Outsideescape - Groningen Arvostelua 5

3,8

stationsplein, 9726AE Groningen, Groningen, NL

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Leuk, goed geregeld, duidelijke richtlijnen en een leuke manier om de stad Groningen te ontdekken!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke tocht door de stad, vragen waren goed te doen!

1. Vaellusreitti
  2. Viihdekeskus
  3. Yritysviihdepalvelu
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Turistinähtävyys

Yrityksen kirjoittama

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

• stationsplein, 9726AE, Groningen, Groningen, Hollanti

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Ontdek de stad op een andere manier!

Met deze escape tour ontdek je de stad op een andere manier. Je kijkt meer om je heen, je komt op plekken waar je anders niet zou komen en je hebt afwisseling door de puzzels die je ondertussen maakt. De puzzels zijn echt gericht op de stad, dat vonden we leuk! Een leuke toevoeging zou nog zijn om ook wat uitdagender puzzels toe te voegen, zoals breinbrekers.

29. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Groningen

Dank je wel voor de mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten. Bij sommige routes hebben we naast de basis ook een uitdagende variant, wellicht is dat voor een volgende keer een idee als jullie iets meer uitdaging zoeken?

Saanut 5/5 tähteä

Mysteries om op te lossen, plekken om te ontdekken!

Hele leuke manier om de stad te ontdekken. Leuke puzzels, wel echte doordenkers, soms ook echt even 'huh, hoe moeten we nu verder?!', maar over het algemeen kwamen we er na goed nadenken goed uit. :) De wandeling was niet te lang, precies goed.
Het opletten op de afbeeldingen blijft tot een laat punt belangrijk, later dan wij van eerdere outside escapes gewend waren.
Wij hadden een beetje de pech dat we hem tijdens de 4EM van Groningen deden, dat bemoeilijkte vooral de wandeling terug naar de auto voor ons enorm. Goede reminder om even te checken of er evenementen in de stad waar je de escape wilt doen zijn.

13. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Groningen

Bedankt voor jullie review. Tijdens een evenement zijn er soms inderdaad wat extra hindernissen, maar fijn dat jullie desondanks hebben genoten.

Een aanrader

13. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Groningen

Dankjewel! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat jullie een leuke dag hebben gehad in Groningen.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke tocht door de stad

Leuke tocht door de stad, vragen waren goed te doen!

12. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Groningen

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de route door Groningen!

Saanut 1/5 tähteä

Gekochte voucher werkte niet

Gekochte voucher werkte niet, ruim een uur gewacht en toen gebeld met Social Deal en zij hebben contact gehad met Outside escape. Binnen 10 min zou deze in mijn mail verschijnen, maar er gebeurde niets. Via Social Deal gelukkig mijn geld terug gekregen.

13. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Groningen

Super vervelend om te horen! Onze excuses dat het niet werkte. We hebben inderdaad SocialDeal gevraagd het betaalde bedrag terug te boeken. Er is iets misgegaan met de mail, we hebben het probleem inmiddels verholpen maar daar heb jij niks aan. Ik mail je persoonlijk nog even.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin