Banner for P. Lindberg Sverige

P. Lindberg Sverige Arvostelua 1 199

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

En bra produkt till ett bra pris och även snabb leverans. Har handlat på P.Lindberg tidigare och kommer att fortsätta med det så länge produkter o priser håller en bra standard i framtiden.

Saanut 1/5 tähteä

Felaktig information om gårdsharv, enligt er kan den monteras på ATV. Det kan den inte på Polaris, som ju är en av de ledande inom branschen. Enligt er säljare måste jag köpa till extrautrustning för... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att hitta varor på era sidor. Lätt att beställa. Snabb leverans o. bra leverantör som satte den vid vårt garage, som önskat.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Tyvärr så blev den stora slagfällan stulen första dygnet. Så fick aldrig uppleva des effektivitet….😔 // Jonas Borgholmsqvarnen Klinta bostäder

Yrityksen tiedot

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Maatilamyymälä
  3. Metsätalouspalvelu
  4. Maahantuoja

Tietoja yrityksestä P. Lindberg Sverige

Yrityksen kirjoittama

P. Lindberg – Kvalitet, pris och service för dig på landsbygden!

P. Lindberg är ditt självklara val när det gäller utrustning, maskiner och tillbehör för lantbrukare och alla som bor på landsbygden! Genom att köpa direkt från tillverkare världen över, utan mellanhänder, kan vi erbjuda produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

Med 160 års erfarenhet, ett sortiment på över 15 000 produkter och snabb leverans – beställ innan kl. 11:00 så skickar vi samma dag! Vi brinner för att leverera prisvärda lösningar och förstklassig service med pålitliga leveranser.

Välkommen till P. Lindberg – din partner för lantbruk och landsbygd! 🚜💪

Kundservice i fokus

Yrityksen kirjoittama

Personlig service när du behöver det
Vi vill göra det enkelt för dig att få hjälp och råd kring våra lantbruks- och skogsprodukter. Hör av dig på order@p-lindberg.se eller 010-209 70 50 vardagar 08–16.

Promotion box for P. Lindberg Sverige

Månadskampanj – Bästa erbjudandena!

Varje månad samlar vi säsongens bästa produkter till extra bra priser!

4,5

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Lätt och beställa

Lätt och beställa , leverans till postlådan.

21. huhtikuuta 2026
P. Lindberg Sverige-logo

Vastaus yritykseltä P. Lindberg Sverige

Tack för din recension!

Vänlig hälsning
Lina
P. Lindberg

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin