Teille on puhelinnumero johon ei vastata koskaan. Lupaatte toimitus 1-3 päivää ei pidä paikkaansa. Lasku pitäisi maksaa vaikka tuote on vasta matkalla asiakkaalle . lasku pitäisi olla tuotteen saapumi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Laite ollut käytössä 9 kk ja reilu kuukausi sitten tilasin lisävarustepaketin, koska toinen lampuista sammui, eli tuli aika vaihtaa lamput ja suodatin. Lisävarustepaketista ei ole kuulunut mitään... Näytä lisää
Tuote-esitteissä, en ainakaan huomannut, ei ollut mainintaa siitä, että Ozoneairn käyttö edellyttää väh. +20 asteen lämpötilaa. Nimittäin käyttötarpeeni ovat tilat, joissa ei ole lämmitystä, kylmätilo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tehty tilaus 3.6-19 teiltä saatu vahvistus 17.6 että tilaus käsitelty vasta silloin, eli 2 viikkoa tilauksesta. Toimitus tullut jakelupisteeseen 3.7-19 toimitusaika oli näinollen 4 viikkoa. Laitetta e... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Handelsvägen 19, 973 45, Luulaja, Ruotsi
- +35827249960
- asiakaspalvelu@ozoneair.com
- ozoneair.fi
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Laitteeseen ei saa vaihto suodattimia
Laitteeseen ei saa vaihto suodattimia, joten kalliiksi tuli vuoden kokeilu.
Laite ollut käytössä 9 kk ja reilu…
Lisävarustepaketista ei ole kuulunut mitään eikä itse asiassa 3 kk sitten tekemääni huoltotiedusteluun ole vastattu.
Laite on ihan OK, mutta asiakaspalvelu/tavoitettavuus on surkea ja mitä laitteella tekee, jos siihen ei saa lisävarusteita…?
Kysyin poistaako tupakanhajun ja…
Kysyin poistaako tupakanhajun ja sopiiko lasitetulle parvekkeelle myös talvella , ei vastausta.
Tappaako kukat?
Kuinka kauan oltava pois käytön jälkeen?
Toimitus nopea
Toimitus nopea, siitä iso plussa!
Selkeät käyttöohjeet ja nyt tällä laitteella käyty läpi jo kaksi vanhaa maalaistaloa, joissa huomaa selkeän eron entiseen ennen toimenpidettä. Suosittelen kokeilemaan!
Laite oli todella helppokäyttöinen.
Olen todella tyytyväinen
Olen todella tyytyväinen. Tuote tekee minkä lupaa! Toimitus tuli parissa päivässä.

Vastaus yritykseltä Ozoneair
Kylmä ulkovarasto
Kylmä ulkovarasto. Tunkkainen / Homeinen? tuoksu joka tartui esim vaatteisiin.
Kokeilin laitetta ohjeen mukaan ja tuloksena on raikas ilma.
Muualla en vielä ole laitetta kokeillut. Vaikuttaa lupaavalta tuotteelta.
Jatkossa sitten varmistuu onko totta.
Ystävällinen puhelinpalvelu.Suomenkielellä!
Ystävällinen puhelinpalvelu ! Toimitus tuli ajallaan, laite on laadukas, toimii hyvin, käytän sitä päivittäin!
Erinomainen ostos
Helppo tilata ja laite tuli todella nopeasti. Plus-mallin laitetta olen päässyt testaamaan kalustettuun 60m2:n asuntoon, jossa oli ollut koira ja lasitetulla parvekkeella oli tupakoitu (haju oli myös asunnossa). Ohjeen mukaisen yhden käsittelyn jälkeen hajut saatiin pois. Huippuluokan tulos. Voin vain suositella.

Vastaus yritykseltä Ozoneair
Nopea toimitus
Nopea toimitus.
Tilatun tuotteen ostaminen oli tehty…
Tilatun tuotteen ostaminen oli tehty helpoksi. Toimitus seurannan kanssa aivan loistava. Suosittelen.
Nopea toimitus ja tuli mitä luvattiin
Nopea toimitus, tuli juuri mitä tilasin. Tuote toimii, vanha talomme raikastui !
Tuote tuli nopeasti perille ja ehjänä
Tuote tuli nopeasti perille ja ehjänä. Valitettavasti emme ole vielä testanneet tuotetta käytännössä.
Laitteen toimitus noutopaikalle oli…
Laitteen toimitus noutopaikalle oli nopea ja tieto kuljetuksen etenemisestä hyvä.
Hyvä helppo käyttää kun noudattaa…
Hyvä helppo käyttää kun noudattaa ohjeita
Ter. Tyytyväinen käyttäjä
Olen tyytyväinen tuotteeseen minulla on…
Olen tyytyväinen tuotteeseen minulla on omakotitalo 82 rakennettu ja entiset asukkaat ovat tupakoineet, joten halusin päästä eroon hajuista sauna ja pesuhuone oli myös vähän kosteuden aiheuttamia hajuja. Kyllä Ozoneair todella auttoi ilma raikastu.
Hyvin toimii laite,hajut lähti aitasta.
Helppo käyttää ja selkeä näyttö.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.