Ortopediewinkel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij Ortopediewinkel. De website is duidelijk, het bestellen ging moeiteloos en ik werd stap voor stap goed op de hoogte gehouden. De levering was sn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De site is overzichtelijk. Snel gevonden wat ik zocht. Leuk om korting te krijgen op mijn eerste bestelling! Omdat het product is aanbevolen door mijn orthopeed ben ik ervan overtuigd dat het goed is... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er zat duidelijk uitleg bij mijn product. Dus nu nog hopen dat het product Super gaat helpen, maar aan de meeste ervaringen te lezen gaat dat denk ik wel goed komen.

Saanut 4/5 tähteä

Prettige en duidelijke site. Misschien nog wat Scandinavisch vertalen in het Nederlands?

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Jalkahoito

Yrityksen kirjoittama

Bij Orthopediewinkel.nl geloven wij dat iedereen zich vrij en comfortabel moet kunnen bewegen. Daarom bieden wij hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen, revalidatieproducten en ergonomische oplossingen die helpen bij pijnverlichting, ondersteuning en herstel. Orthopediewinkel.nl maakt deel uit van de NordWell Group, een snelgroeiende Scandinavische e-commerceonderneming die duizenden klanten helpt met betrouwbare producten voor gezondheid, mobiliteit en dagelijks comfort. Met onze uitbreiding naar Nederland brengen wij dezelfde kwaliteit, service en expertise waar onze klanten in Scandinavië al op vertrouwen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten voor voeten, knieën, rug, nek, schouders, handen en polsen. Of u nu last heeft van hielspoor, hallux valgus, artrose, rugklachten, knieproblemen, RSI of een sportblessure, wij bieden effectieve oplossingen die ondersteuning bieden tijdens het dagelijks leven en het herstelproces. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit ons eigen premium merk NordWell. Deze producten zijn ontwikkeld met een sterke focus op kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Waarom kiezen voor Orthopediewinkel.nl? • Hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen en revalidatieproducten • Het premium merk NordWell • Snelle en betrouwbare levering • Veilige betaalmethoden • Eenvoudig retourneren • Persoonlijke en deskundige klantenservice Wij blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden met innovatieve producten die bijdragen aan een betere mobiliteit, minder pijn en meer comfort. Of u nu op zoek bent naar compressiekousen, kniebraces, rugbraces, houdingcorrectoren, hielspoorzolen, ergonomische kussens of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Orthopediewinkel.nl vindt u producten waarop u kunt vertrouwen. Ons doel is eenvoudig: mensen helpen om comfortabeler te bewegen, actiever te leven en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bij alles wat wij doen centraal.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ging heel makkelijk en snel

Ging heel makkelijk en snel. Ik hoop dat de bezorging ook zo uitstekend verloopt

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je fijne review Djow! Fijn dat het bestellen zo soepel ging. We doen ons best om ook de bezorging vlot te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Ordering was very simple

Ordering was very simple. I found out I forgot a detail and it was very easy to adjust my order.

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Thank you for your kind words, Bas! We're happy to hear ordering and adjusting your order went smoothly. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Hand trainer,vingertrainer en de polstrainer

Spullen zien er goed uit ,duidelijke beschrijving van items,nu wachten dat het binnen komt.,dus volgende update volgt

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review Ronny! Leuk dat de items er goed uitzien. We hopen dat je pakket snel bij je is en horen graag je ervaring na gebruik. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk te plaatsen en duidelijke…

Makkelijk te plaatsen en duidelijke informatieverstrekking over de bezorging

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat het plaatsen van je bestelling makkelijk ging en de informatie duidelijk was. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

…zeer functionele webshop!

gemakkelijk te vinden en prima bruikbare keuze

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review Joseph! Leuk om te horen dat je alles makkelijk kon vinden op onze webshop. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Kan ik nog niet zeggen heb het product nog niet

Ik weet het nog niet heb het product nog niet ontvangen maar tot dus ver gaat het goed gr teddy

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review Teddy! Fijn dat het tot nu toe goed gaat. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, stuur gerust een mailtje naar support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Het was heel makelijk om te bestellen…

Het was heel makelijk om te bestellen en jullie hebben echt een uitgebreid assortiment te veel om op te noemen. Zal nog wel vaker iets bestellen bij jullie

23. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Wat leuk om te lezen Christel, dank je wel! Fijn dat je ons assortiment kon waarderen. We zien je volgende bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Website is overzichtelijk

Gemakkelijk te bestellen op de overzichtelijke website

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Ik kon nauwelijks reviews vinden over…

Ik kon nauwelijks reviews vinden over deze webshop dus ik was best huiverig. Maar het toch geprobeerd. De knieband moest uit zweden komen maar was vrij snel geleverd en duidelijke communicatie. Voor herhaling vatbaar.

16. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Dank je wel voor je uitgebreide review Laila! Fijn dat de levering vanuit Zweden toch snel ging en de communicatie duidelijk was. We zijn blij dat we je twijfel konden wegnemen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Kniebrace besteld

Helaas moest ik aan de brace voor mijn knie. Na goed overleg met mijn fysio kwam ze met Ortopediewinkel en daar heb ik een brace besteld. Na een paar dagen kreeg ik de brace binnen en deze zit echt geweldig. Ik kan mijn trainingen weer hervatten en ik voel dat ik voldoende stevigheid heb bij mijn knie.

Het was voor mij een top keuze om hier een brace te bestellen en ik bestel er waarschijnlijk nog één voor extra.

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Wat mooi om te horen Jan, dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn dat de brace zo goed past en je je trainingen weer kunt oppakken. Veel succes met de volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Wel ff geduld oefenen

Snel en overzichtelijk shoppen

12. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review Marieke! Fijn dat het shoppen bij ons snel en overzichtelijk ging. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Bestellen ging snel en veel keuzes in…

Bestellen ging snel en veel keuzes in betalingsmogelijkheden. Gunstige prijzen.

12. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review Esther! Fijn dat je de betaalopties en prijzen kon waarderen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Heel simpel bestellen Je kan heel eenvoudig vinden wat je…

Je kan heel eenvoudig vinden wat je zoekt met duidelijke uitleg over het product.

10. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je makkelijk je weg kon vinden dankzij de duidelijke productinformatie. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Na de reviews gelezen te hebben

Na de reviews gelezen te hebben
Heb ik me artikelen besteld
Prijs vond ik ook meevallen
Ben nu wel benieuwd naar de artikelen

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ortopediewinkel

Bedankt voor je review Syl! Fijn dat de prijs meeviel en je op basis van de reviews de knoop hebt doorgehakt. We zijn benieuwd naar je ervaring met de artikelen zelf. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin