dette skal være en -stjerne, det er helt sikkert en dæk adresseog ikke der hvor varene sælges fra . min pakke kom fra Sverige og da det var elendige vare i super dårlig kvalitet bog ikke svrernde... Näytä lisää
Hold jer langt væk. Jeg har haft en gennemført dårlig oplevelse med denne webshop. Kvaliteten på varen er under al kritik – materialet er tyndt og billigt, syningerne er dårligt udført, og pa... Näytä lisää
Grunden til de ikke får 5 er desværre kvaliteten af jakken er ikke hvad jeg forventede - men med det sagt, så var de noget så hjælpsomme! Havde bestilt i okay god tid til jul - synes jeg se... Näytä lisää
20 minuter efter bestilling og betaling af varen om bestemte jeg mig skrev til dem om at få pengene retur fik promte at vide at det ikke kunne lade sig gøre,fusk,plat og svindel.Fandt den nøjagtig sam... Näytä lisää
On vastannut 4 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Billigt Kina bras
Billigt Kina bras.
De kan ikke kontaktes på nogen måde og de bruger en hjemmeside til at skjule deres identitet.
Telefonnummer dur ikke, mail dur ikke, adressen er ikke dem.
Fup!
Ville returnere en bluse
Ville returnere en bluse, som er lækker, men for lille. Jeg har prøvet at ringe flere gange, skrive til de forskellige mailadresser, men telefonnummeret virker ikke, den ene mailadresse virker ikke og der er ingen svar fra den anden mailadresse. Jeg har også prøvet deres webformular, intet sker. Så selvom alt virkede godt mht. at modtage trøjen, og den fejler ikke noget, giver jeg alligevel ringeste anmeldelse.
Panorla reagerer ikke på henvendelser
Panorla reagerer ikke på henvendelser, hverken telefon (ingen telefonsvarer) eller mail. Opsøgte også den fysiske adresse (Råvænget 17, 2880 Bagsværd), som viste sig at være et ramponeret hus, uden beboere, men under reparation. Anledningen var, at vi ville bytte en vindjakke til et større nummer, men vi opgav, da virksomheden ikke svarede overhovedet, trods fine ord på hjemmesiden.