Kupiłem myjkę akumulatorową , przyszła po tygodniu, umyłem samochód ,jest to nawet wygodne , pomimo , że jest to trochę taka zabawka (stacjonarna myjka jest wydajniejsza i mocniejsza). Można ją używać... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Byłem w domu a i tak dwukrotnie musiałem jechać na pocztę a listonosz mógł tylko nacisnąć domofon. 0czywiście na poczcie czekałem prawie godzinę bo była tylko jedna pani. Poza tym po to podaję się nr... Näytä lisää
Najpierw minus: chciałam przeczytać "wytyczne dla recenzentów", ale dlaczego nie są po polsku? Więc nie przeczytałam. Kilkakrotnie u was kupowałam i zawsze było w porządku. Przeraziła mnie jednak... Näytä lisää
otworzyła mi się w goglach niespodziewana, bogata oferta pięknych ręczników i ich super niska cena. Wołam żonę, która oniemiała i mówi kupujemy wszystkie ale gdzie będziemy je trzymać. Wybieramy więc... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä outspot.pl
Yrityksen kirjoittama
Outspot to największa w Europie platforma z ofertami specjalnymi, którą odwiedza codziennie ponad 100 000 użytkowników. Dzięki partnerom z całego świata Outspot może każdego dnia zapewniać swoim klientom zróżnicowaną ofertę najlepszych produktów w wyjątkowych cenach.
Zespół ekspertów dokładnie wybiera asortyment pod względem jakości i ceny, uważnie śledząc przy tym najnowsze trendy. Oferta sięga od artykułów ogrodowych, kołder, urządzeń elektrycznych po ekskluzywne wakacje all-inclusive na całym świecie i o każdej porze roku.
Wszystkie promocje obowiązują maksymalnie siedem dni i do wyczerpania zapasów, więc warto korzystać z nich jak najszybciej. Kupuj więc produkty objęte wysokimi zniżkami i ciesz się wieloma korzyściami:
- Darmowa dostawa
- 30 dni do namysłu
- Darmowy zwrot
Dołącz do społeczności Outspot. Obserwuj nas na Facebooku (ponad 60 000 fanów).
Yhteystiedot
Dorp 16, 9830, Sint-Martens-Latem, Belgia
- +48-22-536 4042
- info@outspot.pl
- outspot.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Do dnia dzisiejszego nic się nie…
Do dnia dzisiejszego nic się nie wyjaśniło!!! Tyle w temacie. Oszu.... i
JAK DŁUGO BEDE CZEKAŁ NA MOJE OPŁACONE…
JAK DŁUGO BEDE CZEKAŁ NA MOJE OPŁACONE ZAMOWIENIE O NR. 45859659
Z 08,06, 25 ,ZNOWU MACIE PROBLEMY Z WYSYŁKA CZY MOZE CZEKACIE AZ ZAPOMNE,ANI TOWARU ,ANI INFORMACJI
outspot nir wywiazuje się z umowy
Zamówiony towar niezgodny z umową; po odesłaniu towaru firma bombardowała zapewnieniami odnośnie zwrotu pieniędzy oraz innymi ofertami. Do tej pory jednak pieniądze nie zostały zwrócone. Firma w mojej opinii niewiarygodna a towar niezgodny z ofertą
Chcę zlikwidować konto
Chcę zlikwidować konto - bo jesteście zbyt nachalni !!!
Dlaczego nie ma możliwości anulowania KONTA !!!
Towar zgodny z ofertą
Towar zgodny z ofertą.
Oryginalne opakowanie, szybka dostawa.
Towar zamówiony 10 stycznia 2025…
Towar zamówiony 10 stycznia 2025 przesyłka przygotowana, tak wynika z danych na stronie jednak do dnia 19 stycznia jeszcze nie wysłana. Odpowiedzi na portalu w centrum obsługi są bardzo schematyczne i lakoniczne, podejrzewam że to rozmowa z robotem komputerowym a nie z pracownikiem działu obsługi.
Przesyłka od Outspot
Przesyłka dostarczona do Łodzi na czas, Tak jak poprzednia powiadomienie o niej przyszło z wielodniowym opóźnieniem. Wzorowe opakowanie przesyłki. Dziękuję
Zamówienie przebiegło bez problemów
Zamówienie przebiegło bez problemów. Otrzymałam towar zgodnie z moimi oczekiwaniami. Dobrze zapakowany, zgodny z opisem.
Troszkę dlugawo "idą" produkty ale w…
Troszkę dlugawo "idą" produkty ale w końcu przysyłane są zza granicy Pl
do dzisiaj nie dostałam przesyłki
jestem zadowolony ale piszcie do mnie…
jestem zadowolony ale piszcie do mnie po polsku
zamówienie zrealizowane bez zarzutu
zamówienie zrealizowane bez zarzutu - tak, jak poprzednie.
nie otrzymałem mojego zamówienia.czakam…
nie otrzymałem mojego zamówienia.czakam na reakcje
TOWAR DOBREJ JAKOŚCI
wszystko super tylko za duża objetość paczki
wszystko super, ale przesyłkę trzeba odebrać na poczcie. Można tam długo czekać. Zapakowanie w kilka mniejszych objętości umożliwiłoby włożenie przesyłek do skrzynki na listy.
Do tej pory nie otrzymałam ww
Do tej pory nie otrzymałam ww. przesyłki. To skandal że prosicie o ocenę, kiedy ja nie otrzymałam swojej zapłaconej przesyłki
w porządku nie mam zastrzeżeń
terminowość dostawy
niepewny dostawca
Dotąd nie otrzymałam zamówienia złożonego 13 grudnia 2024 roku. Nie mam zaufania do firmującej dostawę firmy.
czas realizacji oraz powiadomienie
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.