Saanut 5/5 tähteä

Fornyet tak og undertak på hus og garasje. Jobben ble utført raskt, håndverksmessig godt, hyggelig og helt etter avtale. Arbeidsleder sørget for at materialer var på plass, og håndtverkerne jobbet ras... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fullt bytte av tak, inkludert takstein, takpapp, sløyfer og lekter, samt takrenner, nedløp og luftekanalbeslag og pipebeslag. Nye vindskier og vannbord. Alt gjennnomført godt innenfor tidsfristen av f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Fra første kontakt til jobben ble…

Fra første kontakt til jobben ble avsluttet var de helt proffe. Alt ble gjennomført etter inngått avtale. Flinke og dyktige fagfolk som utførte jobben som vi måtte gjøre på taket vårt pga kondens i taket. Vi er veldig fornøyd, kan anbefales

14. huhtikuuta 2026

Rask, rimelig og profesjonelt

Vi hadde lekkasje ved pipeløp og vwd takvindu. Fikk raskt svar på forespørsel og rask befaring. Ryddig og oversiktlig tilbud med forklaring per telefon om arbeid som bør gjøres. Taktekker anbefalte et rimeligere alternativ enn det vi først hadde sett for oss. Bonus at arbeidet ble gjort tidligere enn antatt, og meget rask og effektiv utførelse. Vi trengte ikke å være hjemme mens arbeid ble utført. Pris ble som avtalt ihht tilbud. På tilbudssiden om at det var bare å ringe igjen dersom det var noe med taket. Profesjonelt og trygt.

19. elokuuta 2025

Veldig fornøyd med arbeidet

Veldig fornøyd med resultatet etter utført jobb. Ny takshingel, nye beslag og hetter på pipe/ventil og blikk på vindski på hus og garasje. Skulle ta fire dager, men tok bare tre. Fikk grei rabatt for noe forsinket oppstart.

15. toukokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Montering av ny lufteventil

Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtale.

16. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dyktige fagfolk og god service

Kjempegod kommunikasjon, rask befaring og tilbudsprosess, tillitsvekkende og nøye gjennomgang av taket på bygården før utbedring. Alt i alt kjempefornøyd, super service og dyktige folk🌟

29. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super sørvis på kort varsel

Richard Johansen kom på kort varsel, rettet opp årsaken til lekkasjen og ga god hjelp og gode råd. Tusen takk for enestående sørvis!

28. marraskuuta 2024

Nytt tak, mai 2024

Fikk lagt nytt tak på bolig til avtalt pris og tid. Meget god kommunikasjon med Richard Johansen hele veien og eventuelle problemer ble løst i fellesskap. Arbeiderne hans var hyggelige og meget ryddige underveis i prosessen. Kan trygt anbefale han videre.

27. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin