1. Kiinteistökonsultti
  2. Liiketilojen välityspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Panders! Wie anders? Wij gaan op zoek naar jouw droomhuis.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Er wordt tijd genomen en geluisterd naar de klant. Dat is TOP...

Van bij start tot einde een persoonlijke aanpak met aandacht en respect voor de noden en vragen van zowel koper als verkoper. Vanuit deze gesprekken lukt het hen schitterend om een perfecte match te vinden als koper.
Dan moet je kunnen vertrouwen op mensen: op hun integriteit, betrokkenheid, professionaliteit … Met Maxime van "Vastgoed Panders" hebben wij op dat vlak ervaren als een heel degelijk immo-team met een superprofessionele aanpak, een warmmenselijke betrokkenheid, een integere dienstverlening ... Op alle vlakken heel goed dus.
Nogmaals dank en onze waardering daarvoor.
Tavernier Anne Marie

16. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Thomas en zijn team zijn topmakelaars

Thomas en zijn team zijn topmakelaars. Een heel professionele, doch losse en sympathieke aanpak. Open, transparantie, dedicated, het zijn maar een paar van de superlatieven buiten al de rest die bij hun van toepassing zijn. Ook de opvolging van mogelijke kopers is echt wel strak en intensief. Kortom, als we ooit opnieuw een huis verkopen, we weten ze te vinden.

21. lokakuuta 2021

Aanrader

Goede en vlotte samenwerking met Tobias zorgde ervoor dat ons huis vlot verkocht raakte

8. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Vlotte verkoop en perfecte afhandeling!

Ons huis was in 2 dagen verkocht! De mensen van Panders zetten zich met hart en ziel in voor hun zaak en jouw pand! Van de start tot de afhandeling, alles wordt tot in de puntjes geregeld!
Meer dan een aanrader!! Wij zijn tevreden klanten.

17. heinäkuuta 2021

Zeer tevreden

Zeer goede begeleiding vanaf het eerste bezoek tot het laatste contact. Een gedreven makelaarsteam die hun cliënteel op de eerste plaats zet. Wij raden Panders vastgoed alvast aan!

1. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ze doen bij Panders wat ze zeggen

Ze doen bij Panders wat ze zeggen. Zeer goede begeleiding van Maxime en verkocht binnen de 5 weken. Zeer goede verwerking en communicatie. Een aanrader !
Luc Bal - Blankenberge

30. kesäkuuta 2021

Topservice

Topservice, er wordt ruim de tijd gemaakt voor uitleg van de aanpak alsook opmaak dossier en foto's. Zeer behulpzaam, kort op de bal spelend en klantvriendelijk. Een aanrader voor eigenaars die willen verhuren.

8. kesäkuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Zeer goeie begeleiding

Zeer goeie begeleiding tijdens het hele verkoopproces. Alle afspraken werden correct nagekomen. Het huis was snel verkocht.

31. toukokuuta 2021

Ze werken met hun hart

Ze werken met hun hart! Een vertrouwelijk en eerlijk karakter. We raden ze zeker aan als je op je gemak wil zijn.

Vastaus yritykseltä Panders Vastgoed

Bedankt voor deze mooie woorden, dat doet ons plezier.

Eerlijke en vlotte samenwerking

Eerlijke en vlotte samenwerking. Een gedreven agence. Top!

Vastaus yritykseltä Panders Vastgoed

Hartelijk bedankt Guy voor deze mooie review. Bedankt voor de aangename samenwerking!

Onze droomwoning

Super snelle en vlotte samenwerking.
Een kantoor met een hart.
Zeer professioneel en kwalitatief!

Vastaus yritykseltä Panders Vastgoed

We zijn blij dat je onze samenwerking zo goed ervaren hebt, Akputa. Bedankt!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin