Zamówiłam czwartą parę butów tej marki na przestrzeni 6 lat .Moje wcześniejsze pary są nadal w szafie ale ponieważ są lekko zużyte już nie wyglądają tak ładnie .To buty ,które były ze mną w Bieszczada... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Buty firmy Palladium, to najwygodniejsze buty jakie do tej pory użytkowałam. Komfort dla stóp niesamowity, stopa w nich odpoczywa. Odpowiednio wyprofilowane, sporo miejsca dla szerszej budowy stopy, m... Näytä lisää
Super kontakt ze sklepem, szybka dostawa a co najważniejsze superwygodne, świetne buty.Na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjeciach. Bardzo miękkie w środku-jak bym chodziła w kapciuszkach a nie w buta... Näytä lisää
Uwielbiam tą markę za różnorodność wzorów i kolorów, ale mają mały błąd fabryczny, który powtarza się prawie w każdej parze i to nie tylko u mnie. Przeciera się styk materiału z gumą na przodzie buta,... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Marka Palladium to ponad 70 lat nieprzerwanej historii. Dziedzictwo, które w tym czasie zbudowaliśmy, oparte było na doświadczeniach pokoleń. Początki marki to lata dwudzieste XX wieku. Wtedy to kreatywne umysły, podbijały przestworza, wynajdując maszyny latające i inne cuda ówczesnej techniki. To właśnie technicznie doskonałą gumę kół samolotowych, w 1947 roku, po raz pierwszy zastosowano w przemyśle odzieżowym, produkując buty. Niezwykle trwałe, wygodne i wykonane z najlepszej jakości materiałów o ponadczasowym wyglądzie.
Yhteystiedot
Twarda 18, 00-105, Warszawa, Puola
- +48600986080
- kontakt@palladiumboots.pl
- palladiumboots.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Szybko
Szybko, sprawnie, jak zwykle świetna jakoś butów. Mąż mówi,że super wygodne, a po pierwszym dniu różnie z butami bywa. Ale ja też mam trapery palladium i od nowości są rewelacyjne i niezniszczalne
Buty przyszły super
Buty przyszły super. Pamiętajcie żeby zmierzyć sobie rozmiar stopy. Moja ma ok. 28,7 cm. więc wybrałem rozmiar 46 (zazwyczaj biorę 45) jestem jak dotąd zadowolony. Dziękuję ekipie sklepu
Dzień dobry,
Dzień dobry,
Pani, która pracuje przy obsłudze sklepu internetowego, zrobiła na mnie ogromnie profesjonalne,piorunujące wrażenie.
Pozdrowienia dla Pani 😉
Buty świetnej jakości,wygodne i miłe…
Buty świetnej jakości,wygodne i miłe dla oka👍🙂
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo szybki zwrot środków w przypadku zwrotu obuwia.
Idealne buty na Safari lekkie…
Idealne buty na Safari lekkie przewiewne wygodne i glamour
Jestem zachwycona
Bardzo szybki zwrot pieniędzy
Buty doszły bardzo szybko, ze zwrotem (nieco za małe) również nie było problemu. Polecam
Buty bardzo wygodne to już moja 4 para
Buty bardzo wygodne to już moja 4 para. Są inne niż na zdjęciu zamówiłam model który noszę już kilka lat moim zdaniem poprzednia wersja była ładniejsza i powinno być aktualne zdjęcie. Mimo to polecam.
podobała mi się nerka którą kupiłem…
podobała mi się nerka którą kupiłem jest w 100%zgodna z opisem i zdjęciem na stronie a nawet i w 200%
Trustpilot-kokemus