Jeg gik på hjemmesiden. Shoppen fungerede perfekt, fik omg. bekræftelse på ordren samt hurtig levering via GLS. Varen var som beskrevet. Meget glad for dette køb. Kan anbefale Pandetermometer.dk
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Nemt at handle og finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering Har prøvet det og det virker upåklageligt, og pålidelig
Fantastisk og undværligt produkt! Specielt som forældre. Har haft det i flere år, og er utrolig præcist! For nylig er vi som forældre gået hvert til sit, og det var en af de første ting som jeg k... Näytä lisää
Nem og overskuelig hjemmeside, super dejligt at modtage en mail med en kort og præcis forklaring på hvordan pandetermometeret fungerer, og hvad der kan fororsage problemer og hvordan de afhjælpes. Jeg... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Pandetermometer.dk - alt udstyr til febermåling i hjemmet. Kvalitetsprodukter med høj nøjagtighed, alle er gennemtestet og certificeret, fordi det handler om vores families sundhed & helbred.
Yhteystiedot
Ved Anlæget 6b, 7100, Vejle, Tanska
- kontakt@pandetermometer.dk
- pandetermometer.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Nemt at handle og finde rundt på hjemmesiden.
Har prøvet det og det virker upåklageligt, og pålidelig
God service og fantastisk produkt
Fantastisk og undværligt produkt! Specielt som forældre.
Har haft det i flere år, og er utrolig præcist! For nylig er vi som forældre gået hvert til sit, og det var en af de første ting som jeg købte efter vi havde delt tingende op.
Kan kun give fuld stjerner.
Jeg gik på hjemmesiden
Ubrugeligt
Ubrugeligt.
Slet ikke præcise målinger.
Jeg har forsøgt at få fat i virksomheden flere gange uden held.

Vastaus yritykseltä Pandetermometer.dk
Upræcise målinger
Lækkert design, men desværre ubrugeligt.
Målingerne svinger op til 1,5 grader og nu har vi simpelthen opgivet at bruge det.
Min søn på 3 år har lige været syg med influenza og her har målingerne været alt mellem 36,7-39,5. Vi har målt i endetarmen og der viste den 38,5.
Det samme med min datter som nu også har fået feber. Pandetermometeret viser 39,3 ved første måling, anden måling foretaget 10 sekunder efter viser 37,5. Endetarmesmålingen viste 38.
Termometeret vil fremover blive brugt til leg i stedet.

Vastaus yritykseltä Pandetermometer.dk
Elsker mit termometer- specielt fordi…
Elsker mit termometer- specielt fordi det kan bruges til så mange forskellige ting.
Pande termometer
Har være lidt længe undervejs. Men super service 😊
Hurtig levering, og nu er det ikke længere en kamp, at få taget temperaturen på børnene. Vi er vilde med det!
Kom hurtigt og virker som det skal🙂
Super godt termometer!
Umiddelbart virker det super godt. 👌 Nemt at bruge og slukker hurtigt automatisk, så det ikke bruger batteri.
Det var god handel hos jer kan varmt…
Det var god handel hos jer kan varmt anbefale.
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Varen lever op til forventningerne.
Brugervenlighed
Hurtig levering. Ekstremt nemt og brugervenlig produkt. Børnene er helt vilde med at få taget deres temperatur nu 😅 Kæmpe anbefaling herfra 👌
Meget hurtig ekspedition
Nem bestilling og kom hurtigt frem
Nem bestilling og kom hurtigt frem. Jeg er fuldt ud tilfreds
Hurtigt og nemt
God service og hurtig levering det er…
God service og hurtig levering det er ikke sidste gang vi handler der
Hurtig service og god jul til jer 🌲
Perfekt termometer 👌
Perfekt termometer 👌
Måler præcis
Ingen berøring af patienten
God kvalitet og nem at betjene.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.