Saanut 1/5 tähteä

Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servic... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Näytä lisää

1. Tietokonetarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.

4,2

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Bought the brawler gaming chair and the…

Bought the brawler gaming chair and the large desk with a cable management thing aswell, Both worked unreal and tremendousley well until the wheel on the chair broke causing the cylinder to not work too, i received a replacement for cylinder,cover and wheels immediately with no issues. Great customer support aswell would recommend to buy from them

4. syyskuuta 2023

Gamingstol Paracon Squire

Gamingstol Paracon Squire. Köpte till extra gummihjul. Allt var 100% perfekt! Enkel montering och alla delarna passade perfekt. Leverans, paketering, kommunikation via mail var suveränt! Bra gjort! Imponerande, Paracon! Tack för en snygg och skön stol. Rekommenderas.

11. syyskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Fin, men väldigt svår att skruva ihop själv

Bra leveranstid och fin stol, (den var bara mer röd-lila än vad bilden visar). Dock EXTREMT svårt att skruva på armstöden själv, då ryggstödet behövde lyftas upp och tryckas mot skruvhålen/skruvarna på armstödet SAMTIDIGT som man skruvade. Är man ensam har man max två händer! Men det gick tillslut efter någon timmes slitande. Alla skruvhålen på stolen hade även luddet och lädret kvar i sig från när hålen i själva tyget skapats, och en del tyghål var inte på exakt samma plats som skruvhålen, vilket gjorde det ännu lite svårare att skruva.

26. heinäkuuta 2023

Gnissel skinn

Sitsen lite trång saknar fler ryggstödsinställningar annars underbar stol hR den vid matbord ta k vara handikapp ben armstöden sitthöjd gör.det enklare att resa sig,hur får man bort skinn gnissel

31. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Beställde en stol till grabben och han…

Beställde en stol till grabben och han trodde inte ens på mig när jag berättade att den redan kommit.
Det gick hur snabbt som helst.
Även stolen överträffade förväntningarna med tanke på det låga priset. Supernöjd

19. heinäkuuta 2023

Kanon!

Beställdes Söndag-kväll. Fanns att hämta på Tisdagen.
Paketet va bra paketerat.

Med andra ord är jag super nöjd!

20. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

ingen support

Paracon har ingen support och svarar inte på emails , stolen jag fick gick sönder efter två dagar.

5. heinäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Köpte en paracon glitch stol

Fick en paracon glitch stol på min födelsedag Bra kvalitet på stolen bra leverans och prisvärd kartongen som kom med sakerna var lite sönder men allt var helt när jag öppna den är nöjd med min stol än så länge skulle rekommendera deras stolar 😀

5. toukokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Bra kvalite, Instruktioner, pris och frakt.

Bra kvalite och enkel instruktion samt bra pris och även snabb frakt.
fick Brawler stolen 1 arbetsdag tidigare än vad som var beräknat.

bara lite misnöjd med att det ena armstödet sitter inte lika hårt runt pinnen som gör att man kan ändra höjd på den som den andra gör. antagligen bara en deformation i plasten från fabriken.
Dragkedjan på ryggstödet hadde också delat sig när jag öppnade lådan som stolen kom i men det var nog bara för att materialet är tight nu när det är nytt samt att den ej var monterad i lådan vilked innebar att textilen hadde mer utrymme att röra sig än nu när jag har skruvat ihop den.
Jag är ganska säker på att den kommer hålla ihop under de kommande åren så jag är nöjd.

6. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin