Parasol-shop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Lang getwijfeld om een bestelling te doen maar dan toch het risico genomen om een doek te bestellen, de oude was niet meer om aan te zien, volledig gescheurd door een storm. Wel een beetje moeten zoek... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Kwaliteit is voor verbetering vatbaar, in het bijzonder voor smallere diameters van parasolstam. Daar klemming slechts op 1 plaats gebeurt met aanpassingsring is stam onderhevig aan wind en blijft nie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelling is mooi op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden over de pasvorm van dit parasoldoek. De kwaliteit lijkt me prima, maar dat zal de tijd uitwijzen. Ik houd uw gegevens bij voor later... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte beschermhoes voor onze 'knik'-parasol. Voorheen bleef er water staan na een regenbui, omdat onze parasol een knik-scharnier heeft. Nu is onze parasol beschermd tegen weer en wind. De leverin... Näytä lisää

1. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Parasolshop heeft de grootste collectie parasols van de Benelux. Je vindt bij ons zowel stokparasols, zweefparasols, muurparasols als horecaparasols. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen één werkdag bij je in huis. Kijk voor inspiratie op onze website of bezoek de showroom. Voor actuele openingstijdens zie de website.

Erinomainen

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

MISVERSTAND:

MISVERSTAND:
Afhandeling klacht door Parasolshop betreffende beschadiging geleverde parasol. Ten onrechte verweet ik Parasolshop 3 dagen geen enkele reactie te geven op mijn e-mails en het niet telefonisch kunnen bereiken.
Totdat uiteindelijk duidelijk wordt, dat Parasolshop heel adequaat heeft gereageerd, maar dat de antwoorden op mijn e-mails toch in de SPAM terecht konden komen. Parasolshop neemt een klacht heel serieus en biedt verschillende mogelijkheden om tot overeenstemming te komen. Écht TOP!

15. heinäkuuta 2023
Parasol-shop-logo

Vastaus yritykseltä Parasol-shop

Hoi Tonnie,

Fijn om te horen dat onze service naar wens is. Wij doen ons best om altijd zo snel mogelijk te reageren. Een spambox is vaak heel fijn, maar in dit geval een beetje vervelend.

Wij wensen je nog een fijne zomer!

Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd, mooie parasol

Snel geleverd, mooie parasol. Mechanisme om hem te openen is een beetje stroef. De stof is met een schroef aan de spaken bevestigd in plaats van met stoffen sleuven. Degelijkheid moet nog blijken.

12. heinäkuuta 2023

perfect

perfecte en snelle levering . Voldoet aan de verwachting , goede beschrijving en uitleg voor montage van de parasolhoes .

28. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Producten werden snel geleverd en bij…

Producten werden snel geleverd en bij vragen werd ook snel gereageerd via mail.
Wel bevreemd het mij dat je verwacht een grijze hoes gekocht te hebben deze van een andere kleur is.
Dit is volgens mij nog niet echt duidelijk aangegeven.

22. kesäkuuta 2023

Onze Madison parasol

Onze Madison parasol, het doek, was echt op, helemaal versleten. Dan overweeg je de aanschaf van een nieuwe parasol echter een doek zou eigenlijk voldoende zijn. Het frame is nog uitstekend.
Via de parasol-shop een passend Madison doek gevonden. Snel besteld en na een dag zitten wij onder een nieuwe parasol. SUPER!! Ervaring is TOP, Laat de zon maar schijnen :)

20. kesäkuuta 2023
Parasol-shop-logo

Vastaus yritykseltä Parasol-shop

Fijn om te horen dat de parasol nog een ronde mee kan met een nieuw doek. Wij wensen je er nog veel plezier van!

Saanut 5/5 tähteä

Het is een stevige parasolhouder!

Het is een stevige parasolhouder, die er ook nog mooi uitziet. Bestelling ging prima en de bezorging al helemaal! Later heb ik er nog één besteld, omdat ik wil voorkomen dat mijn parasol omver of erger, weg zou waaien.

3. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en perfecte levering in België…

Snelle en perfecte levering in België van een product dat volledig voldoet en van prima kwaliteit is. Vlot te monteren rvs parasol voet. Waardoor ik kon herstellen aan een prijs die helft is van een nieuwe parasol voet. En de meegeleverde pas stukken maken alle maten van parasols mogelijk. Een echte aanrader.

2. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Kleine stagnatie in levering maar snel en correct opgelost

De bestelling en levering liep niet helemaal zoals bedoeld - er werd niet geleverd - maar na het sturen van een mail werd er direct en op correcte wijze actie ondernomen. Een foutje kan voorkomen en van belang is dan hoe de leverancier hierop acteert. Kan alleen maar zeggen, perfect.
Het product zelf - een parasolhoes bedoeld voor een eerder bestelde parasol - overtrof mijn verwachting.

2. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin