Mottok varene etter avtalt tid, rett i postkassen 😄 Brukte Sitronrens (skumspray) på mine en gang fine og hvite Hoka joggesko, og de ble hvite igjen 👏🏻 Brukte en liten neglebørste på de vanskeligst... Näytä lisää
Kjempefin opplevelse å handle hos På Stell. Varene kom raskt og oppi pakken lå et kort med vennlig hilsen, takk for handel. Pluss informasjon om produktene og en guide med brukstips. Produktene funge... Näytä lisää
Bestilte Sitronskrubb og skuresvamper i cellulose/kokosfiber. Varene ble meget kjapt levert. Hva angår produktene: Ikke bare ble en gammel stekeovn reinere enn den noen gang har vært, men det gulrosa... Näytä lisää
Vår visjon er å tilby produkter som er så enkle og effektive som mulig uten å gå på bekostning av miljøet. Vi har produkter for flekkfjerning, klesvask og rengjøring som tar godt vare på tingene dine.
Holtegata 41, 0355, Oslo, Norja
- post@paastell.no
- paastell.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bestilte produktet for å
Bestilte produktet for å
Få vekk flekker på mine timbs. Fungerte ikke i det hele tatt. Bortkasta penger!
Lureri
Kjøpte sitronsåpe og prøvde den på 3 ulike plagg med ulike flekker av solkrem, sjokolade og en grønnlig ukjent flekk. Leste og så instruksjonsvideoer på nettsiden deres, og fulgte instruksjonene til punkt og prikke. Lot også såpen virke over natten. Tok ikke LITT av flekkene en gang. Så dyrt og ubrukelig, styr unna.
Produktene er ok
Produktene er ok, men fryktelig treig levering.. i 2025 burde det være ulovlig med over 1uke leveringstid.
Nettsiden er oversiktlig og gir mange…
Nettsiden er oversiktlig og gir mange forslag. Produktene kom raskt og enkelt.
Har tidligere prøvd såpen og er veldig fornøyd. Et av de beste og mest effektive produktene jeg har prøvd.
Fantastiske såper!
Fantastiske såper som lukter mildt og godt. Bruker sitronsåpe, sitronskum, ullvask, tøyvask, universalspray og vintage spray og er strålende fornøyd med alle!
Ett produkt eg har brukt i mange år,som…
Ett produkt eg har brukt i mange år,som eg er veldig fornøgd med
Den tar alt fra blod til fett👍🏻
Endelig hvite sokker igjen🤗
Endelig hvite sokker igjen🤗
Dunket som bare det. Veldig fornøyd !
Rask og enkel handel.
Rask og enkel handel.
Tilnærmet mirakuløse produkter som tar knekken på flekker jeg ikke trodde var mulig å få vekk.
Beste flekkfjerningssåpen jeg har prøvd👍
Pakken kom relativt fort
Pakken kom relativt fort. Veldig fornøyd med sitron såpe. Da den tok vanskelige flekker.