Tandplejer Christina er fantastisk. Jeg elsker ikke at gå til eftersyn, men Christina gør virkelig én tryg. Ligeledes skal tandlæge Lisa have stor ros. Jeg skulle “kun” have skiftet en fyldning, men h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jens Holm hos Oris tandlægerne i Frejlev har gjort det nemmere for mig at komme til tandlægen trods tandlægeskræk. Yderst behagelig og kompetent tandlæge. Smertefri behandling og virkelig god til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er i foråret 2023 startet som patient hos Jens Holm i Frejlev. Det er jeg, efter andre fagpersoner har peget på ham som den rette tandlæge til at rette op på omfattende fejlbehandlinger, min tid... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
Glucksvej 1A, 9200, Aalborg SV, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
For 10 år siden, da klinikken havde en anden ejer og ikke var en del af Oris, fik jeg den bedste service.
Her 10 år efter kontakter jeg klinikken for at spørge ind til en tandblegning. Uha en arrogant sekretær. Mine spørgsmål blev besvaret med en nedladenhed, som om det var de dummeste spørgsmål. Jeg spurgte ind til en procedure, de altså ikke brugte længere og nu var det altså nyecejere og nye regler. Fedt så kan jeg lægge de 3500kr et andet sted. Hold da op en flad fornemmelse, jeg havde bagefter.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
Jeg valgte ORIS efter et skrækbesøg hos en anden tandlæge.
Mine besøg hos ORIS er kun et par stykker; men min oplevelse har været rigtig rar. Jeg skal snart til ORIS igen og denne gang gør jeg det uden uro i sindet. ☺️

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
Lisa i Frejlev er bare den bedste, god til at fortælle hvad der skal ske, og har fået mig af med min paradentose. TAK LISA

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
De tager hensyn til, at jeg ikke er meget for at gå til tandlæge

Professionelt håndtering
God kvalificeret information
Omsorgs fuld

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
Altid venligt, forstående, kompetent og meget pædagogisk personale. Har indtil videre aldrig afbestilt en tid, selvom jeg er døden nær af skræk inden besøg/behandling.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
Yderst venlig og professionel behandling.
Kan varmt anbefales.

Kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde jeg klart gjort det 🙏
Lisa og hendes team, er simpelthen guld værd.
Jeg har stor tandlæge angst, dette var jeg meget tydelig omkring, og der blev virkelig lyttet til mig.
Lisa, Maria, og de søde assistenter, har været så gode og professionelle, og virkelig sørget for at det er blevet en god oplevelse hos dem.
Det er klart en anbefaling at kontakte dem i Frejlev, hvis man har svært ved at tage til tandlæge. Jeg har følt mig meget tryg!
Hilsen Anne-Sophie

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
Min mangeårige tandlæge gik på pension, så jeg fandt Oris i Frejlev, min tidligere hjemby. Det var et særdeles godt skifte. Lisa og hendes personale er yderst professionelle og skaber en venlig og behagelig atmosfære.

Vastaus yritykseltä ORIS Tandlægerne - Frejlev
At blive mødt og budt velkommen af venligt personale