Saanut 1/5 tähteä

Inte värt ens en enda stjärna. Beställ inte härifrån. Det är någon mellanhands affär, de hämtar dålig kvalitet från något U-land. Paketet kommer om nästan flera veckor.

Saanut 1/5 tähteä

Köpte en massagepistol och den fungerar inte som den ska och slår av vid 40% och går ca 10-15 min innan den blir svart ! Tog kontakt med bolaget och berättade och det svarade att mina 30 dagar gått oc... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte automatiskt tandborste som inte funkar över huvudtaget, plastig och dålig kina kopia. Detta är scam. Skumt också att deras kontaktnummer är anmält av flera personer som säger att det är bedrägar... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

En stjärna är 5 för mycket. Paket kommer från Kina efter flera veckor. Trasig innehåll i en bubbelplastpåse. Hoppas att jag kan slippa betalning. Tur att jag valde Klarna men varför väljer Klarna att... Näytä lisää

1,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Beställ inte från detta företag

Beställde en kudde men efter orderbekräftelse ser jag att den ska skickas från Kina (ca 20 dagar leveranstid) och det kan tillkomma tullavgifter. Försökt makulera ordern (innan den är packad och skickad) men ingen svara på kundtjänst. Produkten kommer inte komma innan Klarna fakturan ska betalas. Ska man reklamera eller returnera varan får man själv stå för frakten utomlands.

13. lokakuuta 2024

Blufföretag som skickar skräp

Jag kan bara instämma med alla andra. Det är ett blufföretag och skickar skräp med lång leveranstid via Early Bird. Jag beställde skor och inlägg, dyra pga att kvaliten är dålig. Dessutom stämmer inte storlekar med europeiska och varorna var för små och passade inte. Ville byta men det gick inte. Antingen skulle varorna skickas med spårbar frakt till Polen vilket är dyrt (och kommer antagligen aldrig få några nya) eller så skulle de dra av 40% av kostnaden vilket betyder att jag ändå är tvungen att betala en massa pengar för skräpet jag inte har någon glädje av.

2. syyskuuta 2024

Undvik dessa lurendrejare!

Beställde som många andra från Ortorex, blev varse om att det är ett ”dropship” företag. Köpet bestod av ett axelskydd och har gått sönder efter att ha använts 5 gånger. Felsydd söm har medfört att materialet gått sönder. Reklamerade eftersom det bara var ett par månader sen köp, inget svar.
Undvik företaget, räkna inte med Svenska regler för reklamation.

30. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Utlovade läderskor var EJ i läder

Utlovade svarta läderskor men fick konstgjort material. Det skulle ta 2-3 dagar men kom efter 17 dagar. De skrev att det var nersatt pris från 1426:- till 713:-. Ingeting verkar stämma.
Svårt att hitta uppgifter om hur jag för att reklamera och när jag läst andras erfarenhet av företaget så förstår jag att det kommer att ta tid att få pengar tillbaka om jag ens får det. Skickar jag tillbaka skorna ( om det ens finns en adress som gäller) så är det risk att jag varken får behålla skor eller pengar. Bara att rapportera till Klarna om att det är ett mycket oseriöst företag som de inte skall arbeta med.

20. syyskuuta 2024

Värdelös service

Värdelös service. Deras kundtjänst kallar sig för kundglädjehjältar men svarar inte på mail.

Jag hade uppgett korrekt adress men fick följande mail:
” Tyvärr returnerades din vara tillbaka till oss.
Om du vill att vi ska skicka om beställningen, vänligen ge oss adressuppgifterna igen.
Tack på förhand.
Tack för att du valde Ortorex, det var ett nöje att hjälpa dig.
Om du har några andra frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss för att få hjälp.
Ha en trevlig dag!
Ortorex-teamet”

Mailade och frågade vad de saknar för att kunna leverera varan. De svarar inte, och erbjuder inte heller pengarna tillbaka trots att jag inte fått varan jag har betalat för. Och varför skriver de ” Tack för att du valde Ortorex, det var ett nöje att hjälpa dig.” när de inte kunde hjälpa mig att få varan jag beställt eller få pengarna tillbaka. De enda de hjälpt mig är att bli av 399 kronor. Är det det de kalla för ”kundglädje”??

Mycket besviken. Men man ska aldrig beställa från ett postorderföretag som inte har ett fysiskt kontor eller butik i Sverige.

9. syyskuuta 2024

Bluffföretag

Katastrof så arg på mig själv! Frakt i en månad och skräp till massageapparat.
Pengar i sjön, men det förstod jag ett par dagar efter jag beställt varan. Skicka tillbaka lär inte ens vara lönt 🤬

3. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Älskar mina skor från Orotex

Älskar mina skor från Orotex. Har köpt i flera färger. Hade problem med ett par som jag mailade Orotex om. De svarade snabbt och jag fick jättebra bemötande och hjälp.

4. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vill varna för detta bluff- företag !

Vill varna för detta bluff- företag !!
Jag har skickat tillbaka varan ( till Polen), har spårningsnummer och bevis på att det har levererats. De struntar i det och skickar fakturan till klarna ändå!

15. elokuuta 2024

Skor som rostar

Borde kollat betyget innan jag beställde. Skorna rostar och kundtjänst har ingen koll på vilka regler som gäller utan hänvisar till sina hittepåvillkor.

26. elokuuta 2024

Långsam Frakt

Hej ! Jag vill inte rekomendera Ortorex för de som behöver en snab affär. Jag bestelde "Bärbar Massageapparat För Ben och Vader" . Men leverans jag ventadde 20 dagar. Trots att produkten fanns i lagret (det stod i link). Men de hävdar den leveransen 3-10 och från kina upp till 21 dagar. Men....Endast 10 kvar i lager. Stod fortfarande!

20. elokuuta 2024

Beställde en laser den 6 juli

Beställde en laser den 6 juli, beräknad leveranstid var 15-28 dagar. Den kom aldrig, skickade ett mail om att ångra köpet. Tog köpet vi klarna, rapporterade det som fel hos dem då företaget inte ens skickat varan då jag ångrade mitt köp. Nu vill de att jag ska avsluta tvisten med klarna så de kan betala tillbaka, dvs ta bort mitt enda bevis på att jag inte har fått varan. Efter kontakt med klara rekomenderade de mig att INTE avsluta tvisten då företaget kan lösa det med Klarna.

14. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

i came here to add a review to aware…

i came here to add a review to aware others from same mistake but i observed it already has been written by so many very bad that i didnt check here before trying , ordered my pillow for more than 10 days no sign of the delivery time, also im pretty sure no chance of sending back since its very complicated and product has sent from china ( big lie on the advertisement that they have it in stock ) dont recommend it at all.

5. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Betalade i förväg.

Betalade i förväg.. som jag alltid gör nu förtiden.. skickades snabbt från butik men har inte kommit fram efter 40 dagar.. ingen hjälp av kundtjänst.

UPPDATERAD:

Fick återbetalt allt.. det var inte deras fel att fraktbolaget Early Birds tappade bort paketet.. finns kanske en handläggningstid för återbetalning på borttappade paket.

Tack snälla ni som hjälpte mig till slut med att få tillbaka pengarna😊👍🏻

4. heinäkuuta 2024

Fashion skor…

Har skickat efter ett par "ortopediska" skor av märket "Fashion". Säkerligen tillverkade i Kina. Ville returnera skorna men jag har gett upp den tanken, då returen av skorna verkar jättekrånglig (ska skickas till Polen med spårbart brev bl a) och när jag mejlat och frågat Ortotex för att få hjälp med returen, svarar de med allmänt svammel. Nej, aldrig mer säger jag! Vilken idiot jag varit!

27. heinäkuuta 2024

Värdelösa ”du…

Sämsta kundtjänst med standardsvar ”du kan följa din beställning…”. Tog 4 veckor innan mina skor kom och då var jag utomlands som jag meddelat dem, skulle ta 10 dagar enligt dem från början. Nu är dem returnerade av postnord och jag mailade dem senast för 2 veckor sen utan svar. Nu ger jag upp och ser detta som läropengar och råder alla att inte involvera er med detta företag. Fruktansvärt oseriösa.

24. toukokuuta 2024

Vilket skämt!!

Vilket skämt!!! Köpte en så kallad Massageduschmatta i silikon 275:- kom en plutteliten slirvig sak. Uppskattat värde …15:- LURAD!!!

18. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin