Skriver sjeldent anmeldelser, men denne gangen synes jeg virkelig det er på sin plass med en tilbakemelding. Det er som regel når du har behov for å komme i kontakt med kundeservice og må reklamere på... Näytä lisää
Jeg bestilte en julegave til mitt voksne barnebarn i god tid før jul. Vi var begge i god tro og trodde vi hadde kjøpt Salomon sko i Gore-tex. Det viste seg ikke å stemme, men det var helt umulig å få... Näytä lisää
Hadde kjøpt støvler i julegave til min datter , bestilt i god tid slik at det skulle nå frem med posten før julestria. Men støvlene passet desverre ikke. Jeg sendte epost 25. desember (1.juledag) , m... Näytä lisää
Outnorth er en nettbutikk som selger produkter til tur og reise. Vi fører de skandinaviske varemerkene som vi mener har best funksjonalitet, kvalitet og design. Outnorth ble lansert i desember 2005, men virksomheten kan spores helt tilbake til 1926.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg bestilte et par virkelig gode skibukser fra Outnorth. Super hurtigt levering, perfekt produkt, og ikke mindst virkelig venlig og hjælpsom kundeservice. De besvarede mails og spørgsmål med det samme, alt sammen upåklageligt. Vil helt sikkert købe noget herfra igen!

Kjappt og smertefritt.
Carhart jakken sto til forventningene.
Tredje Carhart jakke jeg har kjøpt i år.
Husk å gå ned en størrelse av hva du ellers bruker.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Jeg bestilte et par sko fra hjemmesiden, som var defekte. Jeg skrev naturligvis til kundeservice og gjorde dem opmærksomme på fejlen i skoen samt med billeder som beviser. Det var meget frem og tilbage med mails, da det skulle igennem reklamationsafdelingen først, og jeg så skulle vente på at reklamationen blev godkendt. Men dette var ikke nok. De bad mig om at sende yderligere flere videoer af varen.
Jeg synes, at det er latterligt at man både skal sende billeder/videoer af varen som ikke lever op til ens forventning, når man tydeligt kunne se i min første mail, at skoen var defekt. Køber ikke herfra igen.

Vastaus yritykseltä Outnorth
bra side men mye spam på mail.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Veldig fornøyd med tilgjengeligheten. Outnorth svarer på telefon når jeg ringer. Min vare ble raskt levert. Veldig praktisk returordning, som jeg benyttet meg av!
Handler gjerne igjen hos Outnorth!

Vastaus yritykseltä Outnorth
Jeg bestilte et par Smith goggles med ekstra speillinse Da brillene kommer mangler den ekstra speillinsen. Jeg kontakter outnorth umiddelbart og forteller om problemet den 17/9. jeg blir fortalt at de må kontakte leverandør og at hun ikke kan gi et svar om hva som skjer videre. Jeg forteller at jeg trenger disse brillene og trenger en fortgang i saken. Deretter har vi hatt ukentlig kontakt der svarene per mail virker Ai-genererte der de gjentar seg selv og svarer dårlig på det som blir spurt om. Etter å ha purret igjen den 9/10 skriver den at de har snakket med reklamasjonsavdelingen og at returen er godkjent. Dette uten å ha fått info om at de ikke kan tilby å ettersende en linse. Denne informasjonen kommer etter at jeg spør hvorfor de blir tar opp å sende varen tilbake. Jeg ser også at nettsiden fortsatt selger produktet. Jeg har aldri opplevd så utrolig dårlig oppfølging og kundeservice. Hvis det oppstår problemer får man ikke hjelp. Jeg skal aldri kjøpe fra outnorth igjen og jeg skal bringe dette videre til alle jeg kjenner

Vastaus yritykseltä Outnorth
Kjøpte et par sko. God info i butikken og rask levering. Gratis frakt over 999 kr samt gratis og enkel retur er et pluss.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Kjøpte noen Saucony Endorphin Pro 4 som dessverre fikk en liten rift i sålen under frakt, dog ikke noe som hadde noe negativ effekt, men litt irriterende da de skal holde en stund. Outnorth godtok da reklamasjonen med en gang, lot meg beholde skoene med rift for å spare miljøet for frakt, og refunderte hele beløpet på 2500kr. Kan anbefales på det varmeste, dette var en fantastisk serviceopplevelse!

Vastaus yritykseltä Outnorth
Veldig fin nettbutikk som alltid leverer raskt og med gode priser.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Varen kom som bestilt innenfor rimelig tid!

Vastaus yritykseltä Outnorth
Dem publisere kun positive bruker omtaler, å sletter negative. Kjøpte 3 par sko. fornøyd med 2 av dem, bruker omtalene til dem publiserte dem. siste paret var feil beskrevet som vanntette, noe dem ikke var. pluss noen andre småting som jeg ikke var fornøyd med dem. men bruker omtalen til det paret slettet dem og publiserte ikke. Uærlig bedrift.

Vastaus yritykseltä Outnorth
De sendte meg feil sko størrelse.
Det verkar som att det har blivit ett fel i vårt system, vilket har lett till att du fått fel produkt.
Jeg fikk kun en mail om ‘ursäkt’ og ingenting mer.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Kjøpte sko for 1895kr og måtte bytte str.
da måtte jeg retunere skoene og betale (ny pris) 2229kr for så å be om penger tilbake.
Skoene i ny str var ødelagt og måtte igjen retunere. Nå var det tomt på lager så de måtte refundere beløpet.
05/05 2025 var første bestillingsordre og nå nesten to mnd senere sitter jeg igjen med 19 mail frem og tilbake og uten sko…

Fantastisk bra nettside
Finner alltid det jeg er ute etter
Har bestilt her før
Denna gangen bestilte jeg meg sandaler som i endelig fant til en veldig bra pris merke
Teva terra Fi5 gleder meg til de kommer
Anbefales å sjekke nettsiden 👍

Vastaus yritykseltä Outnorth
Jeg kjøpte sko fra Outnorth som ga meg sår etter én gangs bruk. Butikken avslo reklamasjon selv om dette kan være i strid med forbrukerkjøpsloven. Jeg har måttet ta saken videre. Skuffende behandling.

Vastaus yritykseltä Outnorth
5 par med sko kjøpt i perioden 2018-2024. Alle av samme fabrikant og modell men siste par kjøpt i 2024 (midterste i rekken med 3 par) har fått en «slitasje» som Out orth kaller det i begge hæler. Paret til høyre er kjøpt på samme tidspunkt, alle brukt av samme person.
Skoen som har fått hull i hæl har ingen slitasje hverken under såle eller sålen oppi skoen. Heller ikke skoen i sin helhet har slitasje.
OutNorth derimot hevder likevel dette ikke er slitasje. Merkelig, siden skoene fra 2018-2019 som fortsatt blir brukt IKKE har hull men betydelig mer slitt. Om de mener denne er i grenseland så burde det gå i kundens favør. Alt annet er jo dårlig reklame, men leser av svar under at det bryr de seg lite om.
Elendig
service, handler ikke her mer! «The best of scandinavian outdoor» my ass! Jeg skal belyse denne videre i andre kanaler så andre kan ha det i bakhodet

Vastaus yritykseltä Outnorth
Skoene mine ble borte i posten... Outnorth kontakten posten selv etter en uke da de ikke var registrert som innlevert til Posten og opprettet sak. Ble enig med dem om å bestille et nytt parr, slik at jeg slapp å vente til eventuelt skoene dukket opp. Svært raskt svar fra kundeservice på mail. Etter to-tre uker hadde fortsatt ikke skoene dukket opp, og jeg informerte Outnorth om dette. De refunderte pengene raskt.
De nye skoene kom som avtalt! Fantastisk kundeservice, og svært fornøyd med måten de håndterte saken på. Høy tillit til Outnorth, og kommer definitivt til å bestille der igjen.

Vastaus yritykseltä Outnorth
Bredt vareutvalg, rask levering og enkel retur. Klarna som betalingsløsning gjør det ekstra smidig. En fornøyd kunde her👏🏼