Oscarz Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Sisustusliike
  2. Puutarhakalusteet

Oscarz er en lille, nyopstartet familievirksomhed, som brænder for at tilbyde de bedste løsninger til dig, dit hjem og din hverdag. Vi har et stort udvalg indenfor dekor, både til dit hus og din have. På webshoppen kan du indrette dit hjem præcis som du ønsker - i dit tempo.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Super kundeservice og fine produkter

Vi skulle bruge et rundt havebord og var lidt i tvivl om leveringsformen. Ringede for at høre nærmere og blev mødt af den venligste person. Bordet blev leveret to dage efter og er helt som vi gerne vil have det - rimelig pris også. Alt er fint - kan varmt anbefale Oscarz 😊👍

28. huhtikuuta 2026

Super god kunde service. Kan varmt anbefales.

Fik nogle krus i julegave.
De var desværre ikke på lager, da jeg gerne ville købe nogle flere.
Skrev til dem og de sagde de ville love at skrive til mig når de igen var på lager.
Der gik desværre meget lang tid på grund af nogle fragt problemer.
Men de blev ved med at huske mig og holdte mig løbende opdateret.
Så det var bestemt en god oplevelse.
Og krusene var så fine🤩
Kan kun varmt anbefale dem.

28. helmikuuta 2026

Virkelig god oplevelse og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering. Elskede at det er familien selv, der kommer med ens varer! Hyggeligt med en sludder om familievirksomheden og køreturen fra Skanderborg til København. Det er sjældent, man oplever den slags nærvær som kunde og jeg vender bestemt tilbage!

Købte et havebord med stole og de er SÅ flotte i haven!

11. huhtikuuta 2026

Super oplevelse!

Lynhurtig levering, flotte produkter og kundeservice i verdensklasse! Jeg kan kun anbefale dette firma og vil helt sikkert handle her igen!

3. marraskuuta 2025

Kundeservice i højsædet

Tøv ikke med at handle hos Oscarz!!
Der får du en fantastisk behandling, lige fra du bestiller en vare, til varen er godt i hus.
Der bliver telefonen taget….eller der bliver ringet tilbage hurtigst muligt.
Der bliver du taget seriøst.
Vi købte 4 kurvestole, som blev leveret til døren af en sød og meget imødekommende medarbejder.
Vi handler gerne hos Oscarz igen.

21. elokuuta 2025

Fantastisk service

Mage til fantastisk god service, skal man lede længe efter. Jeg bestilte 4 stole til en sommerhus adresse, som ligger lidt udenfor normal leveringssted og så i midt i sommerferien. Jeg henvendte mig til dem, for at finde ud af hvornår stolene blev leveret, jeg blev meddelt at det var lidt svært at finde transport, som kunne levere på stedet og at stolene gerne skulle leveres uden skader. Løsningen blev, at de selv valgte at køre og levere stolene på stedet. Tusind tak til jer, for denne flotte service.

30. heinäkuuta 2025

Kan stærkt anbefales!

Hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet i Danmark! Bestilte fredag aften og lørdag morgen kom mine stole! Kvaliteten er rigtig god, og de er så flotte! Kan stærkt anbefale at handle her!

18. heinäkuuta 2025

Lynlevering

Bestilte kl. 22 og formiddagen efter var pakken på mit dørtrin - og den var ikke lille. Produktet er præcis som adviseret. Topkarakter!

20. kesäkuuta 2025

Virkelig god service

Virkelig god service, og hurtig levering.
Tvivlen om sidens troværdighed, kan nemt pakkes væk, vi fik den best tænkelige service fra personalet hos Oscarz.dk.

23. kesäkuuta 2024