Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Näytä lisää
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Näytä lisää
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Näytä lisää
Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Näytä lisää
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Den skønneste brushed cashmere cardigan modtaget til samlingen

Vastaus yritykseltä O’TAY
Hurtig forsendelse, samt lækker kvalitet og fantastisk pasform.

Hurtig betjening
Hurtig levering
Flot pakket ind
Utrolig lækker strik.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Så lækker kvalitet til virkelig fin pris. Altid lækkert pakket ind og en fryd at modtage.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med at handle hos O’TAY. Virkelige lækre produkter og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Elsker Otay - fordi det er rene vare. uld, bomuld, silke og cashmere. Ingen akryl osv.🥰

Vastaus yritykseltä O’TAY
Modtog mit seneste køb en smuk “Lace” sweater.
Farven og stylen var SÅ smuk, og som forventet.
Kæmpe anbefaling af dette firma, smukke varer, og hurtig afsendelse af vare.

Vastaus yritykseltä O’TAY
God kundeservice ved henvendelse - varerne er af lækker kvalitet. Bedste anbefaling hvis man ønsker kvalitets strik.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä O’TAY
Jeg plejer at være tilfreds med at handle hos O'Tay. Den 11.9. modtog -og returnerede jeg en bestilt vare. Varen er afleveret hos O'Tay den
12.9.
O'Tay har endnu ikke refunderet mit køb - 12 dage efter de har modtaget varen retur. Det kan de gøre bedre.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Farven og kvaliteten af den trøje, jeg købte og ikke mindst den flotte og lækre indpakning.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Super service og hurtig levering

Vastaus yritykseltä O’TAY
Elsker alle de ting jeg har købt fra O’tay. Så lækker kvalitet og flotte unikke styles.
Kan bestemt anbefales 🌸

Vastaus yritykseltä O’TAY
Meget lækker tøj. Så dejlig blødt. Hurtig og nem levering.

Vastaus yritykseltä O’TAY
Lækre varer, fin indpakning og hurtig levering. Jeg har købt mange varer og det gør man kun hvis man er tilfreds med kvalitet og varernes design🌸

Vastaus yritykseltä O’TAY
Endnu en skøn strik modtaget.
Min første brushed cashmere og jeg elsker den 🤩❤️

Vastaus yritykseltä O’TAY
Kort sagt så knus elsker jeg virkelig Otay! Især der 100% cashmere strik 💗 Tidløst og elegant 🌟

Vastaus yritykseltä O’TAY
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre (173 OT OTDK49610). Jeg har kontaktet virksomheden flere gange uden at få svar. Meget skuffende kundeservice – håber at få en hurtig løsning