Przesyłka po 5 dniach dotarła. Troche sie obawiałem patrząc na poprzednie komentarze, ale na szczęście wszystko bylo ok. Zamawiałem buty. Nawet kartonik oryginalny :)
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Złożyłam zamówienie nr OPL-036944 w dniu 4 marca, 5 marca dostałam mail z potwierdzeniem wysłania i nr przesyłki. Od tego momentu status jest wciąż “niewysłany” i nieprzekazany do DHL, przesyłka zosta... Näytä lisää
They usually ship quickly and refund immediately. But once it happened that the pair of shoes I ordered were never delivered. Despite contacting the shop several times, sending their special form of t... Näytä lisää
I bought 4 Fila "BENGEL REGULAR HOODY BLACK" hoodies for 70zł (19$) each, shipped for free with promo code to Poland in less than 2 days. I needed Fila hoodies since compared to Nike or Adidas they... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Naistenvaateliike
Tietoja yrityksestä Otrium
Yrityksen kirjoittama

Wear over waste
Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Yhteystiedot
Puola
- otrium.pl
On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Spoko jeśli chcesz czekać na paczkę tygodniami.
Buty zamówione na początku sierpnia, numer śledzenia prawdopodobnie nieprawidłowy więc na infolinii DHL nie mogą udzielić informacji, od 8 sierpnia do dzisiaj w systemie ciągle figuruje, że wyjechały z NL. Pogratulować.

Zamówienie złożone 3tygodnie temu
Zamówienie złożone 3tygodnie temu. Paczka zaginęła. Otrium zrzuca winę na przewoźnika DHL nie licząc się z klientem. Przesyłka opłacona,a paczki jak nie było tak nie ma. Jestem totalnie zawiedziona brakiem odpowiedzialności za zaginięcie przesyłki.

Vastaus yritykseltä Otrium
Przesyłka źle zaadresowana mało…
Przesyłka źle zaadresowana mało brakowało abym jej nie otrzymał. Wysłana do polski bez adresu i telefonu

Vastaus yritykseltä Otrium
Polecam, jeśli nie oczekujesz idealnego produktu.
Produkt przyszedł nowy, zapakowany, z metką. Posiadał parę wad (odstające nitki, guzik który ledwo się trzyma) jednak nie są to znaczące wady. Wady te można łatwo naprawić w domu, trzeba pamiętać że mimo wszystko jest to outlet, a za taką cenę warto (produkt kupiłam z dodatkowym rabatem). Doświadczenia mam bardzo pozytywne, sukienka była dobrze skrojona i leżała tak samo jak w stacjonarnym salonie. Mimo obaw, nie zawiodłam się :)

Zwrot po 10 dniach i to większej kwoty niż się spodziewałam
Produkt dotarł nowy, pięknie zapakowany, oryginalny niestety rozmiar był na mnie za mały. Zwrot środków otrzymałam po 10 dniach od odesłania przesyłki z potrąconymi zgodnie z regulaminem 33 zł ale ku mojemu zaskoczeniu zwrócili mi też koszty wcześniejszej przesyłki 50 zł. Widzę pojawiają się negatywne komentarze ale ja mam pozytywne doświadczenie z tą firmą.

Szanowni Panstwo
Szanowni Panstwo , prosze nie kupowac w tym sklepie nic jest to oszustwo nie zwrocono mi powyzej 350 zl po zwrocie zakupów do nich .Odliczaja za kazdy zwrot powyzej 30 zl odliczja znizki które byl do towaru podczas zakupu ,a na koniec nie zwracaja pieniedzy niestety. Jest mi przykro ze tak zostalam oszukana, na emaile nie odpowiadaja, ostatnio emeile sa wydenerowane przez system brak jest dostepu do ich skrzynki emailowej etc. Pozdrawiam -Ewa
Zamówienie złożone na początku grudnia.
Zamówienie złożone na początku grudnia.
Przez długi czas brak informacji o zamówieniu.
Brak trackingu wszelkie pytania można kierować tylko drogą mailową.
Otrium skontaktowało się tylko 2 razy raz ponad 2 tygodnie temu z "informacją", że nie wiedzą czy zamówiona przesyłka jest już u nich czy nie i, że długi czas oczekiwania to wina "szału przedświątecznego"
Potem cisza w eterze a kilka dni przed świętami po kolejnych próbach kontaktu dostałem informacje, że przesyłka jest gotowa do wysyłki (po ponad 2 tygodniach od złożenia zamówienia)
Od tamtej pory brak jakiegokokwiek kontaktu ze sklepem, a przestłki również brak

Brak zwrotu pieniędzy
Dzień dobry,
Niestety muszę napisać negatywną opinię na temat tego sklepu. Zamówione rzeczy przyszły w innym kolorze, więc postanowiłem odesłać przesyłkę. Zwrotu dokonałem 25 listopada a przesyłka dotarła do adresata 29 listopada czego dowodem jest potwierdzenie z DHL o dostarczeniu przesyłki. Niestety do dnia dzisiejszego pieniędzy nie zwrócono i na emaile brak odpowiedź. Na jedna wiadomość odpowiedział boot i tyle. Dziś jest 21 grudzień a pieniędzy ani informacji nie otrzymałem żadnej. Sprawę będę kierować do odpowiednich instytucji, ponieważ nie była to mała kwota.

Vastaus yritykseltä Otrium
Przelewu zwrotnego jak nie było tak nie…
Przelewu zwrotnego jak nie było tak nie ma
Mimo że dostałam info że zaszła pomyłka i znów 3 dni praktycznie minęły

polecam oblusge klienta
Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację
Bardzo źle oceniam ostatnią sytuację. Zwróciłam zamówienie, otrzymałam potwierdzenie otrzymania zwrotu i informację, że najpóźniej w przeciągu 3 dni otrzymam zwrot pieniędzy. Niestety nadal nie otrzymałam zwrotu środków. napisałam już 3 maile, bez odzewu. W sytuacji braku środków, skieruję sprawę do odpowiedniej instytucji.
Jest 30 sierpien a otrium napisalo ze 15 sierpnia zlecono zwrot gotowki

Vastaus yritykseltä Otrium
Brak zwrotu pieniędzy za zwrócony…
Brak zwrotu pieniędzy za zwrócony towar. Nie polecam. Zostałam okradziona.

Nie polecam!!!
Nie polecam!!!! Po odesłaniu zwrotu otrzymałam wiadomości że w ciągu trzech dni otrzymam zwrot pieniędzy niestety niestety ich nie otrzymałam!!!! Dodzwonić się nie da na infolinię brak odzewu.Pisała już kilkanaście wiadomości dostałam jedną jakąś automatyczna wiadomość co do wszystkich wysłaja nadal brak konkretnej odpowiedzi i pieniędzy!!!! Ten sklep to masakra czuje się oszukana i okradziona z moich pieniędzy!!!!

SUPER SUPER SUEPR
Świetny serwis
Nie działa akcja save20
Nie działa akcja save20, brak miejsca na wpisanie kodu pomimo spełnienia warunków. Tylko się nawkurwiałem.
cd. po dwóch godzinach okienko na kody wskoczyło, ale po wpisaniu kodu SAVE 20 rabat 20% nie został uwzględniony pomimo spełnienia warunków. Nie działa i już

Vastaus yritykseltä Otrium
Na obecną chwilę nie mogę dać dobrej…
Na obecną chwilę nie mogę dać dobrej opinii. Czekam już 7 dni roboczych na odpowiedź kiedy otrzymam zwrot pieniędzy za odesłany towar. Bez odzewu. Wysłałam 4 maile i cisza.
Czekam nadal na kontakt w przypadku braku sprawę zgłaszam do odpowiednich instytucji.

Brudna i zniszczona kurtka
Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Niestety kurtka przyszła poplamiona. Natomiast złote elementy (guziki) które powinny zdobić kurtkę, są obdrapane. Kurtka wygląda okropnie. Czy wszystkie produkty są w takim koszmarnym stanie, czy tylko ja miałam pecha? Jak można wysłać produkt w takim stanie?

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.