Banner for Pandomo

Pandomo Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Verkoopmakelaar was niet op de hoogte. Vriendelijke man, maar 'makkelijk' met allerlei details (bijv. maandlasten, jaartallen etc). De indruk waarmee ik achterbleef is dat het de makelaars (te) makkel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heel fijn contact. erg flexibel zeer behulpzaam. Dankzij Pandomo Makelaars een ontzettend mooi huurhuis gevonden. De persoon waarmee wij onze bezichtiging hadden heeft ons echt enorm geholpen met haa... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben dit makelaarskantoor gekozen nadat we hadden besloten om bij een andere makelaar weg te gaan. Dit bleek een goede keuze. Het was dynamisch en verfrissend. Een hele andere kijk op de zaken... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Tietoja yrityksestä Pandomo

Yrityksen kirjoittama

Pandomo - Ervaren en Professionele Makelaars en adviseurs in Groningen

Welkom bij Pandomo

We hebben alles in huis om jouw volgende stap op de woningmarkt van begin tot eind te begeleiden. Deskundig, nuchter en persoonlijk betrokken! We denken mee, zijn betrokken en altijd (pro)actief op de woningmarkt; in en rondom Groningen.

In een wereld waarin iedereen schreeuwt de beste te zijn en de laagste courtage te bieden, zijn wij liever ‘gewoon’ en ‘betrouwbaar’. Een ervaren gids die je voor iedere woonvraag kunt inschakelen. Van een eerste oriënterend hypotheekgesprek voor starters tot deskundig verbouw- en verduurzamingsadvies voor doorstromers.

Bij Pandomo worden we nog altijd erg enthousiast om persoonlijk betrokken te zijn bij een aankoop of verkoop. En dat zie je terug in ons werk!

Welke woonvraag je ook hebt, wij gaan voor een passend antwoord! Samen gaan we voor wat jij nodig hebt om die volgende stap in jouw wooncarrière te maken.

Een betrouwbare marktleider met kennis van zaken Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste kennismaking Actief, vernieuwend en resultaatgericht

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, maar ook kunnen we je helpen via een online meeting of een gesprek bij jou thuis.

Graag tot ziens!

Professionele hulp bij aan- of verkoop van je huis

Yrityksen kirjoittama

We zijn er voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen in of rondom Groningen
We delen onze kennis over de Groninger woningmarkt en zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met het juiste gevoel een (nieuwbouw)huis kunt kopen, verkopen of huren.

Promotion box for Pandomo

Maak vrijblijvend kennis met ons

Voor een waardebepaling, hypotheekadvies of koop met hulp jouw huis!

Hyvä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wooncarrière

We hebben dankzij Pandomo onze volgende stap kunnen zetten in onze Woon-Carrière! Wat een fijne ervaring! Deskundig en bekwaam in het hele traject van verkoop tot aankoop! Kimberly is een Vrolijke Vlotte Dame, gecombineerd met een gulle en aanstekelijke lach! Vakinhoudelijk sterk en een plezier om mee samen te werken!

9. tammikuuta 2023

Goede ondersteuning

Goede informatie en ondersteuning bij bezichtigingen, snelle reacties op vragen en contactverzoeken. De makelaar in kwestie (Gerben) kon veel over het huis vertellen, maar wist zich niet op te dringen.

27. joulukuuta 2022

Hallo Makelaars,

Hallo Makelaars,

Hierbij dan onze sterren, het is wel een beetje laat.
Maar ik wil jullie bedanken voor de prima zorg en de ontspannen rondleiding.
Misschien kunnen we in de toekomst nog een keer bij jullie aankloppen voor het bekijken van huizen?
Groeten en wie weet nog eens tot ziens?

Aalko en Jeanette Veldman :-)

30. lokakuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Kan veel beter

Weinig achtergrondinfo te melden op onze vragen en geen kaartje met naam mee. Leek weinig interesse te hebben of we wilden kopen of niet. Zou onze woning niet laten verkopen door Pandomo.

31. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pandomo

Het spijt ons dit terug te krijgen. Uiteraard hebben we deze review teruggekoppeld aan de betrokken makelaar. Volgens hem was er juist opvallend veel (achtergrond) informatie beschikbaar en te vertellen over onder meer de mogelijkheden voor renovatie van de woning. Waar is dit mis gegaan? We horen het graag! Vriendelijke groet, team Pandomo Makelaars

Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie telefonisch en via mail

Omdat ik zowel via de mail als telefonisch geen reactie terug krijg. Er wordt niets opgelost bij Pandomo! Helaas.

21. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pandomo

Wat vervelend om te horen. Uiteraard hebben we deze review intern besproken. Er is volgens onze informatie wel degelijk gereageerd - via email en telefonisch - op de gemelde problemen. We hebben je ook laten weten dat helaas niet alle problemen opgelost worden door de verhuurder. Mocht je nog steeds klachten hebben, laat het dan weten, dan helpen we je mee de oplossing daarvoor te vinden. Vriendelijke groet, Team Verhuur & Vastgoedbeheer Pandomo Makelaars.

Saanut 5/5 tähteä

Heel enthousiast team die goed met je…

Heel enthousiast team die goed met je meedenken en adviseren. De samenwerking verloopt snel, soepel en is laagdrempelig. Wij raden zeker een samenwerking met Pandoma aan, betrouwbaar, enthousiast en zijn de beloftes meer dan nagekomen.

2. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pandomo

Veel dank voor de super fijne samenwerking en deze mooie review! Team Pandomo Makelaars

Saanut 4/5 tähteä

Erg tevreden

We zijn erg tevreden met de service van makelaarskantoor Pandomo. We zijn altijd vriendelijk te woord gestaan. Regelmatig contact gehad om de voortgang te bespreken. Met onze wensen werd zeker rekening gehouden.

27. heinäkuuta 2022

Verrassend anders

De vriendelijke makelaar van Pandomo heeft geluisterd naar ons verhaal en onze wensen en gaaf ons nog een rondleiding in een ander gebouw. Dit was het. Verlieft op de eerste blik. En ja, wij mochten erin. Super appartement midden in de stad. Professionele en betrokkene medewerkers.
Dank aan het team van Pandomo.

22. heinäkuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Redelijk

Best aardige makelaar maar je moet zelf wel overal achteraan. Wordt niet op de hoogte gehouden tijdens het proces, geen goede afhandeling. Ik heb betere
Makelaars kantoren getroffen met meer gevoel voor dienstverlening.

20. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pandomo

Het verhuurproces is in dit geval anders gelopen dan we normaliter gewend zijn. Zoals bekend speelde de verhuurder een belangrijke rol bij de bezichtigingen. Omdat er veel belangstelling was, duurde de afhandeling ook langer dan gebruikelijk helaas. Ons excuus dat dit niet voldoende goed met jullie gecommuniceerd is en een negatief gevoel bij jullie heeft achtergelaten. Team Pandomo Makelaars

Saanut 2/5 tähteä

slow contact, inaccurate offers

I sent a lot of applications, to most of them I did not get any feedback. I was looking specifically for a furnished place for up to 4 months, got invited for one viewing which turned out to be unfurnished and for 1 year. One property which I was interested in, was getting available on day X. I started asking about it before that, got contacted 2 weeks after day X, when I found another place.

20. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pandomo

Every day we give our service the best possible. Very sorry to hear that it was not experienced that way by you. We are pleased that we have succeeded in finding a suitable home that meets your specific requirements. We wish you lots of happiness in your new home. Team Pandomo Makelaars

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin