En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det bedste her i Tisted at møde en tandlæge som Peter Holm,Faglig meget dygtig,behagelig opførsel,og giver en tryghed som jeg aldrig har oplevet før.Måske lige prisen føles lidt høj når man kun har si... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
Tigervej 1, 7700, Thisted, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Service og arbejde som det bør være.
Men nu er jeg kommet med sammenlægningen af tandlægerne i Jernbanegade. Og jeg må bare sige der er sket noget drastisk med priserne..!! Og det er ikke i en positiv retning.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
At I har en fantastisk sød og mega dygtig tandplejer " Sussanne Karlshøj " ❤️ hun fortjener stor ros 🤗👍

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Hos tandlægen med min 6 årige - tandlægen var imødekommende og nede på et niveau hvor det gik glidningsfrist - kan kun sige en positiv oplevelse for barn og forældre

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Ingen klager og mine tænder blev meget pænere, efter alt mit tandsten blev fjernet - og jeg havde en sød tandlæge.

Det er altid en fornøjelse at være hos Masara. Vh Ellen

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Meget venlig og god behandling. Fik forklaret hvad der var galt og hvad der skulle laves.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Super fin behandling, venligt personale og alle aftaler overholdt.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Søde og dygtige. Dog i den dyre ende, men så er alt også i orden og professionel

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
En god og faglig dygtig betjening - især tandlægen vil jeg fremhæve!
et lille NB - ærgerligt, at klinikken ligger så langt ude fra Thisted centrum. Det var noget nemmere før :-)

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Da jeg altid har haft voldsomt tandlæge skræk og knækkede en tand, fortalte jeg Oris om min skræk for tandlæger. De har bare lyttet og støttede mig så jeg nu efter en endt tandrodsbehandling ikke frygter at gå til tandlægen mere.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Jeg har fået det årlige eftersyn hos Susanne. Jeg har også fået vejledning i forbindelse med en revnet tand. Intet at klage over. Jeg kommer gerne igen også selvom jeg bor i Nibe 😊

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Thisted
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.