Outsideescape - Dordrecht Arvostelua 7

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Groothoofd 1, 3311 AG Dordrecht, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Een fantastische manier om een beetje van een stad te leren kennen. (Zelfs als je al bijna je hele leven in die stad woont!) Uitdagende raadsels, die (soms met een hint) wel op te lossen waren. G... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Outside Escape Dordrecht gedaan. De wandeling is een leuke route en stuurt je langs de belangrijkste gebouwen in de stad. Onderweg krijg je naast de raadsels ook wat achtergrondinformatie mee. Raad... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben een escape gedaan in Dordrecht. Sommige puzzels waren wel pittig maar wel erg leuk gevonden.

1. Vaellusreitti
  2. Viihdekeskus
  3. Yritysviihdepalvelu
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Turistinähtävyys

Yrityksen kirjoittama

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

• Groothoofd 1, 3311 AG, Dordrecht, Zuid-Holland, Hollanti

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Fantastische middag!!!

We hebben een ontzettend leuke middag gehad in Dordrecht. De opdrachten waren uitdagend en alles werkte perfect We konden alle4 op onze eigen telefoon meelezen en meekijken. We gaan dit zeker nog een keer doen in een andere stad.

10. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dank je wel voor de mooie review. We zien jullie graag in een van de andere steden, keuze genoeg..

makkelijk te boeken

makkelijk te boeken, leuke wandeling door Dordrecht. opdrachten waren niet te makkelijk of te moeilijk.

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dankjewel! Fijn dat alle onderdelen naar wens zijn verlopen. Zien we jullie nog eens terug in een andere plaats?

Zeer goede ervaring

Ontzettend makkelijk te volgen bestel- & betalingsproces.

Daarna was het volgen van de daadwerkelijk puzzeltocht één groot feest! Ontzettend leuk om te doen

27. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat het bestelproces gemakkelijk is!
Fijn dat jullie hebben genoten in Dordrecht.

Een volwassen speurtocht

Uitdagende raadsels, die (soms met een hint) wel op te lossen waren.
Geen tijdsdruk, dus alle tijd om onderweg te genieten van rust en/of wat lekkers.
Wij gaan zeker ook andere steden bezoeken!

16. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dank je voor de mooie review. Leuk om te horen dat zelfs inwoners van de stad nog nieuwe dingen zien en leren kennen tijdens de outside escape!

Saanut 4/5 tähteä

We hebben een escape gedaan in…

27. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dank je wel. Fijn dat de puzzels in de smaak vallen, al waren ze dan pittig ;-)

Aanrader!

Outside Escape Dordrecht gedaan.
Raadsels waren origineel en zaten goed in elkaar, aanrader!

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outsideescape - Dordrecht

Dankjulliewel! Leuk om te horen :-D. Fijn dat jullie een mooie escape hebben gehad!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin