Fantastisk oplevelse – langt over forventning!
Jeg har aldrig før oplevet en tandklinik med så behagelig og tryg en atmosfære. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af venligt og imødekommende personale, der fik mig til at føle mig tryg og velkommen.
Tandlæge Daniel tog sig virkelig tid til at lytte og vejlede mig grundigt – noget jeg aldrig har oplevet tidligere. Hvor jeg tidligere har følt, at tandlæger havde travlt og skyndte sig igennem konsultationen, var det her en helt anden oplevelse. Daniel var rolig, professionel og grundig i sin forklaring om mine tænders tilstand og de udfordringer, jeg oplever. Det gjorde en stor forskel for mig.
Jeg oplevede også, at Daniel ikke kun var god til at forklare min situation, men også til at præsentere mulige behandlingsplaner.
Desuden fik jeg for første gang en fuldstændig smertefri bedøvelse og tandrensning – en behandling der både var behagelig og tryg hele vejen igennem. Jeg har altid frygtet tandlægebesøg, men denne gang gik jeg derfra med en følelse af lettelse og taknemmelighed.
Jeg kan varmt anbefale denne tandklinik til alle – især dem, der tidligere har haft dårlige oplevelser. Her bliver man set, hørt og behandlet med stor faglighed og omsorg. Tusind tak!
20. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu