Je suis très content, tout c’est passé comme le commercial nous avait expliqué.le transporteur très gentil et installation rapide et très bien exécutée ,bonne explication.
De afspraken werden goed opgevolgd.Wij vonden het wel spijtig dat er geen verwittiging werd gegeven voor wanneer de Plaatsers zouden komen bvb de tijd.
Wat me het meest blij maakte is de duidelijke afspraken en dat die afspraken ook correct uitgevoerd werden. Ook dat de installatie vlot verliep en dat het huis heel netjes werd verlaten.
Je suis satisfaite du monte escaliers, mais j’ai une des télécommandes qui ne fonctionne plus et je ne parviens pas à le faire fonctionner avec l’accoudoir, c’est pour ça que je n’ai mis que 3 étoiles... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Gaat traplopen niet meer zo vlot? Otolift begrijpt dat u zo lang mogelijk op uw geliefde plek wilt blijven wonen. U kunt gerust zijn: onze trapliften maken uw trap veilig en uw woning weer toegankelijk. Bovendien passen onze trapliften in elke trapgang en bij elke trap – recht of bochtig. Want al onze trapliften zijn maatwerk. Kies uit verschillende modellen en ga voor de stijl die bij uw woning en trap past. Samen vinden we altijd de perfecte oplossing.
Verlorenbroodstraat 120, 9820, Gent, Belgia
- 0800 59 003
- info@otolift.be
- otolift.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
OTOLIFT is totaal onbetrouwbaar
OTOLIFT is totaal onbetrouwbaar.
Bij het verkoopsgesprek werd ons een mooie overnameprijs beloofd als we de lift niet langer nodig zouden hebben. Nu blijkt dat de overname prijs gratis weghalen van de traplift en 0€.
Na klacht werd ons 750€ beloofd, maar opnieuw heeft OTOLIFT zich niet aan zijn woord gehouden.
Betrouwbaar.goede uitleg.betaalbaar.aangepast aan de noden
Toen we lift nodig hadden in een voor ons moeilijke periode, hebben ze ons sneller en goed geholpen.
De gemaakte afspraken werden perfect nageleefd.Het instaleren van de trap heeft een kleine dag geduurd en werd heel professioneel..proper e netjes uitgevoerd.We kregen ook de correcte uitleg hoe de trap te gebruiken.Nu staat hij ondertussen een hele tijd stil (overlijden van ons papa) maar neemt niet weg dat die in de toekomst nog goed kan gebruikt worden.
Otolift, leveren geen onderdelen
Kunt er geen onderdelen krijgen als je niet de koper bent van hun liften. Heb de lift overgenomen van vorige bewoners, heb dus nu een probleem met een kapot (veiligheids-)schakelaartje.
Hebben dus een "SUPER SERVICE"
Heb schakelaartje gelukkig kunnen vinden op AliExpress.
OPLICHTINGSPRAKTIJKEN
Helemaal niet tevreden. Komt dicht in de buurt van oplichters. Maken mooie verkooppraatjes en geven zelfs de garantie (zwart op wit ondertekend in het contract) dat zij een mooie overnameprijs geven bij terugname vd lift bij sterfgeval. NIET DUS lift is 4 jaar oud en mijn mama is overleden dus gebeld voor terugname. Antwoord : er kan GEEN overnameprijs gegeven worden maar de lift kan wel GRATIS afgebroken worden door hen. Als uitleg geven ze dat ze geen tweedehandsliften verkopen maar ze schenken aan een goed doel !!! Facebook staat vol met advertenties van OTO liften waarin ze reclame maken voor tweedehandsliften. Komt toch dicht bij OPLICHTINGSPRAKTIJKEN lijkt mij.