Outsideescape - Utrecht Arvostelua 9

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Kroonstraat 25, 3511 RC Utrecht, Utrecht, NL

Saanut 5/5 tähteä

Echt een leuke manier om door een stad te wandelen en te ontdekken. Je moet goed blijven kijken, een beetje puzzelen en af-en-toe een stukje terug omdat er toch iets aan de aandacht is ontsnapt. Sup... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben met veel plezier de escapetour in Utrecht gedaan. Wat een leuke activiteit in de buitenlucht, een combi van wandelen, puzzelen en sightseeing. Een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een gezellige middag met het team gehad in Utrecht Centrum. Veel gezien en geleerd maar vooral veel gelachen. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Echt een aanrader!

1. Vaellusreitti
  2. Viihdekeskus
  3. Yritysviihdepalvelu
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Turistinähtävyys

Yrityksen kirjoittama

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

• Kroonstraat 25, 3511 RC, Utrecht, Utrecht, Hollanti

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Leuke wandeling met leuke opdrachten

Leuke wandeling met leuke opdrachten. Je komt op leuke plekjes en de app werkte goed.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dag Mieke, Dank je voor je review. Leuk om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape en dat alles goed werkte!

Teamuitje

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dank je wel! Leuke om eens op een andere manier met je collega's een uitdaging aan te gaan. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten

Saanut 4/5 tähteä

We hebben een ander deel van Utrecht…

We hebben een ander deel van Utrecht gezien! Leuke wandeling en leuke opdrachten.

30. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dank je wel voor jullie review. Leuk om eens op andere plekken in een stad te komen toch? Er zijn meerdere routes in Utrecht, misschien zien we jullie nog eens terug op een van de andere routes.

Wandelen + puzzelen + sightseeing

24. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dankjewel. Fijn dat jullie hebben genoten!

Saanut 1/5 tähteä

Leuke manier om mijn stad te ontdekken

Ben op plekjes geweest, waar ik in principe alleen langs fiets. Nu ben ik van deze plekjes iets meer te weten gekomen.

10. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Hoi Tonnie! Wat leuk om te horen dat je over wat plekjes wat meer te weten bent gekomen! Je hebt wel 1 ster gegeven, wat ons de indruk geeft dat er iets niet goed is gegaan. Ik kan je ook niet in ons systeem vinden. Zou je ons misschien wat feedback willen mailen op info@outsideescape.nl? Ik hoor graag van je!

Aanrader…

Wat was dit een geweldig leuke en soms hersenkrakende ontdekkingstocht..
We hebben gelachen en genoten.....een aanrader!

3. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dankjewel! Lachen en genieten tijdens een ontdekkingstocht, dat klinkt als een geslaagde dag.. fijn om te horen.

Saanut 5/5 tähteä

Echt een leuke manier om door een stad…

Supergezellig teamuitje!

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dankjewel! Fijn dat jullie teamuitje geslaagd was. Weer eens een andere manier van samenwerken ;=)

Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan

Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan, veel gelachen, veel gezien. We deden de basis tour en die vonden we pittig genoeg ! Op naar Dordrecht !

29. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dank je wel! Goed om te horen dat jullie een gezellige dag hadden in Utrecht. Tot snel in Dordrecht (of een van de andere steden)!

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke tour gedaan in Utrecht

Super leuke tour gedaan in Utrecht. Puzzels zitten goed in elkaar en de afstanden zijn goed te doen. Zeker een aanrader!

14. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Utrecht

Dankjewel! Super leuk om te horen! We hebben nog een route gebouwd in Utrecht, mochten jullie er nog eentje willen doen!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin