Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar klant bij Oxigo en ben nog steeds ontzettend tevreden. Onlangs heb ik mijn tweede zuurstofconcentrator bij hen gekocht en ook deze keer was de service weer uitstekend.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat Ingeborg schrijft omtrent DPD is correct. In Belgïe werkt dit bedrijf ronduit slecht. Wij wonen in de brusselse rand en hebben keer om keer problemen met dit bedrijf en voornamelijk hun koerie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
This is a great company, 1st question Sunday evening, answer 10 minutes later super. To any question, swift answer, purchase: swift follow up with all info's concerning transporter, and deliver... Näytä lisää
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Levering binnen de 2 dagen. Geen problemen. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Oxigo
Duidelijke productafbeeldingen, goed en snelle levering. Prima kwaliteit/prijs verhouding

Vastaus yritykseltä Oxigo
Alles verliep vlot. Rugzak voor mobiele zuurstofconcentrator vind ik redelijk goed. In het grote gedeelte mich ook een stevige onderkant zijn. Daarom maar 4 ipv 5 sterren

Vastaus yritykseltä Oxigo
Zeer snelle levering en goed artikel.
Alles was top met deze bestelling.

Vastaus yritykseltä Oxigo
Ik heb meerdere ervaringen met Oxigo en beoordeel de webshop én de klantenservice als altijd duidelijk, informatief en behulpzaam. Ik raad deze webshop van harte aan.

Vastaus yritykseltä Oxigo
Snelle levering en product was netjes verpakt met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Vastaus yritykseltä Oxigo
De helpdesk van deze site is echt buitengewoon goed vriendelijk en kundig. Helpen je graag bij extra vragen en begeleiding… daar zou de reguliere slaap onderzoeken zorg wat kunnen leren!

Vastaus yritykseltä Oxigo
Aanmerkelijk goedkoper dan andere aanbieders. Goede communicatie, snelle levering.
Top, snelle levering, na email contact meteen een antwoord

Vastaus yritykseltä Oxigo
Ik kocht stukken voor een CPAP toestel. Zeer goede prijzen en voldoende uitleg bij de producten zodat je weet wat je juist moet kopen.

Vastaus yritykseltä Oxigo
zeer snelle levering en goede info verstrekt over producten

Vastaus yritykseltä Oxigo
De communicatie over de aanschaf van een nieuwe kop voor een vernevelaar of een nieuwe ( ander merk) vernevelaar is perfect geadviseerd en gecommuniceerd. Ook telkens direct snel contact heen en weer.

Vastaus yritykseltä Oxigo
Direct persoonlijk contact mogelijk mbt inhoudelijke vragen over de apparatuur
Snelle levering, goeie prijs en prima apparaat.
Snel, deskundig en meedenkend! Een verademing, letterlijk en figuurlijk!

Vastaus yritykseltä Oxigo
Heel snelle en correcte levering. Goede producten.
Betrouwbaar bedrijf
Mijn bestelling vlug geleverd op het gevraagde afleveradres maar ditmaal door PostNL en niet door DPD. Dank aan Erik van de firma Oxigo om in te gaan op de vraag om de levering door PostNL te laten plaatsvinden. Succes!

Vastaus yritykseltä Oxigo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.