Pålitelig og sikker. Bra service og abonnement kommer i tide. Kjempe fornøyd med både levering av produktene og bærekraftig forsendelsesmåte. Jeg bruker *the solution og ser klare forskjeller etter 4... Näytä lisää

De søt posjons posene er enkle å ha med seg å bare drysse oppi det du skal drikke fra virker gjør det også det er mulig å se forskjell på 3-4 uker at hud og negler har det bedre. Har du toldmodihe... Näytä lisää
Jeg fikk første lading i februar, superhappy. Sender alt til min datter på Fornebu, etter dette har jeg ikke mottatt noen flere sendinger- etter at jeg endret til 2-mnd-poser…. Og jeg er jo selvsagt i... Näytä lisää
Veldig fornøyd. Jeg føler at huden blir glattere og har mer glød enn ellers. Hadde et lengere opphold fra produktet i fjor og skjønte raskt at jeg måtte begynne igjen. Føler også at det har hjulpet li... Näytä lisää
Vi tror på en helhetlig tilnærming for å oppnå best mulig kvalitet på huden. Dette innebærer at man bruker produkter som bygger opp og pleier huden - både utenfra og innenfra. Våre produkter inneholder enkle, trygge og aktive ingredienser som er nøye utvalgt av våre forskere og som ved studier har vist å påvirke huden positivt innenfra. The Solution™ Beauty collagen er et smaksnøytralt kollagenpulver med bioaktive kollagenpeptider som bidrar til å øke hudens elastisitet samt gi en glattere hud med mindre rynker. Produktet bidrar også til reduksjon av cellulitter. En pakke The Solution inneholder 28 dagsdoser á 2,5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Pulveret kan blandes i valgfri mat og drikke og har flere studier med dokumentert effekt.
Det er veldig enkelt å ta. Jeg blander det i vann som jeg drikker, når jeg tar mine medisiner.
Jeg er 74 år og synes ikke jeg har så veldig mye rynker.
Fordi det virker og jeg har et bedre utseende selv om jeg er 73 år. Jeg kan trykt anbefale produktet for på meg har det virket.
Bærekraftige pakninger med dosering for to mnd av gangen.
Jeg bruker tabletter for håret. Dette har fungert bra inntil nå.
Vet ikke hva som skjer her. Sorry

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Norge
Merker ingen forandring i huden. Går inn i min 3. mnd. Nå og blir siste om jeg ikke ser/føler endringer i løpet av denne mnd.
Har fin hud, men prøver dette for å redusere små rynker

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Norge
Har brukt pulveret i ca.9 mmd. Fått sterkere negler,tykkere hår og glattere/mykere hud.😊

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Norge
Hei! Har brukt pulveret fast i 3 mnd og ser foreløpig ingen forbedring på huden. Skal fortsette i 3 mnd til for å gi produktet en sjanse. Hvis ingen forbedring på 6 mnd tror jeg ikke på produktet. Men jeg håper….

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Norge
Er lettvint å ta. Har ikke merket noen endring ennå, men vil vente litt til.
Er fornøyd med kundeservice, får,alltid rask og god oppfølging!
Merker forskjell på huden min - alle de fine rynkene er blitt glattet ut. Veldig fornøyd 😁
Har ikke merket stor forskjell når det gjelder rynker, men tror kanskje at huden er litt mindre tørr. Gir dette en sjanse til. Ha en fin dag. 🌺

Vastaus yritykseltä Oslo Skin Lab Norge
Har brukt disse produktene lenge og er veldig fornøyd, føler det forbedrer hud, hår og faktisk helse generelt