Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

iscritta da una settimana e pur facendo l'accesso tutti i giorni i box sono sempre gli stessi e sempre esauriti! In più nella descrizione dell'utilizzo del sito dice che si possono creare box selezion... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ola eu recebi a encomenda, mas estou um pouco desiludida as havaianas praticamente e para criança nao ha numeros a partir do 36. Em relacao as caixas veem praticamente todas rasgadas e chato este tip... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kolejna dostawa i kolejne zadowolenie , ciuszki są bardzo ładne , firma rzetelna fajne są filmy poglądowe bardzo pomocne i subskrybcja działa super , otrzymuje powiadomienia jak jest nowa dostawa tego... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nagyon elégedett vagyok! Hipergyorsan megkaptam a rendelésem, pontosan, szépen csomagolva. Meglepően iszonyat jó minőséget kaptam, remek márkákat. Változatos méreteket, színeket kaptam. Imádom!

Yrityksen tiedot

1. Vaatetukku

Yrityksen kirjoittama

Outletboxx is an online wholesale clothing outlet – we're #1 of clothing wholesale in Europe and the biggest clothing distributor. As an online clothing wholesale outlet, we present the freshest trends from top brands, best prices and convenient orders in boxxes. Branded clothes sold in bulk in boxxes – it's our signature and passion!

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

zaini converse

Non buono non ci siamo con i prodotti.. Prima ti inviano un box bello e poi roba diversa e bruta lo

7. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Ogni opinione è importante per noi, se avete ulteriori commenti sul vostro ordine e sui prodotti contattateci: info@outletboxx.com

Saanut 4/5 tähteä

Wysyłka w porządku

Wysyłka w porządku, towar jakościowo też. Odejmuję jedną gwiazdkę za to, że miał być mix rozmiarów a był jedna sztuka rozmiar L, jedna sztuka rozmiar M a reszta sam S lub XS. Liczyłem na lepszy mix rozmiarów.

3. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Dziękujemy za wystawienie opinii.

Saanut 2/5 tähteä

Drugi zamówiony karton przyszedł w…

Drugi zamówiony karton przyszedł w środku z wygniecionymi, nieulozynymi rzeczami. Sukienki bardzo staromodne. Nie przypominające tych z pokazanego filmiku. Szkoda, bo pomysł fajny. Zależało mi na długoterminowej współpracy.

3. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Każda opinia jest dla nas ważna, jeśli ma Pani dodatkowe uwagi odnośnie zamówienia oraz produktów zapraszamy do kontaktu: info@outletboxx.com

Polecam

Polecam. Super

10. syyskuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Towar dobrze zapakowany i nowy

Towar dobrze zapakowany i nowy. Wszystko zgodne z opisem. Przesyłka bardzo szybka. Polecam

31. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii :)

5 Stars

Hello,
My name is Lucy Y. from Zdravecat EOOD
I am extremely satisfied with the overall service and the quality of the goods.
So far I have two orders, both arrived quickly, the clothes were well packed and everything is of good quality.
Thanks to the Outletboxx team!
Kind Regards Lucy Y.

28. elokuuta 2022

Thank you very much :)

Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam buty męskie na wideu były…

Zamówiłam buty męskie na wideu były sportowe a mi doszły papucie a žabki...byłam zklamana

22. elokuuta 2022

Polecam

Szybka dostawa. Różnorodne ciuchy i rozmiary w boxie. Wszystko bez wad.

20. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Dziękujemy za wystawienie opinii :)

Saanut 2/5 tähteä

Oblečení ve většině bylo…

Oblečení ve většině bylo poškozené,špinavé.
Větší část balíku obsahovalo dámské nemoderní oblečení ve velikostech 2xl a výš čili neprodejne
Investice se mi jen těžko vrátí a prodělám
Jelikož jsem malý podnikatel je to pro mě zátěž

19. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä outletboxx.com

Děkujeme vám za vaše hodnocení, pokud máte další připomínky k vaší objednávce a produktům, neváhejte nás kontaktovat: info@outletboxx.com. VALUE UNSORTED PALLETBOXX je směs nesportovního oblečení, kde najdete oblečení nové i vrácené. Na webových stránkách společnosti Boxx najdete podrobný popis.

Polecam!

Ekspresowa wysyłka, świetny towar.

17. elokuuta 2022

Szybko

Szybko, konkretnie i zgodnie z opisem. POLECAM!

13. elokuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin