Ownit är otroligt usla på att besvara frågor när något är fel. För två månader sedan skickade jag två frågor till Ownit:s kontaktcenter på Mina sidor, men jag har ännu inte fått några svar. Seda... Näytä lisää
+ ALDRIG PROBLEM MED OWNIT + SUPER STABIL INTERNET / SNABB MS + SNÄLL OCH TREVLIG PERSONAL ! + INGEN AVBROTT I 4 ÅR MED OWNIT - KUNDTJÄNSTEN SVARSTID ÄR UR DÅLIG - DÅLIGA KUNDER SOM GNÄLLER OM PÅ... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Ownit Bredband
Yrityksen kirjoittama
Ownit levererar bredbandsanslutningar till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi ser fiber som det självklara alternativet och det bästa sättet att möjliggöra snabba och driftsäkra bredbands- och TV-tjänster. Hos Ownit står du som kund i centrum genom flexibla och enkla lösningar.
Garvis Carlssons Gata 5, 169 51, Solna, Ruotsi
- 08 - 525 07 300
- ownit.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ownit är otroligt usla på att besvara frågor.
Ownit är otroligt usla på att besvara frågor när något är fel.
Sedan har de en helt oduglig AI på chatten som ger en massa svar som är felaktiga.
Charged me despite not activating
Charged me monthly fee after only signing up even though I never actually activated the service (which involves calling them and synchronizing with home router). Very petty IMO.
Cancelled the service and signed with a competitor instead. Will avoid ever using as far as possible in the future.
Nykundserbjudandet är otydligt! Akta er.
Lockar med nykundserbjudande som gäller i 5 Månader. Kruxet är dock att du låser in dig i 12 månader, där de övriga 7 månaderna har ordinarie pris. Detta gör såklart att medelpriset blir högre än åtminstone 4 av deras konkurrenter. Det framgår inte på jämförelsesiten bredband.se t.ex. att det lägre priset bara gäller i 5 månader. Upplagt för missförstånd och självklart förbannade kunder :)
Jag föll som tur var inte i den gropen, och kommer skaffa bredband hos företag med mer ärliga metoder.
Bra tills de inte är det, och då är du ensam.
Generellt sett bra, MEN:
Jag hade "nyligen" (1.5 månader sedan) problem med att mitt bredband låg nere. Skickade ett ärende under, efter och en tredje gång, gällande varför det låg nere och kompensation för utebliven tjänst. Samtliga ärenden har ignorerats. Ownit skryter om att de har nöjda kunder men väljer alltså att inte svara på ärenden (lagda via deras system på deras hemsida) på över en månad (hittills).
Kundtjänsten är undermålig
Kundtjänsten är undermålig. Sedan plattformen byttes slutade inloggningen att fungera och ärendena avslutas utan svar eller hjälp. Ownit är numer RIKTIGT dåligt och hade jag kunnat byta hade jag gjort det direkt. Tyvärr avtal via Brf. En rimlig kundtjänst hade kunnat lindra situationen men jag känner inte att jag får tjänsterna jag betalar för
Hade beställt byte av…
Hade beställt byte av bredbandsleverantör. Dagen efter att tjänsten skulle aktiveras är den fortfarande inte aktiverad.
Gick t.o.m. igenom hela felsökningsguiden på webben som till slut bekräftade att tjänsten inte var aktiverad. Jag kunde på klicka på att jag ville ha hjälp att aktivera tjänsten. Ingenting händer. Ingen support tillgänglig p.g.a. helg.
Till råga på allt är fel tjänst registrerad och de vill ta dubbelt sä mycket betalt på fakturan jämfört med vad som står i min orderbekräftelse.
Bottennapp.
Borderline scam
Absolutely horrible customer service. When writing them directly via your portal, it takes weeks to get an answer, which doesn't even help solve the issue. Impossible to call them - their waiting times are hours. Didn't manage to get my wifi working in a month and had to change the provider. Borderline scam.
Bara höjer priserna år efter år från…
Bara höjer priserna år efter år från redan högt pris.
Nu är det dax att lämna.
NÖJD KUND I 4 ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ ALDRIG PROBLEM MED OWNIT
+ SUPER STABIL INTERNET / SNABB MS
+ SNÄLL OCH TREVLIG PERSONAL !
+ INGEN AVBROTT I 4 ÅR MED OWNIT
- KUNDTJÄNSTEN SVARSTID ÄR UR DÅLIG
- DÅLIGA KUNDER SOM GNÄLLER OM PÅ HITTADE "PROBLEM"
Långsamt bredband
Långsamt bredband. Snitthastighet vid uppladdning till molnet 20Mbit/s. Det är långt ifrån de 700-1000Mbit/s de utlovar.
2 timmar telefonkö till deras oseriösa kundtjänst. De försökte först skylla den låga hastigheten på ”wifi störningar i luften”. De ville också att jag skulle koppla laptopen till routern med en eternetkabel. Det var många år sedan laptops hade ingångar för eternetkabel.
I datorns aktivitetshanterare syns klart och tydligt att det är en topp med hög hastighet, sedan en lång paus när inget händer, sedan en ny kort topp osv. Ett väldigt regelbundet mönster. Så Ownits router stoppar varje fil en lång stund innan överföringen görs, vilket ger den låga snitthastigheten.
Ownits kundsupport har nu svarat att om jag vill ha högre hastighet än ett snitt på 20 Mbit/s så måste jag köpa en egen router.
Man kan logga in på deras websida och skapa ärenden. Men de läser inte dem om man inte ringer till dem. När man pratar med dem stänger de ärendena och markerar de som lösta, trots att de vet att problemen kvarstår.
De är helt ointresserade av att ha kunder.
Oseriöst bolag
Det här är femte gången bara i år som internet ligger nere i flera timmar. Varje gång har jag skapat supportärende, men de har bara svarat en enda gång och då med att skylla på min router. Det stämmer inte, eftersom massor av andra kunder har exakt samma problem samtidigt.
Supporten är i princip omöjlig att få kontakt med, svarstiderna är pinsamma och när man väl får tag i någon är de oftast otrevliga.
Ownit känns både oseriöst, oengagerat och otrevliga. Rekommenderar starkt att välja någon annan leverantör.
Håll vad ni lovar och tar betalt för
Håll vad ni lovar och tar betalt för. Jag skrev på för ett abonnemang 100/10, som Ni ändrade till 100/100 och gjorde en rejäl prisjustering. Sedan levererar Ni aldrig mer än hälften av den hastigheten, ofta endast en fjärdedel. Inte nöjd.
Vi har haft driftstörningar då och då…
Vi har haft driftstörningar då och då varav en riktigt lång som jag har anmält. Jag får ingen återkoppling ifrån er om ersättning eller liknande.
Ni svarar inte på telefon då jag ringer utan samtalet bryts och läggs på .
Priset blev högre,börjar kännas det…
Priset blev högre,börjar kännas det blir för dyrt
Sååå dåliga
Sååå dåliga! Har haft problem med att titta på vanliga kanaler (SVT) i över 1 1/2 månad där dom säger att dom skall titta på problemet och återkomma, fortfarande inget som hänt.
Uselt bemötande!!!
Poor knowledge of the technical part
Poor knowledge of the technical part, the internet connection doesn't keep up with the speed...we as a real estate company will probably terminate our agreement with Ownit.
Tyvärr väldigt dålig erfarenhet med…
Tyvärr väldigt dålig erfarenhet med Ownit. Nätet är ständigt instabilt med långa avbrott, och trots att jag har testat olika routrar kvarstår problemen. Kundtjänst skyller konsekvent på routern, men även när man köper ny router blir det ingen förbättring. Även grannen har kontaktat support och fått samma svar. Känns oseriöst och frustrerande, särskilt eftersom vi som boende inte kan byta leverantör själva. Jag rekommenderar att Ownit tar ansvar för sina nätproblem istället för att lägga över skulden på utrustningen.
Värdelöst företag
Värdelöst företag. Det går inte att få tag på nån, överhuvudtaget nånsin! Deras AI-chatt Ove är ett skämt. Jag har suttit i telefonkö ca 3 timmar per gång och har haft plats ett i kö. Provade flera gånger vid olika tillfällen i tre veckors tid men ingen svarar. Ringde direkt när dom öppnar. Har försökt både via mail, chatt, telefon inte en tomte nånstans som svarar på detta bolag. Det enda som fungerar är deras fakturering. Välj inte dessa!!
En katastrofalt dålig tillgänglighet på…
En katastrofalt dålig tillgänglighet på kundtjänst. Har suttit i tel.kö i drygt 2 timmar varav i 45 min som nr 7. Katastrof!!!
Bästa bredbandet där ute
Billigt, smidigt, har haft ett mindre problem en enda gång och då hjälpt kundservice mig snabbt och proffsigt