Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Näytä lisää

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Näytä lisää

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Näytä lisää

Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Altid en fornøjelse at åbne pakken fra Otay

Den skønneste brushed cashmere cardigan modtaget til samlingen

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Heidi. Hvor er det dejligt at læse, at du også er forelsket i vores brushed cashmere - præcis ligesom vi er ❤️

Elsker O’Tay

Hurtig forsendelse, samt lækker kvalitet og fantastisk pasform.

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Maria. Hvor er det dejligt at læse, at du har ramt plet på dit seneste køb ❤️

Hurtig betjening

Hurtig betjening
Hurtig levering
Flot pakket ind
Utrolig lækker strik.

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Marlene. Vi er glade for at læse, at du har haft en dejlig oplevelse, da du shoppede hos os ❤️

Så lækker kvalitet til virkelig fin…

Så lækker kvalitet til virkelig fin pris. Altid lækkert pakket ind og en fryd at modtage.

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Ditte. Vi er så glade for at læse, at du havde en dejlig oplevelse, da du modtog din ordre. Vi bruger lang tid på at tænker over de små detaljer, der gør din oplevelse ekstra god - så det er dejligt at høre, at det er faldet i god jord hos dig ❤️

Jeg har udelukkende haft gode…

Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med at handle hos O’TAY. Virkelige lækre produkter og hurtig levering.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Julie. Vi er så glade for at læse, at du har haft en dejlig oplevelse hver gang - og vi glæder os allerede til at forkæle dig igen ❤️

Elsker Otay

Elsker Otay - fordi det er rene vare. uld, bomuld, silke og cashmere. Ingen akryl osv.🥰

12. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for de fine ordre Anja. Hvor er det dejligt at læse, at du også er vild med vores naturmaterialer ❤️

Modtog mit seneste køb en smuk “Lace”…

Modtog mit seneste køb en smuk “Lace” sweater.
Farven og stylen var SÅ smuk, og som forventet.
Kæmpe anbefaling af dette firma, smukke varer, og hurtig afsendelse af vare.

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er vi glade for at læse, at den populære Lace Blouse kunne leve op til dine forventning. Den er virkelig blevet populær på ingen tid - så det er helt klart et godt køb, du har gjort dig.

Og vi takker ydmygt for din anbefaling - den betyder meget for os ❤️

God kvalitet👍

God kundeservice ved henvendelse - varerne er af lækker kvalitet. Bedste anbefaling hvis man ønsker kvalitets strik.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Dorthe. Vi takker ydmygt for din anbefaling - den betyder meget for os ❤️

Returvare med for lang ekspedition

Jeg plejer at være tilfreds med at handle hos O'Tay. Den 11.9. modtog -og returnerede jeg en bestilt vare. Varen er afleveret hos O'Tay den
12.9.
O'Tay har endnu ikke refunderet mit køb - 12 dage efter de har modtaget varen retur. Det kan de gøre bedre.

24. syyskuuta 2025

Kære Tove,

Hvad angår returtiden, gør vi altid vores bedste, for at kunne håndtere det hurtigt. Der vil dog være lidt behandlingstid, fra du sender retur, til ordren er behandlet. Det skyldes, at ordren først skal sendes og modtages på vores lager, hvorefter de grundigt gennemgår alle varer, for at sikre at alt er som det skal være.

Da vores varer ligger på et stort lager, sammen med mange andre brands, kan der sommetider være lidt længere behandlingstid. Men vi bestræber os altid på at overholde en behandlingstid på 8 hverdage, fra vi har registreret, at din retur er modtaget ❤️

Farven og kvaliteten af trøje + indpakning

Farven og kvaliteten af den trøje, jeg købte og ikke mindst den flotte og lækre indpakning.

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. Hvor er det dejligt at læse, at du blev glad for, hvordan du modtog din ordre, og hvad der var i den. Vi bruger meget tid på at "nusse for" detaljen, derfor sætter vi også stor pris på, at det bemærkes ❤️

Elsker o’tay

Elsker alle de ting jeg har købt fra O’tay. Så lækker kvalitet og flotte unikke styles.
Kan bestemt anbefales 🌸

27. elokuuta 2025

Hej Maria,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du elsker dine styles. Vi takker ydmygt for din anbefaling, det betyder meget for os ❤️

Meget lækker tøj

Meget lækker tøj. Så dejlig blødt. Hurtig og nem levering.

2. syyskuuta 2025

Hej Karin,
Tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os ❤️

Lækre varer

Lækre varer, fin indpakning og hurtig levering. Jeg har købt mange varer og det gør man kun hvis man er tilfreds med kvalitet og varernes design🌸

1. syyskuuta 2025

Hej Christina,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer os meget at læse, at du er tilfreds med vores kvalitet og design. Vi glæder os til at du kommer igen ❤️

Endnu en skøn strik modtaget.

Endnu en skøn strik modtaget.
Min første brushed cashmere og jeg elsker den 🤩❤️

23. elokuuta 2025

Hej Heidi,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er så glade for at læse, at du elsker din nye style i brushed cashmere ❤️

Skønneste kvalitet

Skønneste kvalitet

25. elokuuta 2025

Hej Anna,
Tak for din skønne anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes om vores kvalitet - det betyder meget for os ❤️

Fantastiske styles!

Fantastiske styles!

26. elokuuta 2025

Hej Katja,
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du kan lide vores sortiment - det betyder meget for os ❤️

Kort sagt så knus elsker jeg virkelig…

Kort sagt så knus elsker jeg virkelig Otay! Især der 100% cashmere strik 💗 Tidløst og elegant 🌟

8. elokuuta 2025

Hej Line,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! Det varmer os utrolig meget at læse, at du elsker O'TAY og især vores strik i 100% cashmere. Vi glæder os til at du kommer igen ❤️

Jeg har stadig ikke modtaget min ordre…

Jeg har stadig ikke modtaget min ordre (173 OT OTDK49610). Jeg har kontaktet virksomheden flere gange uden at få svar. Meget skuffende kundeservice – håber at få en hurtig løsning

14. elokuuta 2025

Kære Patricia,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på både ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Som vi talte om pr. telefon, havde du bestilt det fine Nessa tørklæde med brodering. Når tørklæderne skal broderes, overgives de til vores skrædder, der personliggør tørklædet som ønsket - det betyder også, at ordrens leveringstid vil være længere end normalt.

Da du skulle bruge tørklæderne til gave og derfor ikke kunne vente længere, blev vi enige om at vi blot sendte tørklæderne som de var uden brodering. Din pakke blev sendt afsted samme dag, som vi talte sammen.

Jeg er ked af din oplevelse af vores kundeservice, da det ellers er noget vi normalvis får stor ros for. I dit tilfælde har der desværre blot været en misforståelse omkring leveringstid grundet brodering.

Jeg håber dog alligevel, at du blev glad for at modtage tørklæderne og at kunne give den lille cashmere bestseller i gave ❤️

Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,
Cecilie