Hey det her sted de gør alt for god kundeservice, kom med toget fra Jylland og lige i nærheden, så passer perfekt, når man ik har tid til at nå at blive klippet i Jylland inden barnedåb. Og fi... Näytä lisää
Jeg dukkede op uanmeldt, sent søndag eftermiddag og butikken var i elevernes hænder. Jeg blev mødt af en respektfuld, venlig og professionel ung, rødhåret mand i mesterlære (jeg fangede desværre a... Näytä lisää
Min søn på 12 år bliver klippet af Malthe i Søndergade Odense. Han er som altid, vildt dygtig, grundig og giver sig tid, er meget imødekomende og han får vores fulde anbefalinger. Absolut den bedste f... Näytä lisää
Vlad var en god frisør, behagelig at snakke med under behandlingen. Jeg blev tilbudt noget at drikke, fik en klipning af både hår og skæg samt en ansigts behandling. Mit eneste minus var der va... Näytä lisää
O’s Barbershop er en unik barbershop og herrefrisør med lokation i Vejle, Odense og København. Vi har speciale i herreklip, barbering og skægtrim. Alle vores medarbejdere lægger deres sjæl i at gøre et godt stykke arbejde. Sammen med vores hyggelige atmosfære giver vi gæsterne en følelse af en enestående barbershop. Her kan du læne dig tilbage og nyde et skægtrim i høj kvalitet i de skønne rammer i
Søndergade 8 , 5000, Odense, Tanska
- Kontakt@osbarbershop.dk
- osbarbershop.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Suveræn oplevelse og barber var sød og…
Suveræn oplevelse og barber var sød og imødekommende🙏🏾
En god fornøjelse at sidde i stolen sammen med lidt mandehørm.
Det er altid en fornøjelse at komme ind og sætte sig i stolen og blive serviceret med en god omgang barbering og skægtrimning. Der er en god og hyggelig atmosfære. Og når det nu er en barbershop 💈 så er der selvfølgelig også lidt mandehørm. 😎
Vlad the man
Ham jeg blev klippet af hed Vlad, og han er super dygtig, han kan sit grej, helt klart en anbefaling
Altid fantastisk behandling og…
Altid fantastisk behandling og professionelt arbejde.
Fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse hos OS Barbershop. Stemningen er afslappet og indbydende, personalet er topprofessionelle og enormt imødekommende. Omgivelserne er stilrene og hyggelige – man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind. Og vigtigst af alt: Klipningen er uden tvivl den bedste, jeg har fået i Danmark. Kan varmt anbefales!
Riad er manden
Riad er manden. Altid en god oplevelse hos O’s!
Besøg gerne
Det er et ærligt og godt sted, med gode ansatte som tager sig tid til at lærer deres kunder at kende
Elsker bare O's barbershop
Omar klipper rigtig godt og det tager heller ikke lang tid at vente og jeg meget glad👍😁💇
God oplevelse
Det var ærligt min en mine bedste frisøroplevelser. Jeg er tilfreds med resultatet, kommer helt klart igen
Kan klart anbefale vlad
Virkelig godt håndværk
Virkelig godt håndværk, den unge mand gav gode råd og klippede min søn virkelig flot. Kommer der helt sikkert igen.
Kan varmt anbefales.
Kvalitet og behageligt
God klipning. God service. Behageligt personale!
Fordi deres klipninger altid sidder…
Fordi deres klipninger altid sidder lige i skabet og medarbejderne er nemme at snakke med
Stemningen
Stemningen, humøret og vigtigste af alt klipning var perfektion 👍👍👍👍👍
De er rigtig gode
De er rigtig gode der over. De vejleder godt til hvad der passer bestemt til dig og der er rigtig god stemning.
Super god service
Super god service, venlig barber og en hyggelig atmosfære.
God oplevelse hos Omar
Min dreng på 8 følte sig tryg og godt behandlet. Vores frisør var Omar, som tog godt imod ham. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg er meget tilfreds
God klipning til rimelige penge og god stemning generelt. Hyggeligt sted 😀