Ich versuche seit August vergeblich, mein bestätigtes Guthaben von über 30 Euro bei dem OrangeBuddies Tochterunternehmen Meinungsclub.de auszuzahlen. Die Auszahlungsschaltfläche auf der Webse... Näytä lisää
Ik ben al een tijdje aan het sparen en kon nu voor het eerst een uitbetaling aanvragen. Dat is allemaal goed verlopen en na ongeveer een week stond het bedrag op mijn rekening.
Ik wordt lastig gevallen met mail seniorenpas en heb mij erin verdiept. Zij hebben schijnbaar gegevens van mij die alleen gekocht moeten zijn. Vervolgens, het dreigen met een "deurwaarder". Naar all... Näytä lisää
Unaufgefordert bekomme ich von OrangeBuddies Media, genannt CashSparen täglich drei bis vier emails. Meiner Bitte, mich aus dem Verteiler zum nehmen, wurde nicht nachgegangen. Abmelden kann ich mi... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Specialist in loyalty, cashback & whitelabel concepts in more than 10 countries
Gildenveld 21, 3892 DC, Zeewolde, Hollanti
- orangebuddies.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Er wordt geld van mijn rekening gehaald…
Er wordt geld van mijn rekening gehaald terwijl ik hier nooit wat mee heb gedaan

Vastaus yritykseltä OrangeBuddies Media
Jammer dat ik nav onderstaande antwoord…
Jammer dat ik nav onderstaande antwoord op review waar ik via mail vervolgens op gereageerd heb geen antwoord meer krijg.
===
Al bijna 3 maanden kan ik niet meer…
Al bijna 3 maanden kan ik niet meer inloggen op seniorenvoordeelpas.nl. Diverse keren contact opgenomen via telefoon en mail. Krijg maar steeds te horen dat de ICT ermee bezig is. Ondertussen loopt het abonnement door, staat er geld op wat ik nog steeds niet kan terugvragen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een oplossing te vinden.
Jullie antwoorden dat ik contact op moet nemen met seniorervoordeelpas.nl maar dat is het hem nu juist. Ik kom daar niet verder mee.
Datum van ervaring: 19 maart 2024
Bewerk
Antwoord van OrangeBuddies Media
19 mrt 2024
Beste Richard,
Bedankt voor jouw review. Zou je contact willen opnemen met de klantenservice van Seniorenvoordeelpas? Zij kunnen je verder helpen.
Groetjes,
Emma van team OrangeBuddies
Bedrijf schrijft ineens maandelijks een…
Bedrijf schrijft ineens maandelijks een bedrag van 3.18 af. Waarom? Geen idee. Kan geen contact krijgen. Weiger de incasso elke maand maar is wel lastig.

Vastaus yritykseltä OrangeBuddies Media
Ik doe al jaren mee met klikken
Ik doe al jaren mee met klikken, nu Cash, Gekkengoud, Ladycashback enz.
Sinds er een verandering is gekomen in beheer, althans zo zal ik het maar noemen, klopt er een heleboel niet meer.
die 0.005 cents worden niet meer bijgeschreven, als ik shop wordt het niet bijgeschreven, enfin er deugd niks meer van.
Ik kan berichtjes sturen wat ik wil, maar het helpt niks.waarom doen julllie dit???

Vastaus yritykseltä OrangeBuddies Media
Irritant en vervelend. Ongevraagd laster. Al langere tijd hinder van.
Irritant. Niet aangemeld. Niet om gevraagd. ALLES ONGEWENST.
Opzeggen kan niet want moet account maken. Account maken???? Heb niets en wil niets ORANGE BUDDIES IS IRRITANT EN VERVELEND.

Vastaus yritykseltä OrangeBuddies Media
Wat een aanfluiting dit bedrijf
Wat een aanfluiting dit bedrijf. Keuren onterecht een aankoop cq cashback af en verschuilen zich heel vaak achter de adverteerder.
Tevens sturen ze de laatste tijd WEER heel veel onbetaalde mails of de beloofde cashcoins voor het klikken worden niet bijgeschreven.
In het verleden als vorm van straf meerdere accounts aangemaakt en hier veel mee "kado" gekregen maar zo hoort het natuurlijk niet, orangebuddies moet gewoon transparanter worden en eerlijk zaken doen
Een REGELRECHTE ramp
Een REGELRECHTE ramp, zowel orangebuddies als cashbackdeals. Probleem met klik registratie. Klacht wordt niet behandeld/opgevolgd. Ondertussen al 4 verschillende personen gehad en telkens hetzelfde : doen GEEN enkele moeite om te lezen en/op oplossing te geven. Via Facebook diverse klachten neergelegd, ook daar géén reactie. Hoe kan je dit nog geloofwaardig vinden ? 🤢🤬
De Disclaimer van het bedrijf zegt alles.
Wanneer er op de disclaimer van de website staat dat materialen die door hen worden aangeboden niet aan de waarheid hoeven te voldoen, weet je dat de rapen gaar zijn.
Versturen spam
Versturen spam; krijg ineens veel ongewenste e-mail in mijn mailbox zonder dat ik me ergens voor aangemeld heb.

Unprofessional
The website gives a non professional impression, as does the customer service.
Verloopt allemaal goed
Oplichters
Ook ik heb slechte ervaringen met OrangeBuddies. Aankopen blijven in de status in behandeling staan.
Ik heb ca 3 maanden na aankoop de leverancier benaderd. De leverancier zegt de aankoop te hebben goedgekeurd. Op de vraag aan OrngeBuddies waarom de cashback nog niet is toegekend kreeg ik het standaard antwoord "aankoop staat nog op in behandeling". De had ik zelf ook al gezien daarom de vraag waarom nog niet is toegekend. Kortom OrangeBuddies wil blijkbaar niets uitbetalen.
Working with Orange Buddies for 3 years
I have been working with Orange Buddies for over 3 years and from a personal experience I can say this is a company with integer values and they always honor agreements.
MyFlavours/OrangeBuddies
Na jarenlang halve centen en heel soms hele centen sparen, kwam ik op een bedrag van ongeveer € 75. Wat denk je? Wordt mijn account doodleuk opgeheven! Heb ik me suf geklikt om dat bij elkaar te krijgen. Als ik dan vraag wat er met mijn account is gebeurd, krijg ik de mededeling dat ik 8 weken niet actief ben geweest en dat mijn account vanwege de AVG-wet is opgeheven. 1. Ik heb altijd actie ondernomen bij de dagelijkse e-mails die ik van hen kreeg. 2. Toen bleek dat ik al enige tijd niets van hen kreeg, ben ik eens gaan checken en kon ik niet inloggen. Mijn account bestaat opeens niet meer. 3. Als men mijn account opheft, waarom geen waarschuwing vooraf en vooral... waar blijft mijn geld dan? Ze hoeven dit maar bij 10.000 accounts te doen en tel maar uit die winst. Wat een intrieste oplichters, wees gewaarschuwd!!!!!

Oplichtersbende
Aankoop van 22 mei nog steeds niet bijgeschreven en op de vraag wanneer ik dit kan verwachten geen reactie ontvangen. Bij vragen verschuilt dit bedrijf zich achter de opdrachtgever en geeft aan 'binnen enkele weken een reactie terug te krijgen'. Dit kunnen dus ook maanden zijn. 1 ster is al te veel voor een bedrijf dat tickets niet behandeld, punten niet bijschrijft en verder ook niet reageert op klanten. Oplichtersbende!
Update: op 11 dec een reactie op een klacht van 21 okt. Chappeu! Deze bende vraagt keer op keer om je gegevens en beantwoord vervolgens de email niet of met een onzin verhaal. Het verdienmodel is om cashbacks in eigen zak te stoppen en af te schepen met de smoes dat de cashback is afgekeurd en de opdrachtgever verder geen antwoord geeft.
Edit: uiteraard heeft Orange Buddies nooit meer gereageerd op prive berichten.