Ørestad Kiropraktik & Sundhed Arvostelua 15

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

1. Kiropraktikko

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Effektiv kiropraktor og fysioterapi behandling af smerter i muskler og led - uden ventetid. Åbent til kl 20 mandag og torsdag - ring eller book online.

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Super god behandling 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg havde fået en stor overbelastning i min højre læg. Efter to behandlinger med laser hos Morten, var jeg smertefri og kunne spille badminton igen 🤩🙏 så en kæmpe anbefaling herfra både i forhold til laserbehandling og Morten 🌟🌟🌟🌟🌟

16. maaliskuuta 2026

…men det var jo min nakke den var gal med.

Kom ind med ondt i nakken. Jeg fortalte, at smerterne højst sandsynligt kom fra min skulder og ryg, og at smerten ved særlige bevægelser trak op i tindingen.
Min nakke, skulder og ryg var det eneste, der ikke blev undersøgt!

Til gengæld fik jeg konstateret en masse, som der ikke var noget galt med: mit syn, min balance, mine reflekser, øje-hånd-koordination m.v. Skønt! Men det var jo min nakke, skulder og ryg, jeg kom for!

Og så var mit blodtryk for højt (hvilket jeg i øvrigt selv havde oplyst på forhånd). Det medførte, at man ikke ville behandle mig, fordi man ikke kunne udelukke, at blodtrykket var årsagen til min hovedpine. Men hvad med min nakke, skulder og ryg?

Nå, men jeg slap da ikke for at betale for at få bekræftet det, jeg allerede vidste i forvejen!
Så hvad har jeg lært? Ikke noget nyt! Til gengæld har jeg stadig ondt – og er blevet en del fattigere, både i tillid og økonomi.

13. marraskuuta 2025

Gitte Tønner - en utrolig kompetent Kiropraktor

Jeg var inde og blev behandlet af Kiropraktor Gitte Tønner for hold i ryggen. Jeg har, igennem et efterhånden langt liv, en del erfaring med kiropraktorer og jeg vil gerne anbefale Gitte som en aldeles meget erfaren kiropraktor som en af de bedste kiropraktorer jeg nogensinde har været i hænderne på. Meget grundig og meget erfaren og samtidig med stort overskud. Det var en meget fin og god oplevelse hos Gitte Tønner som jeg varmt anbefaler.

9. tammikuuta 2025

Behandling til krop og sjæl

Halvvejs gennem mit forløb hos Ørestad kiropraktor og sundhed, behandlerne er altid i imødekommende og giver langt mere end bare kroppen et ryk i den rigtigt retning. Altid god stemning og et stort smil på læben efter en snak med Anita i receptionen. En stærk anbefaling til en behandling til krop og sjæl

16. heinäkuuta 2024

Er nu smertefri

Jeg fik beskadiget min skulder for godt et halvt år siden, og har derefter gået til behandling for smerter og bevægelse besvær af min højre arm.
Jeg vil bare sige 1000 tak for super god behandling til Charlotte og Christian. Jeg er nu helt smertefri i armen, og kan næsten bevæge den som før ulykken. Så alt i alt en succesfuld behandling.

11. syyskuuta 2023

Det var ikke lige mig

Det var ikke lige noget for mig. Jeg er født uden S svaj i ryggen og har scheuermann samt et knæk til venstre over lennen udover dette har jeg hypermobil led. Jeg kom i go tid og havde allerede godt ondt og svært ved at bevæge mig, fik hurtigt udleveret et spørgeskema, og da kunden før mig ikke var komme til sin tid, valgte de at tage mig ind først. Jeg var ikke blevet færdig med skemaet i nu, men det viste sig at være ligegyldig da vi tog nogle af spørgsmålene sammen. Efter small talk og en snak om mine oplevelser af smerte generelt og den seneste uges tid, samt den hold i nakken jeg havde fået om morgen, forsikre de mig om at det skulle de nok kunne klare og hold i nakken kunne de også sagtens gøre noget ved.

Cue til: behandlingen, som bestod af jeg sku vise hvor mobil jeg er til at starte med, der efter blive prikket med en pind og nevet i skulderende. Vi slutter af med knæk af nakke og knæk af midt ryg, hvor jeg ærligt følte jeg var for stor til de kunne gøre det ordenligt.
Efter de 20-30 min i alt. var jeg færdig jeg blev fortalt at jeg havde mange spæninger så der var ikke meget mere de kunne gøre for mig, blev derfor bedt om at komme igen minimum 3 gange. Jeg bestilte en tid mere på tros af min mavefornemmelse og gik derfra med lig så mange smerter og mangel på mobilitet og nu også ømme muskler, med troen på det ville blive bedre, jeg nåede ud til bilen, og blev skuffet for jeg kunne dårlig nok sætte mig ind pga. smerte.
Jeg sov desværre over mig og mødte ikke op til 2. konsultation, jeg rebooked tiden og aflyste så dagen efter, da jeg 100% nu var sikker på det ikke var for mig. desværre alt for sent, og må betale for udeblivelsen også.

Jeg savnede en mere grundig undersøgelse samt et overblik over processen før den gik igang, ikke mindst ærlighed om hvad der faktisk kan udrettes/udbedres.

11. elokuuta 2023

Professionel og virkelig kompetente

Jeg har nu gået hos Kiropraktor Thea i 2 måneder med spændinger i nakke og med rigtig megen hovedpine. Hun får løsnet op og er ikke blid, men heller ikke hård. Lige tilpas. Der bliver knækket godt hver gang og jeg er virkelig træt hver fang jeg kører hjem. Jeg vil varmt anbefale dem og specielt Thea da hun lytter og hun finder løsninger. Tak for det. Jeg fortsætter.

30. marraskuuta 2022

Fantastisk

Fantastisk! God service og hammer dygtig behandler.
Havde ufattelig hold i nakken, men Cristian Pisani har magiske hænder 🙌🏾

13. huhtikuuta 2022

Har nu været hos kiropraktor Thea…

Har nu været hos kiropraktor Thea Geelbak, et par gange - hver gang med akutte smerter og hver eneste gang, får hun fikset mine problemer.
Om det er ryg, lænd eller nakke, formår hun at mobilisere, og få mig på højkant lynhurtigt igen.
Hun er simpelthen SÅ dygtig, behagelig og gør kun, hvad man selv går med til. Forklarer meget undervejs - og man føler sig i de mest trygge hænder ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. joulukuuta 2021

Bedst mulige oplevelse...

Min søn havde siden fødslen ikke været i stand til at ammes, til trods for dette blev vi sendt hjem fra hospitalet. Efterfølgende blev han indlagt, da han skulle behandles for gulsot og vi begyndte at give modermælkserstatning.
I de to efterfølgende måneder havde han af og til ondt i maven og han lå hele nætter og pressede, derfor besluttede vi os for at besøge Ørestads Kiropraktik og Sundhed.
Vi fik hurtigt tid, hele kroppen blev tjekket og der var ikke noget at komme efter, hvorefter hans sugeevne blev tjekket. Vi fik at vide, at det nok var tungebåndet der var for stramt og han derfor fik suget for meget luft med, når han fik flaske. Vi blev anbefalet en øre-, næse-, halslæge og det viste sig, at dette har været årsag til ammeproblemer og efterfølgende mavesmerter.
Jeg er evigt taknemmelig og utrolig glad for at I hjalp min søn, især efter at alt sundhedspersonale har "tjekket" hans sugeevne, men det først var hos jer jeg fik pointeret det.

1. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili