Outdoorcenter Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Plecak dobrze przylega do pleców. Duży komfort noszenia przy obciążeniu. Pakowny i posiada sporo udogodnień- różnych kieszeni. Ultra lekki. Materiał przystępny i wygodny oraz wodoodporny.

Saanut 1/5 tähteä

Szkoda że nie można zamieścić zdjęć, Zdjęcia vs rzeczywistość to całkiem inny produkt, mega słabej jakości, nie przypominający tego że sklepu. Numer zamowienia 4124. Złożyłem reklamacje czekam na odpo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Towar dostałem dobrej jakości, nie rozczarowałem się. Ale niestety problemy z dostawą, kurier nie miał ochoty dostarczyć przesyłki do domu i musiałem jechać na pocztę po odbiór i oczywiście wystać się... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie z winy firmy przewozowej zostało zwrócone, outdoorcenter profesjonalnie wysłał niezwłocznie bez dodatkowych kosztów ponownie zamawiamy towar.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Czekałem na dostawę 2 miesiące

Czekałem na dostawę 2 miesiące, ponieważ dwukrotnie podali nieprawidłowy adres. Tak więc nie otrzymałem przesyłki. Pomoc techniczna komunikuje się tak, jakby była sztuczną inteligencją: nic nie rozumie i odpowiada niejasnymi frazami.

14. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mąż dlugo czekał na paczkę

Mąż długo czekał na paczkę. W e-mail firmy informacja, że paczka czeka na odbiór w paczkomacie inpost. Od inpostu żadnej wiadomości. Telefon do firmy ciągle zajęty. Na mejle nie odpisują. Banda oszustów.

12. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę.Mija jedenasty dzień a towar jeszcze nie dotarł. Kontakt ze sprzedawcą jest niemożliwy- numer telefonu non stop zajęty. Nie polecam. Żałuję, że nie przeczytałam opinii o sprzedawcy przed dokonaniem zakupu. Ostrzegam przed robieniem zakupów !!!!!!

7. helmikuuta 2026

Banda oszustów

Banda oszustów. Chiński badziew, rozmiarówka zaniżona ,odsyłają zwroty , brak kontaktu telefonicznego i emali. Nie dajcie sie nabrać, ja straciłam 300zł .

19. tammikuuta 2026

Oszustwo

Oszustwo, wszystko co napisali poprzednicy się sprawdziło, tania chińszczyzna, która szła 3 tygodnie. Niestety opinię sprawdziłam dopiero po kilku dniach od zamówienia. Mail, dostaję zwrotkę, a tel. Nie odpowiada. Brak możliwości zwrotu.

14. tammikuuta 2026

Oszuści

Oszuści! Towar z chin, podróba o masakrycznie niskiej jakości. Zwrot sie nie oplaca bo każą odesłać do azji. Gdzie zwrot kosztuje 280 zl. Kupilam kurtke za 350 zl. A warta może z 20. Koszmar. Omijajcie szerokim łukiem bo to oszuści. Telefon w polsce nie odpowiada. Na wiadomości odpowiada bot.

8. tammikuuta 2026

Towar niezgodny z opisem

Zamowienie szło bardzo długo. Sklep niby pl (nr kontaktowy polski komórkowy ciągle zajęty) a paczka szła gdzieś z Chin chyba. Jakość masakra. Bluza polar za 180zł miała być ciepła porządna jak kurtka, a przyszło badziewie cienkie, okropnej jakości rodem z temu. Stanowczo nie polecam sklepu!!!

5. tammikuuta 2026

Odradzam stanowczo

Po pierwsze deklarowana data realizacji zamówienia - ma się nijak do tego co firma pisze na stronie internetowej (ponad 20 dni zamiast maksymalnie 10). Po drugie i najważniejsze - jakość: odzież dostalam z poprutym szwem, kurtka nie ma zadnej metki ze specyfikacją (nawet taką, jaką firma deklaruje na stronie), kaptur, do kurtki w rozmiarze zXL jest jak z kurtki dziecięcej. Stanowczo odradza, wyrzucone w błoto pieniądze.

2. tammikuuta 2026

Masakryczna Chińska podróba!!

Masakryczna Chińska podróba!!! Salomony? Nawet nie stało koło Salomonów. 3 tygodnie szła przesyłka i doszły ochydne podróby. Można zwrócić towar ale przesyłkę trzeba wysłać do Azji za 280 zł (koszt butów był 220 zł). Nie polecam, nie dajcie się oszukać!!!

30. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Kamizelka przyszła po około 2…

Kamizelka przyszła po około 2 tygodniach. Wszystko z nią ok ale... Typowo pośredniczą w sprzedaży z Chin. Zwrot się nie opłaca, bo każą pokryć koszty przesyłki do Azji, a jak dałam wyszukiwanie obrazem na aliexpress to dokładnie ten sam produkt znalazłam trzy razy taniej.

29. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Do not buy anything from this company

Wg sklepu zamówienie idzie 6-10 dni, w tym momencie mija 12 dni i paczki dalej nie ma. Nigdzie nie ma informacji że paczki idą prosto z chin. Nie da się śledzić przesyłki (strona śledzenia nie działa), obsługa klienta to jakiś żart, możesz się przerzucać mailami z botem który nawet nie rozumie wiadomości na którą odpisuje. Chcesz zwrotu pieniędzy? Proszę, oto twój kod na 20% zniżki na następne (XD) zamówienie. Serdecznie i z całego serca nie polecam

16. joulukuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin