Super fin service ved afhentning og levering. Tillige ros til chaufføren, der på en fin måde fortalte, at jeg havde indberettet for meget pant, og derfor helt naturligt ikke kunne få alle estimere... Näytä lisää
Virkelig flinke og høflige folk der kom og hentede vores 5 poser med pant, og de bar de nye rammer sodavand helt ind til huset. Utrolig nemt og det fungerede bare. Selvfølgelig er de noget dyrere på... Näytä lisää
Jeg har benyttet mig af deres service i de sidste to år hos mit firma og jeg har endelig taget mig sammen til at give dem lidt offentlig ros. Flot og gennemført arbejde fra venlige og smilende medarbe... Näytä lisää
Lad os hjælpe hinanden med at få panten retur. Du ringer eller skriver og vi afhenter jeres pant. Mere simpelt kan det ikke blive. – Pant afhentning gjort nemt. Om du ønsker nye drikkevarer for værdien I har i pant, eller om I ønsker at donerer beløbet til et godt formål er op til dig. Vi støtter bl.a foreningen Bryd Tavsheden, som arbejder for at oplyse om, forebygge og afhjælpe vold mod børn og unge i nære relationer. Vi tager også gerne dåser med uden pant. Om du er erhverv eller privat person, gør os heller ikke spor. – Så længe vi får panten retur.
Teglværksgade 27, 2100, København Ø, Tanska
- kundeservice@pant-guruen.dk
- pant-guruen.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Søde, kommer til aftalt tid og lyn hurtige
God service
God service, hurtig afhentning. Kan anbefales👍
Perfekt service og hurtig afhentning
Perfekt service og hurtig afhentning
Tilgodehavende udbetalt
Har nu fået laaaangt om længe udmærket svar på tilgodehavende. Så det giver 4 stjerner.
Tak
En stor joke
Lavede en bestilling for lang tid siden, hvor der ikke var andet end problemer. Det endte med jeg fik nummeret til chaufføren, som var MEGET nemmere at snakke og aftale med. Har nu prøvet igen at lave en bestilling, IGEN ikke andet end problemer. Ordren går ikke igennem, og ved ikke hvem der sidder i deres kundeservice, men det er det mest forvirrede menneske jeg nogensinde har talt med. Rent amatør arbejde
Super fin service ved afhentning og…
Super fin service ved afhentning og levering.
Tillige ros til chaufføren, der på en fin måde fortalte, at jeg havde indberettet for meget pant, og derfor helt naturligt ikke kunne få alle estimerede ombytningsvarer.
Firmaet kan varmt anbefales fra min side.
Mange hilsener
Karin
Hurtig og flink levering og afhentning
Hurtig og flink levering og afhentning
At I henter hurtigt og er smilende og…
At I henter hurtigt og er smilende og glade når I kommer. Og så at I levere nye drikkevarer.
En super oplevelse
fint nok hvis I kan overholde tiderne
Jeg kan klart anbefale Pantguruen.
Jeg kan klart anbefale Pantguruen.
Glenn og Aleksander er mega flinke, professionelle og kommer til tiden.
Alt forløb nemt og uden problemer.💪
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Perfekt 👍🏻🤗
Super Flink ung mand
Super Flink ung mand. Kom til tiden og havde varerne med som aftalt. Genialt koncept
God service 👍👍👍
god service smilende ansatte
god service smilende ansatte, de kom som aftalt, de var retfærdige med genvindsten for panden kan helt klar anbefales herfra det blir helt sikkert ikke sidste gang jeg gir min pant til pant guruen ✅
God oplevelse
God oplevelse. Vil fremover bruge Pant Guruen. Virkelig fedt koncept.
De kom ikke som aftalt
De kom ikke som aftalt, så sad og ventede en hel dag.
God ide. god service.
Det er en god ide, men jeg ville helst have I optalte pant, og så kommer med sodavand, jeg syntes det er svært at finde ud af hvor meget pant der er i en stor /lille sæk.
Ellers god service.