Jeg skiftede til ORIS Tandlægerne i Viborg for få måneder siden, og jeg er bestemt ikke ked af det skifte! Det er blevet okay at gå til tandlæge igen, og Tandlæge Smed er en ekstremt kompetent, erfare... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Igennem godt 1 år er jeg kommet hos Oris tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og stor forståelse af alle. Jeg har Sjøgren sygdom ( bindevævsgigt ), som medfører store gener i mundslimhinden og tan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ORIS Viborg, med Claus, Charlotte og det fantastiske team er en god og nærværende oplevelse hver eneste gang. De er fagligt dygtige og overholder altid vores aftaler. Klinikken er venlige og imødekomm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kompetent tandlæge, som jeg har benyttet i mange år. Tandbehandler var lidt for hurtig med at vurdere, at der var betændelse i en tand, som hun vurderede til skulle trækkes ud. Det gav mig unødigt sto... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
Toldboden 1, 2. C, 8800, Viborg, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Det var en meget sød tandplejer, og jeg som ikke er særlig glad for et besøg hos tandlægen.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Meget behagelig betjening, når man har tandlæge skræk.
Fik mig helt ned i gear.
God oplevelse

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Mathilde er super sød og god til hendes arbejde. Receptions pigerne er søde og behagelige
Personalet hilser, når de går forbi på gangen

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Professionel rådgivning og hurtig service. Munter og effektiv behandler.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Professionel modtagelse og behandling i et empatisk miljø

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Som "ny" skal jeg lige vænne mig til en ny tandlæge.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Alle er så venlige og hilser når man kommer
Det glæder Lotte i teceptionen
Nete som jeg var inde hosdenne gang hos hede får jeg altid en kompetent og venlig beganhabdling
Jeg har haft Claus Sned lige siden Uhre stoppede, og hos ham får jeg altid en venlig og kompetent behandling

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Som altid var en behandling hos Oris Tandlægerne en ubetinget positiv oplevelse. Både fagligt, menneskeligt og empatisk var besøget helt usædvanligt godt.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Efter langtids fravær var man stadigvæk en velkommende klient ❤️

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Jeg er meget til fres med min tanlæge hun skal have stor ros på den måde hun er på.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Viborg
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.