Inte värt ens en enda stjärna. Beställ inte härifrån. Det är någon mellanhands affär, de hämtar dålig kvalitet från något U-land. Paketet kommer om nästan flera veckor.
Köpte en massagepistol och den fungerar inte som den ska och slår av vid 40% och går ca 10-15 min innan den blir svart ! Tog kontakt med bolaget och berättade och det svarade att mina 30 dagar gått oc... Näytä lisää
Köpte automatiskt tandborste som inte funkar över huvudtaget, plastig och dålig kina kopia. Detta är scam. Skumt också att deras kontaktnummer är anmält av flera personer som säger att det är bedrägar... Näytä lisää
En stjärna är 5 för mycket. Paket kommer från Kina efter flera veckor. Trasig innehåll i en bubbelplastpåse. Hoppas att jag kan slippa betalning. Tur att jag valde Klarna men varför väljer Klarna att... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Don't buy from here! Chinese products claiming to be Swedish
Bought a pillow with "great" reviews, thinking i'm ordering from a swedish website. Got notified that my product is shipping from China and two weeks later received a small cheap pillow which is a fake version of the pillow i thought I bought. 🤯
Västa och oseriös företag och de är…
Det här är det värsta företaget jag haft att göra med – oseriösa, opålitliga och helt utan känsla för kundservice eller moral
Beställde skor i storlek 44, fick typ 43
Beställde skor i storlek 44, men de är tillverkade för smått, sannolikt mer storlek 43.
Dyr returfrakt till Polen.
Riktiga omdömen?
Riktiga omdömen?? Jag undrar om det stämmer, beställde ett par tennisskor, men vilket skräp. Skall returneras omedelbart, kommer aldrig mer använda denna sida.
Varning för ett oseriöst företag!
Varning! Beställ inte från detta företag.
Du kommer att få problem och extra huvudvärk. Ett bluff företag enligt min upplevelse!
Skor som ska vara ortopediskt underverk…
Skor som ska vara ortopediskt underverk är så hårda och det plastiga att de åker direkt i soporna.
Inget som helst att klaga på
Inget som helst att klaga på. Produkt (Koppningmassage) fungerar som den ska och leverans inom 15 dagar.
EXTREMT dålig kvalitet
EXTREMT dålig kvalitet. Skor till min son gick sönder efter en veckas normal användning. I försök till reklamation hänvisar de felaktigt till sina returvillkor, att de inte tar tillbaka använda produkter. Det är olagligt enligt konsumentköplagen. Ska driva ärendet vidare till ARN.
Jag beställde yogabyxor
Jag beställde yogabyxor, trodde att allt kom från EU men nej, allt från Aliexpress, lång leveranstid först. Beställde L och XL, 90€ för 2 par byxor, den levererade varan var alldeles för liten, såg ut som XS eller en barnstorlek. Returpaketet till Polen kostade €35 och efter tre veckor fick jag ett hot från deras juridiska avdelning, så paketkostnaderna €35 var väl använda. Efter många mejl och krångel fick jag äntligen bekräftelse. Jag är inte besviken, bara irriterad! Jag vill handla i Europa och jag betalar gärna priset, men det har inget med Europa att göra. I slutändan försöker de locka dig med rabatter på saker du inte behöver. Total NO GO för detta företag
Helt uppenbart falska omdömen på…
Helt uppenbart falska omdömen på hemsidan. Det räcker för att jag ska undvika detta bolag.
Ett dropshipping bolag som tar dubbla priset
Ett dropshipping bolag. Du handlar på Ortorex, och paketet kommer från Aliexpress -efter flera veckor. Betalade 749 skr för skor (Hobibear) på Ortorex och exact samma skor kostar 321skr på Temu. Returnera kan du göra, men då får du betala frakten till Polen. Bara så ni vet!
Beställ från AliExpress i stället!
Beställ från AliExpress i stället!
Företaget faktuerar från Webocado.
Omdömen verkar vara fejkade.
Enligt reglerna kan man avbryta beställningen inom 24 timmar. Jag avbröt min beställning inom 1 timme och fick varorna ändå - ett par skor från AliExpress.
Dem föreslår att jag skickar tillbaka varorna till Polen och står för frakten trots en annullerat beställning.
Falska omdömen
De har falska omdömen på sin hemsida som får en att tro att de är legit. Men deras varor är bara billiga produkter från Kina och de som driver företaget verkar vara i Polen. Det är ej lagligt att ha falska omdömen. Har anmält till konsumentverket och ber er göra samma sak.
Jag som brukar alltid läsa ömdomen…
Jag som brukar alltid läsa ömdomen innan jag beställer något. Nu är jag besviken på mig själv för att jag inte gjorde det denna gången. Beställde varor för mer än tio dagar sedan. Har gått och grubblat varför varorna inte har kommit ännu. Det förklarar saken för att de inte är från Sverige. Hoppas jag inte blir besviken som alla andra här i tråden 😕😔😔
Betalade för en nästrimmer skickades…
Betalade för en nästrimmer skickades alldrig
Beställning #392793] (april 8
Beställning #392793] (april 8, 2025)
Dem verkar vara ett blufföretag.
Svara inte efter en vecka igen leverans.känner mig lurad.
Czekam 2 miesiace na paczkę zero odezwu…
Czekam 2 miesiace na paczkę zero odezwu nie dostarczyli to był ostatni raz który zamawiałem tak dbacie o klientów brawo.
VARNING ⚠️ De följer inte…
VARNING ⚠️ De följer inte distansköplagen om ångrrätt där dom ska stå för returen!
Gör en anmälan hos konsumentverket!
Advarsel.
Advarsel.
Køb ikke fra dette firma. Jeg har købt et pr. Sandaler fra firmaet. Jeg fik advisering om den ene var kommet og hentede den, men den anden fik jeg aldrig en advisering om. Den var så sendt retur og jeg kontakter firmaet om at jeg aldrig har modtaget en advisering!! De vil svare tilbage, når de fik sandalerne retur på deres lager. Nu er der gået 3 måneder og jeg har skrevet flere gange til dem. Det eneste de svarer er at den ankommer snart på vores lager også vil vi kontakte dig, men den kommer aldrig.
Du er heldig, hvis du får din varer og der ingen fejl er på dem, ellers har du smidt dine penge lige ud af vinduet.
Troede faktisk det var et svensk firma, indtil jeg fandt ud af det er kinesisk firma.