Otypo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had voor een print op messing een PNG bestand gestuurd met donkere schaduwen rond een logo. Bij het printen werd dat een witte vlek die helaas op de preview niet zichtbaar was. Ondanks dat dat mijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Extra checking of design with advise before production. In my case the QR code I created gave not the good result. Good quality and looks like real wood. Fast delivery to the Netherlands from start or... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Naamplaatje kon precies op maat gemaakt worden. Opgegeven tijdsduur voor het maken en verzenden was correct. Otypo top.

Saanut 3/5 tähteä

Good product but... the sticker i got to fix the small PVC plate was a bit of a joke. I thought i got a 3M double tape but i got some tiny stickers, not really pro for my opinion. Will be great if the... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Otypo

Yrityksen kirjoittama

Otypo.nl is het merk van de Addaxa-groep en zet een in 1990 begonnen traditie voort in graveerwerk, bewegwijzering en drukwerk.

Bord zelf ontwerpen

Wij zijn specialist in gepersonaliseerde naamborden en stempels: bedrijfsnaamborden, brievenbusbordjes, panelen, losse letters en stempels in vele formaten. Met onze online configurator personaliseert u uw product in een paar klikken, met een realtime voorbeeld. Elke bestelling wordt op bestelling gemaakt in ons atelier en snel door heel Nederland geleverd. Particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op onze duurzame, zorgvuldig gegraveerde of bedrukte producten.

Heeft u een vraag of een project op maat? Ons team staat voor u klaar – telefonisch, per e-mail of via een offerteaanvraag.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle service

Snelle service, bij een misverstand direct geholpen en samen tot een oplossing gekomen.

13. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij dat onze klantenservice u bij het misverstand snel heeft kunnen helpen en dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.

Goed eind-product

👍👍product uit Frankrijk , 6 dagen en het was bezorgd

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het eindproduct en dat uw bestelling vanuit Frankrijk binnen zes dagen bij u is aangekomen.

Bedankt voor uw vertrouwen! 👍

snel en mooi

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat en de snelle afhandeling.

Goeie website

Goeie website, levering op tijd, uitstekend product.

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat u tevreden bent met onze website, de tijdige levering en de kwaliteit van het ontvangen product.

Saanut 2/5 tähteä

Veel geld voor goedkoop uitziend…

Veel geld voor goedkoop uitziend product. Valt tegen. Bestel niet weer een keer. Verzenden was wel snel

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Otypo

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat het uiterlijk en de prijs-kwaliteitverhouding van het ontvangen product niet aan uw verwachtingen voldoen.

Wij nemen uw feedback serieus. Indien u van mening bent dat er sprake is van een productiefout of dat het ontvangen product niet overeenkomt met uw bestelling, kunt u contact opnemen met onze klantenservice en enkele foto's meesturen. Wij bekijken dit dan graag voor u.

Saanut 5/5 tähteä

I recieved my order on time and it look stunning.

My order was done very well, and I received my name tag in good condition and exactly like I ordered.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Otypo

Thank you for taking the time to leave us a review. We are delighted to hear that your order arrived on time, in perfect condition and exactly as you ordered it.

Thank you very much for your trust!

Kind regards,
The Otypo Team

Saanut 5/5 tähteä

Goed produnaambordject voor eerlijke prijs

Goed product voor eerlijke prijs

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw product en de prijs-kwaliteitverhouding.

Goed er op gezet

Vastaus yritykseltä Otypo

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat van uw bestelling.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Het Otypo-team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin