ORIS Tandlægerne - Kalundborg Arvostelua 672

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Kordilgade 18, 1.sal, 4400 Kalundborg, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Denne gang var det kun et tandeftersyn og en tandrensning hos Hashmat Yousufi. Han er en rar fyr og giver en grundig tandrensning, og er god til at forklare og rådgive. Ham har Didde været heldig med... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Søde tandlæger og god guidning igennem besøgene Klinik assistenterne er virkelig dygtige især Patricia deroppe fra da hun yder både omsorg ro og tryghed i hendes nærvær. Så dem der lider af tandlæg... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Fin og kompetent behandling. Behagelige rammer. Men jeres bookingsystem virker ikke: - det var ikke muligt at se den aftalte tid - det eksisterende password virkede ikke - det nye password ville... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ramone er virkelig dygtig, rolig og tillidsvækkende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er indbydende, og personalet er søde og professionelle. Det er tydeligt, at R... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Hampaidenvalkaisupalvelu

Tietoja yrityksestä ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Yrityksen kirjoittama

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Yrityksen kirjoittama

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Yhteystiedot

• Kordilgade 18, 1.sal, 4400, Kalundborg, Tanska

• 59510390
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hej Karen,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores team er dygtigt og venligt. Mange tak for din fine anmeldelse.

Saanut 5/5 tähteä

God betjening og klar besked om…

God betjening og klar besked om tændernes tilstand

16. helmikuuta 2026

Hej Hans,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen og den gode information. Tak for din fine anmeldelse.

Effektiv og god

29. tammikuuta 2026

Hej Tina,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Fint og lidt dyrt

Hurtig og prof. Behandling

3. helmikuuta 2026

Hej Jimmy,
Tak for din anmeldelse! Dejligt, du havde en fin oplevelse hos os. Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Saanut 5/5 tähteä

Det er altid dejligt at komme i Oris…

Det er altid dejligt at komme i Oris føler mig altid velkommen

20. tammikuuta 2026

Hej Astrid,

Vi er glade for, at du altid føler dig velkommen hos os. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Altid venligt personale

Altid venligt personale , fortæller hvad der bør gøres af børstning for rette effekt

21. tammikuuta 2026

Hej Kaja,

Vi er glade for at høre, at du oplever vores personale som venligt, og at du får gode råd om børstning. Mange tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner!

God og fin behandling.

God og fin behandling.mit navn er per.lind🤗🤗

30. tammikuuta 2026

Hej Per,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores behandling. Mange tak for din positive tilbagemelding :-)

Taget godt imod

Lider frygtelig af tandlæge skræk ,men blev taget rigtig godt imod,der blev taget hensyn til mine behov ,jeg er ikke bange for at kommer derop igen ,så super tilfreds .

27. tammikuuta 2026

Hej Karina,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, især med din tandlægeskræk, og at vi kunne imødekomme dine behov, Tusind tak for den fine anmeldelse!

Tryg oplevelse.

Tandlægen er tillidsfuld og virker rar ift. at jeg i mange år har haft tandlæge skræk, så derfor dejligt at opleve en god tandlæge som er professionel.

28. tammikuuta 2026

Hej Jette,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, især efter mange år med tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på din tillid og er taknemmelige for de rosende ord.

Saanut 5/5 tähteä

De lytter til kunden- meget vigtigt i…

De lytter til kunden- meget vigtigt i min verden.
Rigtig sød og dygtig tandlæge, og teknikker.
Føler mig meget tryg i deres hænder.

5. helmikuuta 2026

Hej Lea ,

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os, og at du oplever, at vi lytter til dig. Tak for din positive feedback om vores dygtige team.

Altid god behandling

Altid god behandling

23. tammikuuta 2026

Hej Marianne,

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for de fem stjerner!

Saanut 5/5 tähteä

De var meget dygtige og især til en som…

De var meget dygtige og især til en som har tandlægeskræk

19. tammikuuta 2026

Hej Tanja,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, især med din tandlægeskræk. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Sød og venlig tandpleje

Sød og venlig tandpleje

14. tammikuuta 2026

Hej Lisbeth,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Tak for din positive anmeldelse!

Flink modtagelse

Venlig modtagelse

16. tammikuuta 2026

Hej Hanne,

Vi er glade for, at du oplevede en venlig modtagelse. Tak for den fine anmeldelse!

Hejsa

De er søde og raske

14. tammikuuta 2026

Hej Rikke,

Vi er glade for, at du er tilfredse med personalet. Tak for dine rosende ord og tilbagemelding.

Hej Lone,

Vi er glade for at høre, at du er så glad for din tandlæge :-)
Tak for din positive anmeldelse!

Dejligt sted

De er gode når man ikke er så vild med at være der, og gode til at forklare hvad der skal ske

8. tammikuuta 2026

Hej Ole,

Vi er glade for at høre, at du oplevede gode forklaringer og et personale der var gode til at tage hånd om dig. Tak for din positive tilbagemelding; vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God dialog

God dialog. Tandlægen lytter til ønsker og bekymringer. Fantastisk brug af ny teknologi. Behandling uden smerte.

19. tammikuuta 2026

Hej Anne,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med smertefri behandling og god dialog. Tak for din positive feedback og de fem stjerner!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin