Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ekstrem professionel, venlig og meget imødekommedde. Jeg havde frygtet det værste, og eftersom, at jeg skulle have fjernet 4 dele af spisestellet. Så var der lidt frygt. Men Simon Kold, ham se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg fik opereret en visdomstand i undermunden hos Simon Kold ved Oris Tandlægerne Kold i Herning, og havde en fantastisk oplevelse. Jeg var nervøs for operationen, især fordi tandens rod gjorde det... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
Bryggergade 10, 7400, Herning, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Så søde og virkelig gode til os med tandlægeskræk ☺️ Værd at køre langt for!

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God og professionel service. I trygge rammer. Jeg var noget nervøs for behandlingen, men de gjorde deres ypperste for at gøre det så behageligt, som sådan operation nu kan være.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Kronearbejde på en gammel slidt tand udført til perfektion og min store tilfredshed af kongerigets med afstand flotteste tandlæge - Mathias Hauberg!

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God behandling. Denne gang var jeg ikke så nervøs for tandbehandling.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg blev vejledt i forbindelse med vedligeholdelse af tandpleje og hvad jeg kunne gøre for at undgå synlige skader på tænder.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Oplever virkelig sød personale. Faglig dygtig personlig service.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Modtaget af smilende høflig personale og behandlingen foretaget dybt professionel

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Havde tid hos Camilla og som altid meget tilfreds med at gå til Kold

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Tryghed for mig med den samme behandler Louise, hende er jeg meget meget glad og tryg hos. Det er det vigtigste for mig. Selvfølgelig også at jeg altid har fået en profesionel god behandling igennem mange år. Tak for det.🙂

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Fremragende behandling. Venlig modtagelse og ventetiden var ikke lang.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Mit første besøg hos tandlægen efter skifte. Imødekommende, informativ og grundig behandling.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Arbejdet er løst super godt og så er der god vejledning undervejs.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Man bliver altid mødt af et smil og ros fra Louise og det gør det til en god oplevelse

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.