niet konden leveren… nogal onprofessioneel.
Niet leverbaar lange wachttijd
Het duurde 2 weken voor ze me zeiden dat mijn bestelling niet leverbaar was . Had twee weken vannacht voor niets en dan moest ik wachten en moest anders bestellen, want dan ook nog een week duurde. Zo was mijn verjaardagscadeau te laat. De volgende keer de klanten beter sneller informeren als iets niet leverbaar is.
Ik ben dik tevreden,zeker voor andere…
Ik ben dik tevreden,zeker voor andere om parfum te kopen bij jullie
Perfect !
Mooie aanbieding, snel ontvangen, goed verpakt, heerlijke geur.
Top service
Contact, terugkoppeling en levering zijn top.
De prijs van het parfum was de laagste…
De prijs van het parfum was de laagste van alle aanbieders. Het kwam gelijk de volgende dag al aan. Inclusief 2 proefjes.
Absoluut een 5 sterren waardig.
Betrouwbare site en producten voldoen…
Betrouwbare site en producten voldoen aan de beschrijving + degelijk snelle bezorging
Teleurstellende ervaring.....
Lange levertijd, vervolgens na enkele contacten het verkeerde artikel ontvangen. Enkele reminders voor reactie verzonden om vervolgens als reactie te krijgen dat ik het terug kan sturen en dan zelf de verzendkosten moet betalen. Niet voor herhaling vatbaar dus in meerdere opzichten.
Alles conform afspraak
Alles conform afspraak, keurig zoals het hoort, en de beste prijs die ik kon vinden. Ik twijfelde of de geuren misschien nep konden zijn, maar nee hoor, origineel zoals het hoort. Achteraf betalen, was ook mogelijk wat ik ook deed voor mijn eerste aankoop. Goede zaak. Gewoon doen.
Scammers
This company is a scam!
Do not order from them.
I have ordered an item more than two weeks ago and still haven’t received the item.
Customer service promised me I will receive my order few days ago, which that never happened, nor did I received any shipment notification.
I have requested refund but of course I haven’t heard back!
I will report them to the relevant organizations.
groot assortiment
groot assortiment, goede prijzen en prima communicatie
het pakketje was goed en stevig…
het pakketje was goed en stevig ingepakt en we hebben het op tijd ontvangen daar voor hartelijk bedankt
Snelle levering en aantrekkelijke…
Snelle levering en aantrekkelijke prijzen.
Mijn bestelling had wel wat vertraging…
Mijn bestelling had wel wat vertraging maar is ok.
Toen bleek dat er een parfumflesje stuk was, heb ik een mail met foto's gestuurd om het te melden.
dezelfde dag nog een antwoord gekregen met een correcte oplossing waar ik heel tevreden over was.
Waarvoor vriendelijk bedankt. Een aanrader.