Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Przesyłka po 5 dniach dotarła. Troche sie obawiałem patrząc na poprzednie komentarze, ale na szczęście wszystko bylo ok. Zamawiałem buty. Nawet kartonik oryginalny :)

Saanut 1/5 tähteä

Złożyłam zamówienie nr OPL-036944 w dniu 4 marca, 5 marca dostałam mail z potwierdzeniem wysłania i nr przesyłki. Od tego momentu status jest wciąż “niewysłany” i nieprzekazany do DHL, przesyłka zosta... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

They usually ship quickly and refund immediately. But once it happened that the pair of shoes I ordered were never delivered. Despite contacting the shop several times, sending their special form of t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I bought 4 Fila "BENGEL REGULAR HOODY BLACK" hoodies for 70zł (19$) each, shipped for free with promo code to Poland in less than 2 days. I needed Fila hoodies since compared to Nike or Adidas they... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Naistenvaateliike

Tietoja yrityksestä Otrium

Yrityksen kirjoittama

Wear over waste

Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 56 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Very efficient

Very efficient and easy way to get the things you need. Bought a fresh pair of Puma’s and got it in a few days with Dhl delivery, definitely recommend this shop!

31. joulukuuta 2021

POLECAM

Duzy wybor towarow, dobre ceny. Pomimo bardzo zajetego okresu przedswiatecznego towar dotarl na czas. POLECAM!

30. joulukuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Zamówione rzeczy zgodne z opisem. Trochę nerwów było czy przesyłka zostanie dostarczona na czas (zamówione rzeczy były prezentem). Na dzień przed Świetami przesyłki nie było jeszcze w Polsce choć wysłana została 19 grudnia. Ostatecznie paczka dotarła na czas. Wielkie dzięki, polecam 😁😁😁😁😁

29. joulukuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Sklep bardzo w porządku

Sklep bardzo w porządku - nie żadne oszustwo. Porządnie zapakowane towary. Również druczek zwrotny. Daje tylko 4 gwiazdki, gdyż tkaniny z których uszyte są fajnie rzeczy strasznie tanie i sztuczne - na zdjeciach fajnie wygladają i nadają się do fotek ale do noszenia wizytowego - bo takie akurat kupiłam, to niestety za sztuczne.jednak może komuś to nie przeszkadza i dobrze czuje się w takich. Z 5 zakupionych rzeczy Na-Kd 3 muszę odesłać i zobaczymy, jak sobie poradzi Otrium ze zwrotem. Wtedy napiszę jak poszło. Ogólnie polecam sam sklep.

29. joulukuuta 2021

Realizacja super! Ceny genialne! Zadowolenie 100%
Czego chciec wiecej?
Kolejnych zakupow:)

28. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Rzeczywiście obsługa sklepu jest…

Rzeczywiście obsługa sklepu jest profesjonaln, a zamówienie zostało zrealizowane na czas, mimo tego że złożone zostało na chwile przed świetami. Za niewielkie pieniądze udało sie kupić świetne markowe buty, których cena na innych portalach jest znacznie wieksza. Myśle, że jeszcze nie raz dokonam tu zakupów.

27. joulukuuta 2021

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin