Panoramasilkeborg Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

I dag var jeg med mit firma FL Reklame Hørning, til frokost, fantastisk Bøfsandwich, flot service, man føler sig rigtig godt tilpas, Jesper er en meget lunefuld Ejer, hans personale er i toppen af se... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling herfra! Vi kom i anledning af fødselsdag, og vi benyttede os at smørrebrød ad libitum. Selvom der var stunefuld var personalet meget opmærksomme og henne for at henvende og fle... Näytä lisää

Vi har besøgt Panorama for år tilbage og glædede os til gensynet d. 29. August, men blev slemt skuffet!!! Betjeningen haltede og der var utrolig meget støj. Jeg bestilte den populære Bøfsandwich... Näytä lisää

Vi fik serveret de bedste Moules Frites i mange år. Store, saftige og tilberedt perfekt, fritterne også i topklasse.Bedre kan det ikke være. Endvidere særdeles høflig og yderst kompetent betjenin... Näytä lisää

1. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

50 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi har lige været inde og spise på…

Vi har lige været inde og spise på Panorama Silkeborg som altid venlige serverings personale der hele tiden sikre vi ikke mangler noget og maden er i orden. Og så selvfølgelig værtsparet Jesper og Camilla der hele tiden sørger for at alt køre. Super dejlig og imødekommende sted ☘️☘️☘️☘️☘️

20. joulukuuta 2024

Virkelig godt spisested!

Vi var 4 der fik 3 retters Mortensaften menu. Især forret og hovedret smagte fuldstændig fantastisk! Vi fik lov til at smage tre slags vin inden vi valgte hvilken vi ønskede, der var rigtig god service og kundevenlighed, livemusik med hyggelig stemning fra Højskolesangbogen og hyggelig atmosfære generelt. Det var også et kæmpe plus at Jesper Panorama selv var rundt for at mingle.
Tak for en god oplevelse!

9. marraskuuta 2024

Vi var i dag for første gang på besøg…

Vi var i dag for første gang på besøg hos Panorama Mad og Vin.
Vi fik en frokost, hvor maden var helt i top, og det var betjeningen også. Personalet virkede både fagligt dygtige og med smil og venlighed. Der var som sagt vort første besøg på Panorama Mad og Vin; men vi kommer absolut gerne tilbage igen, når vi er i Silkeborg. Tusind tak for en dejlig oplevelse.
Jesper - du kan med rette være stolt af dit personale.

10. lokakuuta 2024

Virkelig dejligt sted med fantastisk…

Virkelig dejligt sted med fantastisk mad, vi fik steak og lam der kunne tygges med øjenbrynene. Personalet var helt i top, de kunne deres kram , og var også nærværende og sjove . Dejligt Jesper som er ejeren lige kom og hilste på , det er da overskud .
Mange hilsner fra
Bodil - Dorthe . Tim og Søren

24. syyskuuta 2024

Service på højt plan

Stemningen, hyggen, servicen var i top maden smagte lækkert. Kan varmt anbefales 👍personale og indehaverpar forstår og skabe en fantastisk oplevelse og meget smilende 🤩

31. elokuuta 2024

Nedgraderet bøfsandwich

Vi var for 3 år siden nede og få Panoramas bøfsandwich, virkelig stor og lækker, var dernede igen i ferien 2024 for at nyde den fantastiske bøfsandwich endnu engang, vi blev virkelig skuffede, der var ikke de lækre chips , de lækre fritterede løg og levede absolut ikke op til hverken pris eller forventning, men imødekomne personaler og lækkert sted, vi gik lidt skuffede derfra ( desværre)

25. heinäkuuta 2024

Vi kommer igen!

Vi kommer igen!
Sødt, opmærksomt og venligt personale.
Rent, pænt og nydeligt indrettet restaurant.
Bordene var pæne og smagfulde dækket.
Maden var fuld af smag, flot anrettet/pyntet og helt i orden.
Priserne er bestemt rimelige.
Kan varmt anbefales...men bestil bord i forvejen ;-)

24. heinäkuuta 2024

Flot sted med kold sovs

Flot sted med lejlighedsvis meget imødekommende personale (fra virkeligt god og nærværende tjener, til en der var ligeglad). Fik den berømte bøfsandwich, som er vildt flot anrettet - men til gengæld næsten kold både bøf, bolle og sovs. Ved jo ikke om det er sådan det skal være, men ville personligt foretrække varm sovs :) Virkeligt flot og lækkert smørrebrød derudover.

4. heinäkuuta 2024

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted.
Maden var lækker og veltilberedt.
Ventetiden var kort trods en fyldt restaurant.
Tjenerne var virkelig søde og dygtige. Vi følte os velkommen og stedet har en behagelig stemning, ordentligt uden at være snoppet.
Vi kommer helt sikkert igen.

10. heinäkuuta 2024