Paagman Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Tot drie keer toe gepoogd per vriendelijk e-mail contact te leggen met de afdeling inkoop om mijn boek te proberen bij Paagman in de schappen te krijgen, maar geen enkele reactie!

Saanut 5/5 tähteä

Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Trage afhandeling door Paagman

Op 22 december 2 boeken besteld. op de 25ste december 2 mails dat de boeken zijn meegegeven aan de bezorgdienst. Een volgende mail van Paagman bericht dat de boeken op 28 december afgeleverd worden. Echter op de verzendlabels is te zien dat de boeken pas op 28 december zijn aangemeld bij DPD. Die bezorgt het op 31 december. De vertraging zit dus niet bij DPD maar bij Paagman. Dus 3 onjuiste mails over bezorging. Triest om te doen voor komen dat de late ontvangst het gevolg is van de drukte bij de bezorgdienst.

31. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Echt waardeloze service en levering

Boek besteld via Bol.com bij Paagman. Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en daar zal het ook zeer zeker bij blijven. Op 20 december besteld en nu 29 december nog steeds niets ontvangen. Op mijn email dat ze het boek niet meer hoeven te sturen (gelukkig achteraf betalen ingesteld bij Bol) krijg je ook geen reactie. In mijn account bij bol staat dat het product 24 december geleverd zou worden (niets gehad). Vervolgens krijg ik een mail dat het product op 27 december is verzonden (schiet mij maar lek), het is nu 31 december en nog steeds niets ontvangen. Dit is echt een louche zaak die ontwijkende en geen juiste informatie geeft.

Heb 2 boeken besteld

Heb 2 boeken besteld. De ene bij bol. com, de ander via bol.com bij Paagman.
Die van Bol.comwas er de volgende dag. Dievan Paagman na 1 week nog niet.

Saanut 4/5 tähteä

Moleskine

De enige zo'n beetje die de Moleskine-agenda die ik wilde nog had. Telefonisch goed te woord gestaan. Agenda wat lang onderweg in deze roerige tijden, maar dat was te wijten aan de enorme drukte. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden. Als nieuwe klant tevreden.

In lockdown

In lockdown. Winkels gesloten.
Boek telefonisch besteld. 2 dagen later thuisbezorgd zonder verzendkosten. Fantastische service.

22. joulukuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

I love this shop

I love this shop, they also have an English book section and a delicious coffee corner with pastries.
the staff is nice and helpful as well.

8. joulukuuta 2020

mooie winkel

Een hele mooie, uitnodigende winkel in the mall, probeer daar maar door heen te lopen zonder iets te kopen! En bovendien een geweldige actie voor de schoolbibliotheek! Wat heerlijk om weer mooie boeken voor school uit te kiezen.

1. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Heel blij na omruilen (beschadigde) potloden

Na het aankopen van een setje potloden, bleek na openmaken en uitproberen, dat ze echt niet aan mijn verwachtingen voldeden. Ik ben later dezelfde week, met bon, teruggegaan, met de intentie ze om te ruilen voor een beter setje. Toen ik in de winkel aan kwam, bleek het doosje in mijn tas te zijn opengegaan en waren een paar potloden beschadigd geraakt. Ik baalde natuurlijk enorm, maar de kassamedewerkster nam ze zonder enige moeite in. Ze begreep mijn ongeluk gelijk, en was zeer behulpzaam. Mijn achting voor de Paagman, die al geenszins laag was, werd ter plekke nog hoger. Ik kon niet anders dan gelijk bij thuiskomst een lovende review schrijven. De nieuwe set voldoet volledig en ik ben reuzeblij dat ik hiervoor naar de Paagman ben gegaan en niet voor de goedkopere optie online ben gegaan. Er is geen vervanging voor klantvriendelijkheid en advies in een mooie, goedgevulde winkel.

18. marraskuuta 2020

Nooit meer

Voor de eerste keer bij de Paagman een boek besteld voor de verjaardag van mijn vriend. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Na bijna de hele dag wachten geen pakketje. Daarom maar contact opgenomen met de klantenservice. Er was iets misgegaan. Ze zouden er voor zorgen dat het boek ( het laatste exemplaar) direct uit de winkel gehaald zou worden en ik zou hem de volgende dag krijgen. Ik kreeg weer geen track and trace code en had al een naar voorgevoel. En inderdaad weer de hele dag geen boek. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de vervoerder. Die vertelde me dat Paagman geen pakket voor mij had aangemeld. De volgende dag heb ik weer de Paagman gebeld. Ze zeiden mij dat het boek kwijt was. Ze zouden gaan uitzoeken waar hij was en ik zou het dezelde dag nog krijgen. Uiteindelijk werd ik twee uur later gebeld dat het boek inmiddels al verkocht was ..... Het boek zou pas weer over een week leverbaar zijn. Ik heb vriendelijk bedankt en mijn geld terug gevraagd. Nu maar weer gewoon via Bol.com besteld (voor heel wat minder geld). Dan weet ik zeker dat het aankomt. Erg slechte communicatie naar een klant toe!

6. marraskuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

bad delivery time

I was very happy that I could buy that comic book on Paagman. Because no one else had it. But I waited more than 2 months before it was delivered. I live inRotterdam and Paagman is in The Hague. So it should go in one week maximum!

27. lokakuuta 2020

Wat een klantvriendelijkheid!

Wat een klantvriendelijkheid: ook tijdens de recente stroomstoring kon ik gewoon een boek kopen. Op rekening! En de Paagman-medewerkers waren ondanks hitte en ongemak even vriendelijk als altijd:-)

19. elokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Ik wordt altijd zo hebberig bij Paagman.

Ik wordt altijd zo hebberig al ik hier binnenloop!
De beste boekenwinkel van Den Haag zit op de Fred en dat is natuurlijk Paagman. Lekker tussen alle boeken neuzen en daarna met aankopen naar het Kicking Horse café voor wat lekkers.

19. elokuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Online usely not on time

Great people, online poor service
I tremendously appreciatie the knowledge and service of the staff, but get disappointed each time I use the online ordering when I don’t have the time to go to the shop to pick up a book. The delivery is not on time and always later than promised during ordering. This really spoils the pleasure of sending someone a book as a gift.

27. heinäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin