Fantastisk oplevelse vi havde ved Ourstuff på Grønhøj strand- Stig og hans kolleger tog sig super godt af os, og gav os en fantastisk oplevelse. Så kan varmt anbefale andre at prøve, og vi vil sikker... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse ved Grønhøj Strand! Vi var 2 voksne og 2 teenagere, og alle var helt ellevilde – det var simpelthen mega fedt. Vores guide, Stig fra OurStuff, var utrolig sød, imødekommende, hjæl... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse på Rømø. Vinden var lidt utilregnelig, men instruktørerne Bastian, Henning og Stig, var super gode til at lære alle hvordan vi bedst skulle fange vinden. Da der var perioder med... Näytä lisää
Det er noget af det fedeste jeg har prøvet, vi havde været på tur for at sove i sheelter uden planer om andet. Vi kom ned på stranden hvor de stod, de var med det samme meget snaksaglige uden at pr... Näytä lisää
OurStuff har mere end 23 års erfaring i at Skabe og Arrangere uforglemmelige livsberigende oplevelser lige fra rejser, glamping, strandsurfing til gruppe- og firmaarrangementer med udgangspunkt i naturen.
Lyngbyvej 11, 8000, Aarhus C, Tanska
- +45 27209020
- info@ourstuff.dk
- ourstuff.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Super oplevelse og super service
Super oplevelse og super service.
Tak til Bastian for god instruktion og godt humør.
Note: Husk at tage tørt tøj med 😆
Var med hele familien ude og køre ræs…
Var med hele familien ude og køre ræs på stranden. Alle havde en fantastisk oplevelse/tur med fart over feltet😀.
Dagens oplevelse blev kun bedre af at STIG, Arthur og Kristoffer gav os en god instruktion, positive bemærkninger med på vejen, når det “drillede” og med smil og stor tålmodighed fik guidet os videre.
Vi strandsurfede på Rømø i går
Vi strandsurfede på Rømø i går, og det var helt fantastisk. Ourstuff-personalet er topmotiveret, og man føler sig både velkommen og i trygge hænder. De ringede fire timer inden vores aftale for at høre, om vi kunne komme tidligere, da vi ellers kunne få problemer med tidevandet. Det var fint, og vi nåede til Rømø i god tid, så vi kunne tage turen inden tidevandet kom. Det giver bare et rigtig godt indtryk, at de tager deres gæster, naturen og forholdene seriøst.
Bedste ferie nogensinde
Bedste ferie nogensinde
Fantastisk at se norge med sneglehuset på ryggen - så man kan køre efter solen
Superservice og skønne mennesker i Ourstuff
Fantastiske unge mennesker
Fantastiske unge mennesker, Carl, Rasmus og Daniel som var med til at gøre oplevelsen endnu bedre med deres service og gode humør. Det var det fedeste at ræse ned ad stranden. Bestemt en oplevelse værd og kan anbefales.
Intet mindre end fantastisk.
Intet mindre end fantastisk.
Et er at det er mega sjovt at suse hen ad stranden med høj fart, men at der samtidig bliver givet en super introduktion så selv en tosse som mig kan følge hvad jeg skal ;-) vi havde booket to soloriders og en dobbelt knægten på 12 og far kørte selv og jeg (mor) tog datteren med på tur, vilde drifts og høj fart. Fantastisk oplevelse og super søde instruktører med MEGET tålmodighed og smil på læben. Tak for en fed oplevelse til Rasmus, Karl, Sofie og Daniel.
Skal prøves på Rømø
God introduktions, god instruktion af Carl, Daniel, Rasmus og Sofie. En helt igennem fantastisk oplevelse for hele familien fra den ældste drengerøv til den yngste vildbasse.
Rigtig fed oplevelse på Rømø
Rigtig fed oplevelse på Sydstranden på Rømø. God service og introduktion. Vi var nødt til at flytte dag pga manglende vind, men god opfølgning og fleksibilitet til at få det til at passe en anden dag.
God hjælp og karl er rigtig sød
God hjælp og karl er rigtig sød
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Vi var 2 familier der havde booket 9 vogne. Senere samme dag skulle halvdelen af os prøve det igen da det er mega sjovt.
Den fine instruktion er kort præcis og fyldestgørende og medarbejderne var alle hjælpsomme venlige og imødekommende for at give os en god oplevelse.
Det kan kun varmt anbefales at booke hos Our Stuff her får du en uforglemmelig oplevelse og super fin service.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi havde 2 fantastiske instruktør, som tog ansvar men stadig havde en god humor.
Jeg er mor til 3 børn og aldrig har jeg oplevet så dejlig service 🤩
De 2 der var til stede i dag skal have alle stjerne. De fortjener stor ros!
Kirkens Korshærs Varmestue, Sønderborg
Vi var en flok fra Kirkens Korshærs varmestue på tur til Rømø, og havde booket en time for 15 brugere til at køre blokart på stranden. På trods af at vindforholdene ikke var helt optimale, var der kæmpe begejstring fra alle - både de der kørte og dem der bare kiggede på. Instruktørerne virkede yderst kompetente, var gode til at få alle med og udviste stort engagement! Helt sikkert en fantastisk oplevelse, som vil blive husket længe - kæmpe anbefaling herfra!
Mega sjovt
Super vejr (gråt, stabil vind på ca 8 m/s), og overraskende sjovt og hurtigt (>40 km/h). Vi var 2 voksne og 2 børn på 10 og 13, med hver vores vogn og hver vores tempo. Alle havde en forrygende time
Stig, Malou og Marcus
Stig, Malou og Marcus var kanonen til at sætte os ind i tingene. Virkelig en fed oplevelse!
Fed fed oplevelse.
Fed fed oplevelse.
Vi havde god vind og masser af tid til at give den FULD gas.!
Tusind tak til Stig, Malou og Marcus for en hel igennem fed tur på stranden
En helt igennem fantastisk oplevelse 😎
En helt igennem fantastisk oplevelse 😎
Vi kom en stor gruppe på 50 mennesker, i alle aldre og alle havde en fantastisk dag ☀️😎
Instruktørene, Malou og Stig var top professionelle og simpelthen sødeste og mest hjælpsomme man kunne ønske sig. ☀️
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse! Strandsurfing for første gang, men bestemt ikke den sidste. Når man ikke har prøvet noget, der minder om det
i forhold til navigering, var instruktørerne supersøde, hjælpsomme og gode til at forklare det hele på en rolig måde. Ydeligere havde de stor tålmodighed og kom med gode indspark undervejs.
Der var en rigtig god stemning, og man følte sig velkommen fra start til slut. Alt i alt en virkelig god dag – kan klart anbefales!!!
Vi havde en fantastisk dag på stranden
Vi havde en fantastisk dag på stranden. Efter at have set instruktionsvideoen, var vi godt forberedte. Instruktøren gav en god undervisning, inden vi begyndte at surfe. Endvidere var begge instruktørerne hurtige og villige til at yde os hjælp, de gange det var nødvendigt. Vi vil helt sikkert komme igen og kan kun anbefale disse professionelle folk i Ourstuff
Så fed en oplevelse
Så fed en oplevelse! Jeg var i tvivl om jeg havde booket rigtig også fik jeg aldrig en adresse, men vi blev mødt af to fantastiske passioneret og hjælpsomme gutter (Karl og Stig). Vi blev sat godt ind i tingene og fik god hjælp når vores evner ikke rækkede.
Jeg kan varmt anbefale beachsurfing på Rømø!
Strandsurfing
Jeg havde en fed oplevelse i dag, selvom det skulle havde været i går. Intet at klage over andet end vinden var ikke nok...... Men stadig bedre end i går 🤓
Den dag I kan styre vinden for i 5 stjerner 🤣😂😉

Vastaus yritykseltä Ourstuff